Podľa Wolffa treba počkať na Verstappena: Sú aj iné faktory ako najrýchlejšie auto | Magazín F1 - F1online.sk

1 Like

Napiš to Hamiltonovi.

Z článku: “Sending my love and support to all the people in Palestine…”

“We must keep calling for a permanent ceasefire…”

Lewis Hamilton.

:+1: for Hamilton. :dove: :dove: :dove:

1 Like

Co s tím mám přesně dělat? :grin:

Vzít si příklad z Hamiltona a neposmívat se utrpení v Gaze.

Tím narážím na ten gif.

1 Like

On se neposmívá utrpení v Gaze, on se posmívá těm hyperbolám co tu razíš :face_with_hand_over_mouth:

Utrpení/vraždění v Gaze je hyperbola?

Nejméně 34 000 mrtvých civilistů, vesměs žen a dětí, bombardování nemocnic, střelba přímo v nemocnicích? To je co, humanitárni akce?

Hogrovu zákeřnost a bezcitnost ani nekomentuji.

1 Like

Vidí v příspevcích co tam není, ale nevidím narážku na jeho politicky zbarvený (a nepovedený) hyperboly. A takhle si tu žijeme :grinning:

1 Like

Zajímavé, že se takhle nevyjadřuješ k Ukrajině, tam jsem od tebe četl jen obhajobu s tím, jak je zlé NATO a US

Ferirarri

3 Likes

Zvláštní, volali jsme po ukončení bojů a diplomacii. Putina tu nikdo nehájí, podíl US na vyvolání války je ovšem bez diskuse, vidí to i slepý. Ale s Putinem se shodneš ty: válčit, dokud to jde. Vojensko-průmyslový komplex USA vydělává, Putin bere území a obyčejní lidé, na které zvysoka s-reš, umírají. Ale elity všech stran jsou happy. I ty ukrajinské, které se na tom umějí přiživit.

A tím končím, jakákoli debata s tebou postrádá smysl. Notabene na tak dospělé téma.

Už si napsal Hamovi ten dopis? :thinking:

Proč takhle sprostě lžeš? A jaký podíl ma US na to, že Putin ma choutky obnovit SSSR?

2 Likes

Napsal jsem mu ať jde do řiti. Zklamal mě.

1 Like

Máš to udělat, jak Bretnix. Začni lhát o tom, co si lidi myslí a co je jejich přesvědčení, přijde k tomu svoje přesvědčení, a pak jako srab uteč s tím, že si zahraješ na frajera, že si vlastně ten co má pravdu :joy:

Nemám čas na kraviny.
Studuju nový updaty W15.

1 Like

Ani se na ně nedívej, budeš psát, že AM v tom určitě nevidíš :stuck_out_tongue:

Asi bude mít teď fleky na šunkách docela často.

Budou prý měnit proudění vzduchu nad i pod podlahou, a chtějí změnit celou aero mapu proudění v určitých rychlostech. Nutno podotknout, že na AM jim stačí i ta špatná.

To se neptej mě, ale sebe :smile:

1 Like

Nestačí, mít místo Strolla třeba Lawsona, tak je AM o 20b před Mercedesem a co víc, tak tyhle změny jsou dost pozdě, to co popisuješ je zakladem konceptu