Podľa Jordana mal Alonso získať titulov oveľa viac: Mal ich mať štyri, šesť alebo osem | Magazín F1 - F1online.sk

Ale už dost Davide!! :zipper_mouth_face: :laughing:

1 Like

A proč by to nedávalo smysl, když je odmítl už předtím a v roce 2013 hlavně, tak proč by o rok později na to kývl?

Protože v roce 2014 se situace zásadně změnila.

Změnila no, Ferrari bylo v háji a RB taky, pak se nabízel projekt Hondy, která chtěla ivnestovat miliony do vývoje a to dávalo větší smysl

Dobře a kdy teda potom nejdřív dostal Alonso zase nabídku od RB?

2018 po oznámení odchodu Ricciho, snažili se ho přesvědčit, aby sel do RB a nekomcil v F1

To by dávalo smysl, nicméně to zase hned stočíte na katru TR na Maxe, i když moc nedává smysl proč by podepisovali v tu doby řekl bych ještě pořád dost drahého Alonsa jako dvojku. Ale né, tuhle diskuzi ukončuji hned na začátku :grinning:

Vraťme se k tomu 2014 :stuck_out_tongue:

Protože drahy Alonso byl a je zaruka nejvyššího levelu vykonnosti

Ale nedává smysl ho podepsat jako dvojku.

Proc ne? Kdyz chteli zdolat Meecedes a meli by lepsi jezdecke složení

No a právě proto by ho podepsali ale ne jako dvojku.

@Daaviid23
Mimochodem, když už tady padlo Lemans, tady maš ještě jeden moment z Lemans, dlouho nic nic a pak bum, Verstappen vyřadil tým ze hry. :smiley:
“see you mate” :smiley:

To byla ta akce, co byla šíleně organizovaná a jak jim to šíleně padalo? Ta havárka byla z nasrání :stuck_out_tongue:

No někomu upadlo i kolo. :stuck_out_tongue:

Davide, chces zase popirat to co RB delal?

Tak s Vettelem ti to vysvětlil kolega. S Maxem je to horší, toho v jeho vyspělém období ještě nikdo neporazil :stuck_out_tongue:

Já mám jasno, RedBull je třeba porazit, ne se k nim přidat :face_with_raised_eyebrow:

RB chcel jednoznačne Alonsa v 07,09,10,11,13,19,21

Neviem prečo spochybnuješ jednoznačné dôkazy. Alonsove vyjadrenia a jeden reálny článok s dôkazom o roku 08.

To ti snáď nestačí ako dôkaz že určite sa udiali aj zvyšné roky?! Tfuj!

To len hnusný RB to chce ututlať lebo… lebo… lebo?..

To mi zní trochu jako ze star wars :grinning:

No smál jsi se už při přestupu jak nám dle tebe ztuhnul úsměv, teď s dvěma pódii už ztuhnul tobě :stuck_out_tongue_winking_eye: Teprve začínáme a zvyšujeme tlak :green_heart:

2 Likes