Didi se musí v hrobě obracet
Audi gp2 motor?
Možná jo. Ale třeba všichni jen lžou.
Mají statut nového motoráře, takže mají více peněz i času na vývoj.
Proč je to tam s tím Josem? Co je tím myšleno?
Oni myslí Jose z totohle fóra
Tak snad Stevovi odpoví
Binotto dnes první den v práci a už se ví, že Binotto požadoval?
Tak důležité smlouvy ne nepřipravují ze dne na den.
Ferdo nebuď naivní, první dny jsou tak ve škole
ten rozpad vobec nemusel byt ak by horner pochopil, ze niekedy netreba byt na tu stolicku prilepeny
raz sa urcite dozvieme co sa v tom time pocas zimy odohravalo, ze to vyustilo do takeho velkeho exodu klucovych ludi za tak kratky cas
malokedy sa dominantny tim rozpadne takto rychlo, lebo tieto odchody museli byt dohodnute, alebo aspon rozpracovane v case ked rb este vsetko valcoval
Zas tak cierne by som to asi nevidel. Ciel asi nie je byt top timom, ale oproti dnesku na tom budu skor len lepsie, nie horsie.
Stevo celkom salty…
Jos bol ten hlavny, co strielal proti Hornerovi, robil rozbroje a hral v celom RB velku politicku hru, napriek tomu, ze tam oficialne nema ziadnu poziciu - co mi vlastne pride najvtipnejsie.
Prislo mi dost neuveritelne, preco to Jos robi a o co mu vlastne ide. Napriek tomu je, podla vsetkeho, väcsina ludi v time skor na strane Josa. Zvlastne.
lenze musia dohnat 9 rokov vyvoja terajsich motorov a to je sakra tazka uloha
v 26 nebudu tie motory az tak rozdielne od terajsich, vyhodi sa mgu-h, zvacsi sa mgu-k, znizi sa vykon spalovaku, ale do velkej miery to bude stale ten motor ako je dnes
proste staci si spomenut ako na tom bola honda a to do toho vrazila pred vstupom obrovske prachy, stracali len 1 rok, ale proste ta kontinuita vyvoja u ostatnych motorarov mala navrch a to islo o uplne ine motory
ja proste neverim, ze audi a rb dokazu na prvu supu vyrobit konkurencieschopny motor.
mozno keby to bolo tak, ze mozu neobmedzene testovat mimo f1 a kym prvykrat nastupia oficialne v f1 tak by tie ich motory mali najazdene desiatky tisic km na testovacich tratiach, tak ano sanca by tam bola, ale pri dnesnych pravidlach je ta sanca limitne sa bliziaca k nule
a o kolko viac maju penazi na vyvoj? par desiatok mil.? hovorilo sa, ze hondu ten vyvoj motora stal miliardu a to sa hovorilo este v casoch mclarenu
Vzdy to stoji nejaky cas, o tom neni pochyb.
tak hovorilo sa o tom, ze hornerovi trosku stupla slava do hlavy a hlavne po smrti mateschitza si myslel, ze uz do vedenia rb nema rakuske vedenie co kecat. ziskal si na svoju stranu thajskych vacsinovych majitelov, ktori dovtedy boli v podstate v pozicii ticheho spolocnika a do chodu firmy nezasahovali. este pred prevalenim tej kauzy “dick pics” ho chceli rakusaci odvolat, lenze zasiahli jeho ochrancovia z thajska a vybrali “nezavisleho” advokata na presetrenie, ktory dospel k jedinemu moznemu vysledku, kedze bol “nezavisle” vybraty jednou stranou
no a jos asi ucitil moznost ako maxa dostat spod tej dlhorocnej zmluvy lebo zjavne on neveri tomu, ze rb vyrobi dobry motor
potom ale prislo k nejakym internym dohodam medzi thajcami a rakusakmi a na malu chvilu to utichlo az kym im to cele nepokazil newey s oznamenim svojho odchodu
jos bol ale napriek odchodu neweyho a vedomia, ze to je zaciatok rozpadu timu vcelku ticho lebo tim do ktoreho chcel maxa posadit zacal sezonu katastrofalne
som zvedavy, ze kedy jos zacne frontalny utok s cielom ukoncenia maxovej zmluvy, lebo kym na zaciatku sezony sa zdala byt ta snaha josa nepochopitelna, ze preco by chcel maxa dostat do mercedesu uz v 2025, tak dnes sa to stale zda byt pre maxa lepsia a lepsia volba. rb vykonovo pada, mercedes rastia a ktomu rb sa rozpada aj personalne
ako ja by som si rad pozrel maxa s gp2 motorom a k tomu so zlym autom, ale neverim tomu, ze jos toho maxa do mercedesu nedostane minimalne od 26
aj ked zoberu teraz antonelliho a ten sa buduci rok chyti tak stale tam bude volne miesto kedze russellovi konci buduci rok zmluva a wolff nebude mat problem s vymenou russella za maxa
May má určite výstupné klauzule
V takom pripade by mi skutocne väcsi zmysel daval Mick ako docasny jazdec na rok. Pre Antonelliho zbytocne skoro, ked by ho po roku aj tak dali prec. Alebo ze by si to potom odniesol Russell?
Nevidel by som to tak cierno s audi, ale ani s RB…bolo jasne od zaciatku ze audi nebude hned na urovni top timov, ale za 3-4r mozu byt prekvapivo dobri, myslim ze vedia co robia viac ako my vsetci mudrlanti tu na fore, audi to dokazalo uz viackrat v historii…rb ide svoje , ludia sa casom menia v kazdom time, ved o wheatlym sa hovorilo uz v zime ze odide z rb…zatial to nevyzera ze by rb strmhlavo padol dole ako sa niektori tvaria, stale su v boji o titul aj v pohari jazdcov aj konstrukterov, je prirodzene ze casom sa sily vyrovnaju, dominatna era kazdeho timu raz skonci…
wolff by urcite radsej obetoval russella ako antonelliho
Zeby tento team naozaj drzal pokope iba Mateschitz?
nieco podobne tvrdili aj fanusikovia renaultu
nie nahodou naopak? on sa uvadzal ako mozna nahrada za hornera ked ho chceli rakusaci vyprevadit z timu