Zákerný bol, čo narobíš.
Naschval som pouzil vyraz “milovnici”, pretoze vidim rozdiel v tom a v slove hejter. Nemat rad, mat menej rad a neznasat su vsetko odlisne pojmy. To za prve. Ze viac branis a mas radsej Charlesa si sam priznal a ze by si take mal na Lewisa nevidim a ten tu tiez dostava pravidelne urazky, ktore uz necitujes atd…
A hlavne za druhe, neklam ze som pisal len milovnici, napisal som vacsinou…
Nema zmysel to dalej riesit. Prekrutil si umyselne co som napisal, nikde som na Charlesa neutocil, ale argumentujes mi inymi. Uznavas legitimitu Lewisovho manevru, evidujes co povedal Charles, ale riesis skoro stale len Lewisa, OK… To ze je to RI sa zhodujeme a tam by som to uzavrel, peace ![]()
Však se furt nehádejte. Je to jedno.
Se tady hádáte o týpcích, kde jeden bere 100.000.000€ vs 60.000.000€ ročně.
Ani jeden není chudáček.
Jsou na světě horší věci. Třeba rakovina nebo komunismus.
Alebo ADUO.
![]()
Ano, chudáci v RedBullu. (dobře jim tak)
no z toho kontextu mi jasne vyplyvalo, ze “milovnik” Lewisa, ma podobny vyznam ako hater… pretoze kontext bol, ze tvrdis, ze to nie je divebomba, a ze ako divebombu to nazyvaju skoro vzdy len “milovnici” Lewisa… ak si do tej vety dosadis miesto slova milovnik, slovo hater, je stale prakticky identicka… a tych ostatnych som pouzil ako ilustraciu toho, ako vyzeraju naozajstni “milovnici”… to, ze branim charlesa viac pravda, ja sa nebudem tvarit ze som objektivny ked nie som…
Ak som to zle pochopil tak sa ospravedlnujem koniec koncov mam problemy s citanim
to ti napisem pri tvojej najblizsej diskusii s Josom, Hogrom, alebo ostatnymi
alebo s callabrom
Toto vies rozviest, ak neprekaza? ![]()
Nemyslim si, ze si hater Lewisa, takych tu mame tiez a maju iny prejav, nie ako ty. Ale rad ho, narozdiel od Charlesa, nemas. To si myslim… Asi by si Lewisov manever neoznacoval divebombou a neriesil tolko, ak by rovnako utocil Charles… Ale je pekne ze tvoju zaujatost v tejto veci evidujes a uznavas, to je fer ![]()
Kazdopadne je to len normalna diskusia, nic sa nestalo, neutocime sa nesa a neurazame sa, ide sa dalej ![]()
Vzdy si bol pokrytec a opat si to potvrdil. Toto je obhajoba ako rozdiel medzi “nepriatelske” a “nie priatelske”.
![]()
Zase si ukazal, ake si agresivne tupelo, vidiace vsetko ako 0-1. Klamar multiban (vyjadrujuci sa sam o sebe v inej osobe), co tu paradoxne riesi kazdeho charaktery, sukromie, pracu, auto, vzdelanie, hada sa a uraza skoro kazdeho, pritom tu preukazatelne klames a neustale si v konfliktoch.
Ano, medzi milovat a nenavidiet je toho este dost vela a ten kto napr. nie je moj priatel, nemusi byt hned moj nepriatel, ale to ty nemozes pochopit, no musel si si zase zufalo kopnut… ![]()
tiez ma napadla ta paralela s “nie priatelskym”, ale podla niektorych tu mam problemy s citanim takze uz sa ani nevyjadrujem, ale nevnimam to ako pokrytectvo, ale skor obhajobu svojho predosleho vyroku
Napriklad prave Jos ma rad Lewisa ako koza noz a ked som ten prispevok pisal, myslel som aj na neho a dalsich, preto som pouzil sirsi pojem ako hejteri, pretoze to je “silnejsi” pojem ako nemat rad. Ked niekto povie, ze nema rad nejake jedlo, hudbu, hocico, hned neznasa? Takto to mas/mate?
Kazdopadne toto je ubohe slovickarenie.
Sam si napisal, ze vo vztahu k Charles-Lewis nie si objektivny, preto si myslim, ze si veci komentoval ako si komentoval. Kebyze si myslim, ze si Lewisov hater, nemam problem ti to napisat, ale rad ho nemas. Ano, Josa mam za hatera, tak ako tu ma haterov aj Max, Fernando a dalsi… Neviem o co ti ide, ale v poriadku…
Agresívne? Kde tam vidíš agresivitu ty blázon bláznivý?
![]()
Ťa nejako zobral ten náklad spred 2 rokov či kedy, keď takto na mňa myslíš. ![]()
Tak ja sa nebudem tvarit, ze som neni Leclercov fanusik ked som, len ked sa snazite vsetko zjednodusit do toho, ze ako divebombu to oznacuju lewisovi milovnici, tak jasne ze do toho zabrdnem, lebo je to take zjednodusenie, ze vlastne divebomba to neni, a nazvat to tak moze len milovnik lewisa (uz neviem co pod tym vyrazom mam ani chapat), a teda ten kto to tak nazve, tak akoze jeho nazor ani nemame brat do uvahy pretoze je zaujaty… myslim si, ze aj ked preferujem Leclerca pred Hamiltonom, tak sa napriek tomu dokazem k tomu vyjadrit relativne nestranne, a proste moje pocity z toho boli take, ze mu to tam poslal na poslednu chvilu dost agresivne a nemyslel prilis na dalsiu zatacku, co v mojom ponimani je divebomba… ako som uz napisal, podiel viny vidim 50/50
Odkedy ta dlhodobo ignorujem, reagoval si na mna desiatky krat a skoro vsetko je nejaka forma utoku a obvinovania, ci pasivna agresia. Tvrdis o sebe, ze sa nechces hadat a pod. a kazda diskusia je pre teba ako nova, nic osobne, ale v realite to tak nie je a mas potrebu si kopkat do vzduchu, hoci nepisem nic nevhodne, neklamem, neurazam (narozdiel od mnohych inych a teba sameho), ale svoju neznasanlivost voci mne musis vypustit a hodnotis moj charakter a pod. To je chore a mari to akukolvek moznost s tebou vecne a nekonfliktne vychadzat, co je skoda…
@Jos_Is_Back za 5 minut zapomene o cem je rec a zacinate znova, je jak ta neonova rybicka.
Spíš je jen tupej jak tágo.
To se vzajemne nevylucuje.
Neonová rybička zní moc lichotivě…
Jako Siniaková nemá uplně svůj den, přesto to asi daj. Teda už daly, stačilo to dopsat ![]()