Po Neweym odchádza aj športový riaditeľ Red Bullu. Wheatley sa stal novým šéfom Audi | Magazín F1 - F1online.sk

To pripadne uvidime podla toho, ako si Russell poradi s poziciou jednotky.

Reorganizace je potřeba :stuck_out_tongue:

Russell hlavne musi zacit vyhravat beznym zpusobem, tohle solichani, riskovani a hazard, s takovym pristupem bude mit vzdycky nulu, to se netyka jen nedovazeneho auta.

Jj, Ferrari dělá restrukturalizaci od posledního titulu už pátou :stuck_out_tongue:

Puf říká, že neumíš anglicky. Podle mě ale neumíš ani česky :stuck_out_tongue:

6 Likes

Nevím, kdo je Puf, takže tvůj komentář nemůžu brát nějak vážně :stuck_out_tongue:

Stevo je nejaky nabruseny. :smiley:

Co s tym ma Jos? Jos nie je v time nic a odchod Wheatleyho je uplne logicky a ockavany a s “burkou” v RB nemusi mat nic spolocne. Vsetci vedeli, ze Wheatley ma ambicie byt sefom timu, no Horner zjavne ostava, je pomerne mlady, a tak moze v RB posobit este dlhe roky. Wheatleymu sa naskytla moznost byt sefom timu, tak ju vyuzil.

Rovnako to pred casom spravil Vowles. Tak isto z Mercedesu odchadzali rozni doleziti ludia, ktori sa chceli karierne posunut vyssie, no v Mercedese nemali tu moznost. Vtedy sa rozpadal Mercedes? :sweat_smile:

2 Likes

Stevo si musi hyckat svoje DtS kone :smiley:

1 Like

V Mercedesu nechodil otec jednoho z pilotů po paddocku vykladat novinářům, jak musí šéf týmu skončit, jinak se tým rozpadne.

Stevo cíti rozpad impéria a pokiaľ to prestane byť zaujímavé RB to leavne. A vieme s kým najčastejšie spolupracuje Števo a kto ho asi platí…

1 Like

Ako ja ho mam celkom rad, ale toto uz je trosku moc prispevok. Hlavne v pripade, kedy s Wheatleyho odchodom ta kauza pravdepodobne nema absolutne nic spolocne, kedze Wheatley chcel byt sefom. :smiley:

Ale ak Max pojde od 2026 do Mercedesu a tam bude dalej vyhravat tituly, tak Jos bude mat iny kredit za tento masterplan. Mozno sa len obava o motory RBPT a chce Maxa dostat spod zmluvy do Mercedesu, kde tomu veri viac. Jos vzdy chcel pre Maxa to najlepsie a bol ochotny preto urobit vsetko.

Kazda era sa raz skonci, ale hovorit o rozpade imperia je prehnane. RB ma organizacnu strukturu nastavenu evidentne dobre a kazdy je nahraditelny. Rozpad imperia by to bol, keby od dalsej sezony boli na urovni Alpine/Haas. Zatial funguju stale dobre. A ako dokazali ten tim zlozit od nuly pred 15+ rokmi, tak nikde nie je napisane, ze nezozenu za Wheatleyho a spol. kvalitne nahrady z interynch radov. :slight_smile:

Na to, ze s RB ma spoluprace, mi pride, ze do nich ide najviac od tej kauzy a naopak z takeho Mercedesu strieka ako keby dokazali nieco nemozne v poslednych tyzdnoch. :smiley:

podla mna chce Jos Hornerovu sedacku :smiley:

ku Stevovym dolarom v ociach sa uz ani nejdem vyjadrovat

Podla mna chce Jos Perezovu sedacku. :sweat_smile:

Zas ruku na srdce, Stevo spopularizoval F1 v czsk tak ako nikto, vybudoval nieco, co nema obdobu ani v krajinach, ktore motorsportom ziju a tie peniaze si po tej praci srdcom konecne zasluzi. Nikto z nas by ich neodmietol a asi ani on sam necakal aku velku komunitu sa mu podari vybudovat. :slight_smile:

to je pravda

ten minuly cas tam je ale dolezity :smiley: pre mna to je senzaciechtivy oportunista a influencer viac nez moderator ale kazdy ma na to iny pohlad :smiley:

4 Likes

No divný na tom je, že hodně spolupracuje s RB. Shell, a myslím Orlen.
Ale třeba jen píše, co si myslí. Nesvázán tím, kdo ho platí.

1 Like

Měl bych si tyhle vaše posty ukládat.
Tak jako včera, když se mi zjevila naše historická sázka ohledně Powertrains, by mě i tohle v budoucnu ohromně pobavilo .

1 Like

Jn pak jsou z toho poklady od RBR fans

2 Likes

To byly zlaté časy. Ach ta média.

1 Like
  • renault ma sice mnozstvo skusenosti s f1 a audi v principe nulove, ale audi ked sa na nejaky projekt v minulosti zameralo, tak to vacsinou skoncilo uspechom…nepodcenoval by som ich urcite…
  • ano v zime ked podrzali Hornera tak uz vtedy sa zacalo hovorit ze wheatley odide ze ma ine ambicie, nie vecne robit druhe husle, ale kazdy to mozeme pochopit inak :slightly_smiling_face: