Podľa Wolffa treba počkať na Verstappena: Sú aj iné faktory ako najrýchlejšie auto | Magazín F1 - F1online.sk

Pri pohľade na absolútne kraľovanie Maxa Verstappena si len sotva vieme predstaviť, že by chcel opustiť svoj súčasný tím. Toto Wolff však zas a znova nahadzuje udicu smerom k holandskému pretekárovi a naznačuje, že môže mať aj iné dôvody na odchod z Red Bullu a potenciálny prestup do Mercedesu.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/151497/podla-wolffa-treba-pockat-na-verstappena-su-aj-ine-faktory-ako-najrychlejsie-auto

Wolf prestaňte snívať a radšej pracujte na monoposte ktorý je katastrofa

1 Like

Wolfovi sa rozpadol konstruktersky team snov, odisli mu najsikovejsi ludia.
Je pod stropom, nekonečné upgrady su minulostou.
Rozdiel vo vykone motora z ktoreho roky tažil uz prakticky neexistuje.
Mercedes dostal na vrchol Ross Brawn a Wolf sa zviezol na megavitaznej vlne.
Mercedes je dnes na 5 mieste a je to aj vizitka Wolfa.
Je konec a Toto to velmi dobre vie.

2 Likes

existuje vôbec nejaká šanca, že redbull bude mať v roku 2026 jeden z najlepších motor?

Tak Max ho s těmi jinými faktory a hlubší rovinou pošle někam a je to, ne? Ne?! :smile: V každém případě Max má smlouvu do 2028, proč je o jeho potencionálním přestupu stále tolik řečí? Já vám to řeknu, protože Verstappenovci s Rakouskou stranou hrajou stále hru na sesaďte Hornera nebo tam možná odejdeme. A Wolff tuto mizivou šanci nechce pustit, naopak mu to vyhovuje protože kdyby získal Maxe s lidmi z RedBullu tak to bere všemi deseti, no a kdyby se Horner poroučel tak to bere taky všemi deseti, no a když se tam mydlej tak to bere taky všemi deseti. Prostě využívá situace nejednoty v RedBullu, a ten motor mu v určité míře dává určitý trumf. Jen můj názor ke slovům Wolffa.

1 Like

Rasista a modny navrhar alias rasista. by mal zmiznut. Pekne sukne ma, pre teplych bratov to to asinje dobre.

“Vsude jsem byl, vsechno vim.” :clown_face:

O Maxovom potencialnom prestupe uz nehovori nikto len Wolff a ty so svojim psikom.

3 Likes

Preco sa Wolff snazi ziskat Maxa a nie Neweyho, ked je to vsetko o Neweym a priemerny Max je tam nepodstatny, ked v Neweyho aute by titul ziskalo minimalne 10 pilotov? :clown_face:

2 Likes

Takze Wollf ma novu taktiku. Vlezie Verstappenovi do riti a toho potom diskvalifikuju za prekrocenie vahoveho limitu… Hmm GJ, len este nedomyslel, ako dostat svoje auta na druhe miesto kde by cakali na diskvalifikaciu

2 Likes

Wolf je had, rasistu nalakal po Schumiho, rasista vedel do coho ide, dobre vedel ze mrdcedes ma 7 rokov naskok… rasista teraz zmizne s potapajuceho sa loda.

Kto tvrdí, že sa Wolff nesnaží získať Neweyho? :astonished:

ked je mercedes taky uzasny, tak preco ide hamilton do talianska?

Lebo taliansko je uzasnejsie

2 Likes

Ja vlastne ani nechápem, čo týmto Toto povedal.

V prvej časti rozpráva, ako najrýchlejšie auto nie je jediný faktor (viď aj nadpis) a v druhej časti rozpráva o zmene pravidiel v 26, ako je to o budúcnosti a aké super pozíciu majú a teda, že by predstavovali “hodnotnú ponuku”.

Veď ale zase iba hodnotnú ponuku, že budú mať najrýchlejšie auto (teoreticky, ako sám priznal lebo nikto netuší čo a ako).

Takže na koniec to je o tom najrýchlejšom aute a kto mu ho dokáže v danom čase ponúknuť (resp. v budúcnosti). Tak neviem aké “iné faktory” tu motá Toto.

3 Likes

Když Hamilton přestupoval do Mercedesu, tak se mu všichni smáli, že je blázen, že už nikdy nic nevyhraje. A všichni si ťukali na čelo.

Na něco podobného naráží Wolff. Jedná věc je rok 2025, ale pak 2026+++?

Ale aspoň víc titulů pro Antonelliho. :stuck_out_tongue::grin:

ground effect ale ma ostat, ci nie? takze az taky velky krok “do neznama” ako napr paralela na hamov prestup do MB to asi neni

Tak Rbpt je krok do neznáma.
Ground effect sice bude pokračovat, ale můžeš ho od 2026 ovlivňovat aktivními prvky k obrazu svému.

myslis, ze Merc vsadi na aktivne aero a na to, ze je etablovany motorar?

Určitě ano. Už o tom píšu delší dobu.

A taky i právě proto jsou ty spekulace o přestupu Verstappena do Mercedesu.

takze mame tri veliciny - ground effect, aktivne aero a motory.

u MB je neznama ten groundeffect (pokial riesime ich sucasny stav), takisto s motorom maju sice skusenosti mraky ale tiez to je z istej casti neznama, tam je to z mojho pohladu len o logike veci, ze MB asi porobi ten novy motor o nieco lepsie, nez napr RBPT … lenze u RBPT mas zase neweyho ground effect a nemyslim si osobne, ze by pokaslali aj aktivne aero

takze mas z troch velicin po dve v kazdom teame :smiley: aj v RBR aj v MB

2 Likes