A preco by mala?
Vsázím 100 korun českých s kurzem 1:1000 že nejpozději v roce 2026 Max přestoupí do Mercedesu, najdu někoho na tuto sázku na druhé straně?
Poslem ti 5evri ak pojde v 26 do merglu
Dam ti 5 korun ked prestupi
F1 není jen o vykonnosti monopostu. Je tam daleko víc faktorů a je přirozené, když jezdci změní tým, i když v danou chvíli to vypadá, jako šílenství. Nevidíme do toho, co vše se tam odehrává a často kalkul s výkonností zastíní osobní preference nebo problémy v týmu, to všechno tam hraje roli, plus dalších x věcí. Přestup Maxe do Mercedesu by mne nepřekvapil, ale v F1 by to rozhýbal, jako odchod Hama do Mercedesu nebo konec Majkla v F1.
Aby měla vyšší výpovědní hodnotu
Nechci aby mi někdo něco dával, stačí jít do té sázky
Ked tu sazku spravis ako clovek mozno sa niekto chytí
no ako vyhru ti to dam tvoje podmienky sa mi nepacia
Já od tebe čekám písemnou omluvu v dopise s úředním razítkem
Co jsi zase provedl ty holomku?
Však jsi u toho byl taky
Víš, že já se vsázím pouze o čest, pozemské statky mě nezajímají
Já prý přeji lidem smrt, takže ať to bylo cokoliv nějak mi to ušlo
Jenže to jsou věci které když prohraješ tak je po všem, teď musíš vsadit něco co ještě máš
Si inak počul jak sa k tej afére (Horny) postavila Michaela Dorcikova? (ona jazdi Mx-5, bola v Euronascar a je team manager Arc BA)
Akože, je to už staršie tak možno len ja som pozadu ale
Ty jsi jak Hitler v Gaze.
Toto pouze vytváří kouřovou clonu, aby nikdo neřešil reklamu, kterou mu v Číně vyrobil svými hláškami jeho hvězdný pilot přímo na trati.
Nemluvě o fázi závodu, v které se Hamilton nebyl schopen dotáhnout na Ocona v tragickém Alpine.
Otázka nezní, jestli bude v roce 2026 v Mercedesu Verstappen, ale jestli v něm bude Toto Wolff.
Mám tu propagovat levicové šílenství s obhajobou agrese vůči sousednímu státu?