Ja to chapem Vlasto, aj ja mam psa 11 rokov a mam ho rad! Ked pride ten cas budem smutny! Ale ty zarabas kolko? 2500€ Hamilton zaraba okolo 80 milionov, a neide na testy? Lebo pes ochorel?
Sak to neni o peniazoch, jak mozes byt taky ignorant
Prečo všetko otáčas na peniaze? Na svete sú aj iné vyššie hodnoty. Áno, potrebujem peniaze, aby som mal na živobytie, ale nie sú pre mňa všetkým. Som rád, ak si môžem dovoliť čo chcem. Uspokojí má pocit, že mám čo potrebujem a viem prežiť s nevyhnutným.
Ja nehovorim na tebe! Ak som sa vyjadril zle tak sa ospravedlnujem. F1 je iny svet, toto musime pochopit ak chceme dalej diskutovat. Ak som ta urazil tak prepac. A ano je to aj o peniazoch, vsetko sa toci okolo toho.
Tu o peniaze nejde. Za prvé, boli to testy Pirelli, je jedno či ich celé odjazdí LEC alebo pôjde aj ZHOU ako rezerva. Lewis bol pozvaný na Ferrari fashion, na ktorom mu dosť záležalo a ani tam nešiel. Takže logicky, nerobil to pre peniaze. Roscoe bol preňho rodina, však ho mal od dôb ešte McLarenu. Proste bol v kóme a čo rozhodne na diaľku bez rozlúčenia, nech ho uspia? Aspoň ešte raz chcel byť s ním.
Ok, majte pravdu…Schumacher vyhral pretetky po smrti svojej matky. Neviem presne asi 2003, a Hamilton nejde na testy lebo pes ochorel, iba tolko som chcel povedat/napisat
Ty máš rád peniaze. Len peniaze
To neni pravda, ale viem ako funguje tento svet.
Podľa toho, čo si napísal je vidieť rozdiel v ľuďoch.
Musím pracovať.
Ok Vlasto, nechajme to…asi mame iny pohlad na svet, a som rad ze sme si slusne pisali. A mam rad zvierata mozno viac ako si myslis.
Cim vice maji vybrani lide na vysokych postech penez, tim mene jsou lidmi, ztrati prehled o lidskosti, to je velmi spatne.
Umeni je mit penize a zaroven si zachovat rozum, chovat se jak idiot umi kazdy.
Ja som normalny pracovnik co az tak nezarobi vela, takze ak si to myslel na mna tak zbohom.
O tobe jsem nemluvil, nemusis mit strach ze bych si myslel ze si pri penezich.
a co to znamena?
Inac co zle som napisal? Preco take pises o narode?
Pes nemiluje? Pes tě možná miluje víc než kdykoliv kdokoliv.
Keby si zomrel v izbe a pes by tam bol, po case ta zacne zrat. Ten pes nema vedomie, on vidi v ludoch potravu, aby prezil…
Si uvedomuješ, čo si teraz napísal?
Ano, to su fakty. Precitaj si o tom ak neveris!