Podľa Pirelli je možné nazbierať 1,5 kg gumy vo výjazdovom kole | Magazín F1 - F1online.sk

Tak aj pri najvacsom znizeni (koef. 0,64) je to stale minimalne 1,8kg, nie 1,5…
Na opacnej strane skaly 2,2kg.

Nevím čemu se chceš dopočítat, ale při koeficientu 0,64 není 1,5 litrů paliva ani kilo.
V F1 se ale nejedná o ekonomickou úsporu, ale o výkon, tak bych se vydal cestou ještě vyšší měrnou hmotností, než je 0,77.

Prečo píšeš od veci. To že nemožu koly hlupemu pravidlu absolvovať alternativnu stratégiu lebo by bolo lahši koly spotrebovanej gume … to ti príde normálne ? Mne teda nie. A očividne nechápeš čo za blbosť to v pravidlách je. A aj keby sa to stane Vertapenovi. Ved ked nebudeš pripečený tak vieš že toto je spotrebna čast automobilu a pride mi to ako totalna blbost chodit a naliepat si žmolky s trate. Debilné pravidla FIA . Dufam že to chápeš.

Tak si zmer hustotu :sweat_smile: mas aktivitu na vecer nez tady prudit.

Oplati sa usetrit jeden pitstop. Alonso to tiez zvladol na jednu zastavku a problem s hmotnostou nemal. Sice dal o 2 kola menej na jednej sade ako Russel ale to by asi 1,5 kg nespravilo :slight_smile:

Ak mu odcerpali 2,8 litra paliva, tak to je viac nez 1,5kg, o to mi ide, ze tam je odchylka a co ju sposobuje…

Tohle je zase co, kdo se v tom ma vyznat.

(Car mass - is the mass of the car with the driver, wearing his complete racing apparel, at all times during the Competition).

Po trati sa má pohybovať auto, ktoré má minimálne 798kg. Je to tak priamočiare. Ako to dosiahnu je ich vec. Ak by z hmotnosti boli vyňaté pneu, tak by po trati mohli jazdiť ľahšie autá.

Tvoje vyjadrovanie ako napríklad teraz

je nevhodné. Veľmi prízemné.

1 Like

Debilne je tvoje zmyslanie, zasa chudacik Mercedes. Chod si radsej spravit dobre ze vyhral Hamilton.

Ako potrebujes vysvetlit, ze to posr4l Mercedes tym, ze si nedovazil auto? Posunkovou recou? Spekulovali jak Betka s p… az to prespekulovali. Keby dali do auta dost zavazi, tak prejdu.

Ked im nabuduce bude chybat 20gramov, budete chciet aby sa neratali aj brzdove dosticky, lebo aj tie sa opotrebovavaju? Auto ma mat po celu dobu minimalnu vahu a plati to pre kazdeho a ma sa podla toho zariadit.

1 Like

Maš celkom seriozne zatmenie. Ukludni sa. Keby si namiesto uražok radšej rozmýšlal.

Ale ja viem frustrácia z Verstapena a RB ti nedá spávať a robí ťa neznesitelným nervákom.
FIA im zas niečo zakázala a RB sa krásne prepadáva.

Tak ja som frustrovany :smiley: povie ten, co chodil po kanaloch kym Verstappen valcoval a vyliezol ako potkan ked sa im prestalo darit aby mohol prist kydat :smiley:

3 Likes

Zas len frustrácia a uražanie. Ok… obraz o sebe prednašaš ostatným. Ktory potom budu reagovať rovnako. Ako aj Verstapen a jeho medicinka ktorá sa mu vracia.

Takze uz ked to robia Verstappenovi je to v poriadku, spravne?

Na co sa tu hras? Si myslis, ze ked si sem chvilu nechodil tak si nikto nepamata co si zac?

2 Likes

Zamysli sa čo je príčinou.

Ja som ja … to že reagujem na článok je jedna vec. Ale rekacie ludi ako ty ktorý hneď začnú urážať a dupať po diskutujucich pre ich názor je vec druhá. A od toho môžeš očakávať vlastnú medicínku.