Po smrti Roscoa posiela celý padok kondolencie. Zomrel v mojom náručí, napísal Lewis | Magazín F1 - F1online.sk

Na ľudstvu je super napríklad to, že v kľude vyrobíme zvieratá, ktoré budú mať ťažký život. Na takej vysokej úrovni sme.

3 Likes

ty keby si zostal niekde uviaznuty a mas umriet od hladu, alebo zozrat svojho psa co si vyberies? (a to ten pes mozno bude aj zivy)

3 Likes

Ale pane kolego… Jasne, mas pravdu. ALE zvirata jsou porad zvirata a jsou zaseknuti 3-10 let podle druhu. Mozna nekdo ma vic a mozna i nekdo min, nevim.

Kazdopadne i lidi se zrali. Z patra me napada pripad rugbystu v Andach. :slight_smile:

3 Likes

Pri obliehaní Stalingradu počas druhej svetovej vojny bolo niekoľko prípadov kanibalizmu

2 Likes

Neviem co by som urobil. Ale o tom rozpravam ze pes by nerozmyslal,pes by konal, pes nema vedomie

ako vies ze by nerozmyslal? Iste je to ina uroven ale v kazdom pripade by mu bolo jasne ze uz nie si zivy ale mrtvy.

Kondolencie za zviera? Aj omša bude?

2 Likes

Lebo zviera, na rozdiel od človeka jedná inštiktívne. Zabije z hladu, pričom ľudia oveľa viac zabíjajú z vášne, ziskuchtivosti

Človek je najväčšie zlo na zemi. Mali by sme sa hanbiť.

4 Likes

Tak ja by som urcite hladal iny sposob potravy, hoci aj dazdovku zjest…asi sme sa nepochopili…pes nema vedomie, nevie rozmyslat

Suhlasim, pravdu mas. Ludstvo je asi najhorsie zlo.

1 Like

Napsal si toho hodne spatneho, ja mam pravo z historickeho hlediska si o Slovensku myslet nehezke veci a nedelam to, neverim ze jste spatny narod a neposloucham ty co o vas mluvi spatne, doufam ze ti to tak staci.

ok, ma podla teba vedomie ■■■■■■■■ alebo gorila?

side note
slmpanz je v rovnakej kategorii ako cern0ch. admin tejto stranky je brutalista.

2 Likes

Cakaj, a ja som ti co zle spravil? To ze bolo vojnove Slovensko, ja za to mozem? Este som bol v dedovych vajciach.a hanbin sa za vladu Slovenska

to nieje o f1, to je o zapadnej spolocnosti kde ludia namiesto deti si zaobstaravaju zvierata a smutia za nimi ako by im zomrelo dieta

ja ich mam rad
na tanieri :slight_smile:

1 Like

Neviem, asi delfin ma vedomie, aj komunikuju…ale to su studie, ja to neviem. Len si myslim ze pes nema vedomie, a ukomcme to.

Nic si mi neudelal ani te nikdo z niceho nevini, ale zaptal ses tak jsem ti to vysvetlil.

Ale co? Nechapem…budte radi ze uz nemate to zaostale proruske Slovensko.

Rozosmiala ma predstava, že Roscoe si sedí tam, hore na mráčiku, labkou sa škrabe za uchom a premýšľa " o čom to tí barani tam dole točia"?

1 Like

Co ale co, ptas se zbytecne co si mi udelal, neudelal si mi nic, ale nazory mas pod psa.

1 Like

Ale roscoe nebol obyčajný pes. Bola to ikona padoku dlhé roky. Doslova má svoje meno vo filme F1. To nemá moc zvierat. Takto isto bude za pár rokov Leo, keď zomrie… prebral tú ikonu padoku on teraz.

3 Likes