To pripadne uvidime podla toho, ako si Russell poradi s poziciou jednotky.
Reorganizace je potřeba
Russell hlavne musi zacit vyhravat beznym zpusobem, tohle solichani, riskovani a hazard, s takovym pristupem bude mit vzdycky nulu, to se netyka jen nedovazeneho auta.
Jj, Ferrari dělá restrukturalizaci od posledního titulu už pátou
Puf říká, že neumíš anglicky. Podle mě ale neumíš ani česky
Nevím, kdo je Puf, takže tvůj komentář nemůžu brát nějak vážně
Stevo je nejaky nabruseny.
Co s tym ma Jos? Jos nie je v time nic a odchod Wheatleyho je uplne logicky a ockavany a s “burkou” v RB nemusi mat nic spolocne. Vsetci vedeli, ze Wheatley ma ambicie byt sefom timu, no Horner zjavne ostava, je pomerne mlady, a tak moze v RB posobit este dlhe roky. Wheatleymu sa naskytla moznost byt sefom timu, tak ju vyuzil.
Rovnako to pred casom spravil Vowles. Tak isto z Mercedesu odchadzali rozni doleziti ludia, ktori sa chceli karierne posunut vyssie, no v Mercedese nemali tu moznost. Vtedy sa rozpadal Mercedes?
Stevo si musi hyckat svoje DtS kone
V Mercedesu nechodil otec jednoho z pilotů po paddocku vykladat novinářům, jak musí šéf týmu skončit, jinak se tým rozpadne.
Stevo cíti rozpad impéria a pokiaľ to prestane byť zaujímavé RB to leavne. A vieme s kým najčastejšie spolupracuje Števo a kto ho asi platí…
Ako ja ho mam celkom rad, ale toto uz je trosku moc prispevok. Hlavne v pripade, kedy s Wheatleyho odchodom ta kauza pravdepodobne nema absolutne nic spolocne, kedze Wheatley chcel byt sefom.
Ale ak Max pojde od 2026 do Mercedesu a tam bude dalej vyhravat tituly, tak Jos bude mat iny kredit za tento masterplan. Mozno sa len obava o motory RBPT a chce Maxa dostat spod zmluvy do Mercedesu, kde tomu veri viac. Jos vzdy chcel pre Maxa to najlepsie a bol ochotny preto urobit vsetko.
Kazda era sa raz skonci, ale hovorit o rozpade imperia je prehnane. RB ma organizacnu strukturu nastavenu evidentne dobre a kazdy je nahraditelny. Rozpad imperia by to bol, keby od dalsej sezony boli na urovni Alpine/Haas. Zatial funguju stale dobre. A ako dokazali ten tim zlozit od nuly pred 15+ rokmi, tak nikde nie je napisane, ze nezozenu za Wheatleyho a spol. kvalitne nahrady z interynch radov.
Na to, ze s RB ma spoluprace, mi pride, ze do nich ide najviac od tej kauzy a naopak z takeho Mercedesu strieka ako keby dokazali nieco nemozne v poslednych tyzdnoch.
podla mna chce Jos Hornerovu sedacku
ku Stevovym dolarom v ociach sa uz ani nejdem vyjadrovat
Podla mna chce Jos Perezovu sedacku.
Zas ruku na srdce, Stevo spopularizoval F1 v czsk tak ako nikto, vybudoval nieco, co nema obdobu ani v krajinach, ktore motorsportom ziju a tie peniaze si po tej praci srdcom konecne zasluzi. Nikto z nas by ich neodmietol a asi ani on sam necakal aku velku komunitu sa mu podari vybudovat.
to je pravda
ten minuly cas tam je ale dolezity pre mna to je senzaciechtivy oportunista a influencer viac nez moderator ale kazdy ma na to iny pohlad
No divný na tom je, že hodně spolupracuje s RB. Shell, a myslím Orlen.
Ale třeba jen píše, co si myslí. Nesvázán tím, kdo ho platí.
Měl bych si tyhle vaše posty ukládat.
Tak jako včera, když se mi zjevila naše historická sázka ohledně Powertrains, by mě i tohle v budoucnu ohromně pobavilo .
To byly zlaté časy. Ach ta média.
- renault ma sice mnozstvo skusenosti s f1 a audi v principe nulove, ale audi ked sa na nejaky projekt v minulosti zameralo, tak to vacsinou skoncilo uspechom…nepodcenoval by som ich urcite…
- ano v zime ked podrzali Hornera tak uz vtedy sa zacalo hovorit ze wheatley odide ze ma ine ambicie, nie vecne robit druhe husle, ale kazdy to mozeme pochopit inak