ich sance su mizerne, stratili mnozstvo casu, ale nie kvoli tym ktorych nedavno vyhodili, ale kvoli rozhodnutiu audi neprebrat tim naraz cely, ale postupne a nezacat hned investovat do toho timu absolutne maximum co podla uz vtedy plateneho stropu islo
oni si v audi mysleli, ze staci tim prebrat rok-dva pred zmenou pravidiel a to staci
ja som to pisal uz vtedy ked ohlasili tu postupnu kupu timu, ze to je hlupost a do timu musia zacat investovat niekolko rokov pred zmenou pravidiel aby z tej zmeny dokazali nieco vytazit
aj keby teraz nabrali neviem kolko vyraznych posil, tak ten tim nestihnu cely poskladat tak ako treba. ti novi ludia sa musia spolu zohrat a to sa neda pri prvej vyrobe auta, to chvilu trva
ani newey by uz pre audi nezachranil rok 2026
je to najhorsi tim v mnohych oblastiach a za rok z neho nespravis top tim a uz duplom nie pod rozpoctovym stropom
ten tim navyse bude musiet zacat vyrabat veci ktore si nikdy(alebo riadne dlho) nevyrabali, ale ich nakupovali od ferrari a na to vsetko maju len rok casu
a to este budu novacikovia vo vyrobe motora pre f1 a nejak som nepostrehol, ze by audi robilo nejaky velky nabor od svojej buducej a zabehnutej konkurencie
mam taky dojem, ze audi bude suverejne nejahorsim timom v 2026