aj renault ma mnozstvo uspechov v motosporte
a wheatley najprv mal nahradit hornera a az potom asi zacal uvazovat o odchode
aj renault ma mnozstvo uspechov v motosporte
a wheatley najprv mal nahradit hornera a az potom asi zacal uvazovat o odchode
to robi aj Ferrari
co konkretne nema obdobbu v inych krajinach?
a o akych peniazoch hovoris, ked on sam tvrdi, ze z toho bohvie ake peniaze nema?
ale aby si to nepochopil zle, ja Eiseleho uznavam ale nie ako komentatora.
Ale veď si si nezvykol to čo je u iných kariérny postup a odchody aj po kratšej dobe sú absolútne OK tak v RB odchody po 18 rokoch (JW, Newey a ten jeden Mechanik - aj to obaja išli do absolútne nového projektu Audi) sú proste rozpad teamu, hotová deštrukcia
Nevravím, že tie skúsenosti chýbať nebudú ale úprimne, zmena po tak dlhej dobe može kľudne priniesť nový impulz do RB Može to vypáliť aj jedným aj druhým smerom.
Přesně, když se to psalo k RBR, tak to bylo hejtování. Když se to píše k jinýmu týmu, tak je to ok, ty vaše dvoj metry
Takato pocetna formulova komunita, ktoru skoro celu dostal k F1 Stevo (za pomoci DtS). Staci sa pozriet na Red Bull Ring alebo Hungaroring kolko ludi tam pride na stretnutia s nim. Alebo na eventy ake sa im podarilo zorganizovat a ake mena pritiahnut na (z pohladu motorsportu) bezvyznamne Slovensko a Cesko - Hakkinen, Steiner, Coulthard.
Presne tak. Stale je to len zamestnanie a ked sa naskytne sanca posunut sa vyssie u ineho zamestnavatela, tak kazdy ju vyuzije.
A Horner uz dokazal z nuly a party timu vybudovat tim s (coskoro mozno) najviac jazdeckymi titulmi v tomto storoci. Jeho kvality nemoze spochybnit nikto. Takze nikde nie je napisane, ze nenajde noveho Wheatleyho. Za Neweyho sa nahrada bude hladat tazko, ale to v celej F1. Ale aj tak bude od 2026 dolezity motor. Bez dobreho motoru by bol aj Newey zbytocny.
Takové svojské poděkování za služby…
Mně se to jeví, jako arogance a odmítnutí si přiznat podíl na tom, že tihle top lidi odchází. Hlavně, že ti stejní, co tu u RBR píšou, že je to běžná kariérní změna, tak tu dávali hate Wolffovi, když odešli lidi z Mercedesu (a to upřímně odešel hlavní od motorů, zbytek spadal od Allisona)