Podľa Pirelli je možné nazbierať 1,5 kg gumy vo výjazdovom kole | Magazín F1 - F1online.sk

to by ste tu viacerí nerozdýchali :smiley:

1 Like

Mi by to připadalo logičtější, než příjmout Antonelliho.

Rikam na rovinu asi by me yeblo :rofl:

Ještě jednou se zamysli, co jsi napsal. Taková nápověda, formule (zatím) nejezdí na vodu :stuck_out_tongue:

1 Like

ano za beznych okolnosti ked vsetko ide tak ako ma, ale ked nieco pocas pretekov zmenis tak zrazu to uz nemusi vyjst ak si isiel na hranu
som si takmer isty, ze ak by isiel na 2 pitstopy tak prejde. samozrejme je to chyba timu, ze nemala odvazene auto a nemysleli na to, ze pri tak dlhom stinte pojde viac gumy dole

Ty jsi zase v lesku. Prostě odborník každým coulem. :laughing:

1 Like

Jak to ze nejezdi na vodu :eyes:

Bez do prdele kretene :rofl: pust si magnetofon to te zklidni :sweat_smile:

Hele, bobe, co je těžší, kilo vody nebo kilo benzínu? Tohle bys mohl zmáknout z první a bez nápovědy. :joy:

6 Likes

Proc se furt tak ztrapnujes, prevadel jsem vodu na kila, ne benzin na kila.

Bez si pokecat s modryma pres osobni zpravy jak to Sucharovi nejde, tady je to z tve strany jen na ostudu :rofl:

Přesně, protože z toho auta tahali vodu. :joy: Ty musíš mít dvojče, takhle hloupý nemůže být jeden.

Prevod vody na kila jsem uvadel jako zakladni mustr, nemam tuseni jakou hustotu ma benzin, neprevadel jsem benzin, normalni clovek to chape na prvni, jen dva mistni idioti se toho chytnou :wink:, nechte me byt :rofl:

Jednou za pul roku tady hodis nesmyslnou vetu, stoji nam to za to, mame te radi pokracuj :bath:

Jeste neco napis, pac mi za chvili dojdou argumenty.

Nechce sa mi to hladat v pravidlach, ale ak povodne namerali 798,0kg, co je presne limit a odcerpali 2,8 litra paliva a vtedy bola hmotnost 1,5kg pod limitom (konverzia ze 2,8l paliva je 1,5kg nemoze byt), nemoze to byt tym, ze ten potrebny 1l ci kg paliva na vzorku sa pocita do limitu? Alebo je to uplne odcerpanie a vzorka sa nerata?
Lebo 1,8l uz by mohlo byt cca 1,5kg, ci?

Druha moznost toho rozdielu je mozno ta neskorsia kalibracia vahy?

1L je 0,75kg cca. ±

1 Like

Prave preto spekulujem, ze preco to teda nesedi. Ci kalibraciou, alebo to suvisi s tou povinnou vzorkou.

Možná jo. Ale proč by zase nenapsali, že odebrali 1,8. Je to jedno. Mercedes to uznal, takže věděli, že to je problém.

Jasne, na veci a DSQ to nic nemeni, ale 2,8 litra paliva nemoze byt iba 1,5kg, tak preto mi napadla moznost ze sice sa odcerpa vsetko, ale povinna vzorka sa do hmotnosti pocita…
No mozno musi byt uplne prazdne a ten rozdiel co nesedi je kalibraciou… No cca 0,6kg sa mi javi pomerne vela len na kalibaciu…

Hustota benzinu se pohybuje od 0,64[3] do 0,77 g/cm3, přičemž vyšší hustota značí větší podíl arenů.

A k čemu jsi mluvil o měrné hmotnosti vody, když se celá diskuze točí kolem benzínu. :grin:

Ale tak když už házíme náhodné fakty, tak dneska jsem zatím nebyl na velké potřebě…třeba se to ale večer zlepší :sunglasses:

3 Likes