Podľa Wolffa treba počkať na Verstappena: Sú aj iné faktory ako najrýchlejšie auto | Magazín F1 - F1online.sk

A preco by mala? :man_shrugging:

Vsázím 100 korun českých s kurzem 1:1000 že nejpozději v roce 2026 Max přestoupí do Mercedesu, najdu někoho na tuto sázku na druhé straně? :smile:

Poslem ti 5evri ak pojde v 26 do merglu :fu:t3::joy::joy:

1 Like

Dam ti 5 korun ked prestupi

1 Like

F1 není jen o vykonnosti monopostu. Je tam daleko víc faktorů a je přirozené, když jezdci změní tým, i když v danou chvíli to vypadá, jako šílenství. Nevidíme do toho, co vše se tam odehrává a často kalkul s výkonností zastíní osobní preference nebo problémy v týmu, to všechno tam hraje roli, plus dalších x věcí. Přestup Maxe do Mercedesu by mne nepřekvapil, ale v F1 by to rozhýbal, jako odchod Hama do Mercedesu nebo konec Majkla v F1.

1 Like

Aby měla vyšší výpovědní hodnotu :slightly_smiling_face:

Nechci aby mi někdo něco dával, stačí jít do té sázky :grin:

Ked tu sazku spravis ako clovek mozno sa niekto chytí :joy::joy:

no ako vyhru ti to dam :smiley: tvoje podmienky sa mi nepacia

@HellHogr nenaštval tě ten muj včerejší komentář, že ne? :face_holding_back_tears:

Já od tebe čekám písemnou omluvu v dopise s úředním razítkem

Co jsi zase provedl ty holomku?

Však jsi u toho byl taky :smiley:

Víš, že já se vsázím pouze o čest, pozemské statky mě nezajímají :stuck_out_tongue:

Já prý přeji lidem smrt, takže ať to bylo cokoliv nějak mi to ušlo :smile:

1 Like

Jenže to jsou věci které když prohraješ tak je po všem, teď musíš vsadit něco co ještě máš :grin:

2 Likes

Si inak počul jak sa k tej afére (Horny) postavila Michaela Dorcikova? (ona jazdi Mx-5, bola v Euronascar a je team manager Arc BA)

Akože, je to už staršie tak možno len ja som pozadu ale :slight_smile:

1 Like

Ty jsi jak Hitler v Gaze.

2 Likes

Toto pouze vytváří kouřovou clonu, aby nikdo neřešil reklamu, kterou mu v Číně vyrobil svými hláškami jeho hvězdný pilot přímo na trati. :grin:

Nemluvě o fázi závodu, v které se Hamilton nebyl schopen dotáhnout na Ocona v tragickém Alpine.

Otázka nezní, jestli bude v roce 2026 v Mercedesu Verstappen, ale jestli v něm bude Toto Wolff.

:grin:

1 Like

Mám tu propagovat levicové šílenství s obhajobou agrese vůči sousednímu státu?