Nehraji šachy na takové úrovni jako @spineIesssheep ,ale šachy jsou opravdu má oblíbená hra.
Je to vlastně celé dost zvláštní.
Rozhodčí ti řekne, že to je po všech různých měření OK, ale ostatní říkají výrobci (kteří se té PU jednotky ani nedotkli), že to ok není, a chtějí spravedlnost.
Když se FIA nestydí nahlas řeknout, že se snaží ochránit nové a neschopné výrobce, tak je jasné, že se nejedná o podvod Mercedesu, ale FIA.
samozrejme, a preto to treba brat do uvahy pri interpretacii pravidiel. priemer brzdovych kotucov sa tiez nemeria na horucich diskoch. FIA ma na to schvalenu metodu. V tomto pripade, ale s tym nikto nema problem. Rovnako schvalena metoda existuje na meranie kompresneho pomeru. Ale chapem, fandite tak budete verklikovat akukolvek sprostost.
No, snad ostatní vezmou do úvahy, že se ta změna měření týká i jich samotných.
Teď si budou tleskat, ale přitom si třeba pod sebou nevědomky řežou větev. ![]()
Může se stát, že se některému výrobci sypou motory i při poměru 16:1. To ale přece není žádný důvod, aby se kvůli babrákům měnily pravidla.
Myslím si, že fičurovina Mercedesu bude komplikovanější a konkurence tápe. Naopak si myslím, že Mercedes jen hraje, že by se jich měla potenciální změna dotknout.
Už tu nefňukejte, Mercedes si myslel, že mu podvod projde a RBR je napráskal
Brašule, já jsem rád, že to změnili. Aspoň budeš mít klidné spaní.
Spánek je základ života.
Moje kariera už víc jak tři měsíce stojí (děkuju CS, děkuju Valorantu xdd). Odešel jsem do duchodu na vrcholu.
Ale jinak díky Ferdo. ![]()
To budu mít, až budeš samozřejmě v životě plně spokojený ![]()
To já jsem obyčejný amatér. Nikdy jsem nebyl nikde přihlášený, ani jsem nečetl odbornou šachovou literatůru. Vlastně mým životním úspěchem bylo, když jsem asi v deseti létech regulérně porazil svého tátu. Od té doby jsem si už musel hledat výkonnější soupeře.![]()
Mam jednoduche reseni!! Poprosime Tota at dodava motory do vsech aut ( uz jich ma skoro polovinu) , prejmenujeme F1 na Mercedes cup a zadne stiznosti nebudou![]()
![]()
nasiel si svoj strop?
Podvodnici tak nech bojkotuju preteky kludne si pozriem zavody aj bez nich
V CS? Tam zjistil, že dno má ještě dno.
…. zbytočne vzrušo ide sa ďalej nič sa neudeje,….![]()
![]()
![]()
Presne. Nechceme jednotne auta. To mozu sutazit v motokarach.
“V prvom rade oni musia pripraviť návrh pravidiel. Držím im palce s testovaním pohonnej jednotky v podmienkach, ktorými sa snažíte napodobniť jazdu na trati,”
Tento sarkazmus smerom na FIA akoby povedal sam velky Wolf, ale od jeho žiaka je to to isté. Ano ja FIA tiez drzim palce, uz ked to takto pokaslali aby to dokazali zmerat. Inak da sa to vyriesit aj tak, ze Mercedes podpise cestne prehlasenie ze pocas celeho trvania sutaze dodrziavaju 16:1. Motory z jari 2026 by som zapecatil a odovzdal FIA. Ak sa po doplneni technologie merania pomeru pocas jazdy dodatocne preukaze ze mali viac ako 16:1, nasledovala by diskvalifikacia. Nech to borci z Mercedesu podpisu.
nevie v tom blate este chodit tak ako wolf.
nemoze takto okato vydierat len preto, ze vidi sancu na podia. to sa moze prave vypomstit u kominarov, mozu sa mu prave za taketo vyjadrenia chcet pomstit, alebo chcet ukazat, kdo je tu sef. na to si wolf vie dat pozor.