Po smrti Roscoa posiela celý padok kondolencie. Zomrel v mojom náručí, napísal Lewis | Magazín F1 - F1online.sk

Po štyroch dňoch ťažkého boja dotĺklo srdce malého Roscoa, verného buldoga Lewisa Hamiltona. Nielen fanúšikovia sedemnásobného majstra sveta, ale v podstate každý, kto vie, aké silné je puto medzi človekom a psom, do poslednej chvíle sledoval boj jedného z najobľúbenejších členov padoku F1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/214943/po-smrti-roscoa-posiela-cely-padok-kondolencie-zomrel-v-mojom-naruci-napisal-lewis

Psalo se ze uhynul :neutral_face:

Rozhodnúť o živote iného je veľmi ťažké.

3 Likes

V poslednich tydnech/dnech uz je to na kazdym, aby nebyl sobec a nechal zvire v klidu odejit.

3 Likes

Necital som to.

1. Cisty bulvar, pod uroven tohto webu
  2. Skoda casu
  3. Kedy poslu piloti kondolencie na vychod od slovenskych hranic ?
8 Likes

Na tomto priklade vidime,ze dnesna F1 uz nie je pre skutocnych chlapov,ale pre slabochov,ktori placu za nejakym zvieratom…Chora doba,ked ludia placu za psom,ale to,ze majitel toho psa zaraba stovky milionov na ukor milionov ludi,ktori ziju v chudobe,tak to nikoho netrapi.

Co maju plakat chudobni ludia tiez za lewisovym psom?

Co ma tebe kto co davat zadarmo?
Na to jak tu pises dlho ze si starsieho veku tak mas na moj vkus dost kratkozrake myslenie, nic v zlom

6 Likes

Kto nemá rád zvieratá, nemá rád ľudí.

Tak rozmýšľam, čo medzí nami robíš?

3 Likes

Tomu plne rozumim, jen jsem se pozastavil co lidi dokazou napsat, slova jsou jako zbrane, mozna nekdy horsi.

2 Likes

Slová často spôsobujú rany na duši, ktoré bolia veľmi dlho. Ale mnohých to netrápi. Myslia si, že môžu povedať všetko. Svet sa zmenil. Vládne arogancia, egoizmus, závisť a často aj nenávisť …

Vynechal som niečo?

Kedysi to nebývalo, ľudia mali k seba bližšie. Alebo som sa zmenil ja? Často mám pocit, že do toho sveta nepatrím

2 Likes

Rozumim, taky jsem to zazil, tento clanek je v pohode, jen ze jsem jinde cetl ze “uhynul” .

1 Like

Presne jak rikas, u nas dokonce politici ti nove nabizi eutanazii, kdyz se ti nelibi muzes jit, nejlepe tesne pred duchodem.

Je to pes, 7 nasobna umelina zaraba dost peniazi, a vynecha testy lebo pes ochorel…Schumacher vyhral preteky den potom ako mu zomrela mama! A to je trosku rozdiel!

1 Like

Len mi je Lewisa ľúto, lebo aj keď smrť bola pre jeho psíka vykúpením z trápenia, musel on rozhodnúť. Osud sa nad nami zľutoval , keď nám začiatkom mesiaca v noci v spánku zomrela sučka Aira a my sme o nej nemuseli rozhodnúť.

3 Likes

Aj ja mam psa, mam ho rad…ale ked pride ten cas tak musi…teraz nepojdem do prace?

2 Likes

Nesuhlasim. Mam rad zvierata aj ludi, ale mne to tiez pride divne Ale to nerozoberajme. Len este jedno napisem. Pes ta nemoze milovat, pretoze nema vedomie toho co milovat znamena. Alebo ked moze podla niektorych, potom ti ludia nerozumeju co to znamena. Kazdopadne toto je divne pisat kondolencie pre psa a spominat nejake psie nebo…

4 Likes

Predstavujem si to. Hamilton vyhra velku cenu singapuru a vo vysielacke so slzami v ociach povie. This one is for Rosco :smiley:

Pes vidi len zradlo, mozno ma nejake pocity ale iba malo…

Ja som nešiel. Postaral som sa, aby po smrti mala miesto, kde si na ňu môžeme spomenúť . Mali sme ju 15 rokov dnu v dome. Často spala v tej istej izbe ako my, bola členom rodiny … To sa nedá zabudnúť. Naše dievčatá boli školáčky, keď sme ju priniesli z útulku. Išli sme po ňu 250 kilakov tam a 250 s ňou naspäť. Vyrastala pri nás, videli sme ju, ako sa hrá, bola jednoducho naša. A my sme boli jej svorka, pocit istoty a bezpečia

8 Likes

Mozna by ses nemel s temi lidmi bavit @stev @Koba @zorko @Jozef_Chroustal

Meli by se jit stydet, jsou ostudou vaseho naroda, vim ze nejste vsichni stejni.

2 Likes