Vidíš ani jsem se nedíval. To je super, ta už v té 4 hře taky snad vyhrála všechno. ![]()
Na tenistky si stěžovat nemůžeme. ![]()
A co jako? Teď vyhraje nejmladší a pak nejstarší. Máš s tím nějakej problém? ![]()
Ani nevím jak Hondě pomoci.
Nezatězovat ji vývojem převodovky, nebo kvedlajícím šasi.
Sulayem vyběhne, a řekne: “Udělám pro tebe všechno. Klidně změním pravidla, abych ti pomohl.” tak to je totální hnus. Hnus.
To radši ať skončí. To bude daleko důstojnější.
Jaké budou pravidla v příštích létech víme už dlouho, tak nad čím váhá?
Však ať s Totem domluví přechod do Mercedesu na 27 s tím, že to pošéfují ve prospěch Fernanda. Budeš mít win win situaci, protože chceš Fernanda v Mercedesu s titulem a Mercedes bude dál dominovat.
Co by Alonso v Merglu dělal, když má stejné pravidla jako všichni ostatní?
Reagujem na obsah, nie na ľudí. Takže je mi jedno, či ma ignoruješ alebo nie. A zjavne ma až tak neignoruješ, keď z času na čas zareaguješ alebo ma spomenieš alebo myslíš na mňa pri písaní príspevkov.
Čo si vymýšľaš? Sú ľudia, s ktorými sa tu dá dobre diskutovať a s tými sa ani nehádam, aj keď majú často iný názor. Vždy je to s nimi dobrá diskusia. A potom sú tu pokrytci, hlupáci alebo pózeri ako napríklad ty, čo sa hráš na chutnučkého, ale v skutočnosti podprahovo rýpeš a nevieš zniesť, keď má niekto iný názor. Tebe kľudne naložím za blbosti čo píšeš a je mi jedno či zareaguješ, budeme sa hádať alebo ostaneš ticho.
Presne ako včera keď si sa išiel vykrúcať z toho, že si napísal “milovníci” Hamiltona s úvodzovkami a išiel si tu potom všetkých presviedčať, že to je niečo iné ako hejteri. Skrátka si sa krútil ako had.
Podľa seba zase súdiš mňa? Ja na teba nemyslím pri písaní príspevkov, ale ty na mňa áno. Ja ťa mám úplne na háku a keď sa tu neukážeš, tak si na teba ani nespomeniem. A keď píšeš niečo k veci alebo máš dobrý názor, tak nemám dôvod rozporovať.
To je to, čo ty, Hogr a veľa ďalších tu nedokáže pochopiť, že niekto reaguje na základe obsahu a nie autora príspevku. Ja napríklad dokážem dať lajk na príspevok aj tebe, Situsovi, Puffovi alebo kade komu, keď s tým príspevkom súhlasím. To ty a ostatní spomínaní nedokážete. A to je to, o čom to je. Beriete to tu ako nejakú vojnu dvoch táborov bez ohľadu na to, kto čo píše.
Je tu pomerne dosť ľudí, s ktorými konflikty nemám a ani som nemal a vôbec nejde len o RB fans. Za to ty už sa tu poslednú dobu doťahuješ s ľuďmi ďaleko viac ako ja.
Vidíš. Mercedes 2x nejrychlejší a topspeed velmi podprůměrný. Není to o top speedu.
Já vidím, že je Honda v háji zatím a vy tu nakládáte Alonsovi za nic.
Jak za nic? “Fernando prosím zůstaň, změnil jsem, a změním kvůli tobě pravidla, udělám co chceš..”
Tvle..
Aspoň vidíš jaký má Alo charisma a jak je pro F1 důležitej. Bez něj bude F1 poloviční, ale ty tu budeš stejně posílat počty sledujicich na insta. ![]()
![]()
No jo, tak u všech pilotů kromě Fernanda platí “nikdo není víc, než tým”, u Ala to neplatí, protože je víc, než celá F1 a Puff se s tím nedokáže smířit.
Ak má Bin Sulajim takú moc, aby sám zmenil pravidlá v prospech kohokoľvek, tak to mi bliká výstražná kontrolka. Plus jeho snaha stať sa šéfom FIA neobmedzene dlho. Vadí mi, že bol zrušený limit na počet mandátov.
Nebudem s tebou stracat cas. Je vseobecne zname ako tu neustale vedies nezmyselne dlhe vlakna hadok plne urazok s xy uzivatelmi a na to ja nemam chut, to si najdi inych, teba to bavi, mna nie…
Mas ma na haku a neustale na mna negativne reagujes (za uplne drobnosti a legitimne nazory) vysokymi desiatkami reakcii (to absolutne nikto iny nerobi, to hovori za vsetko), pritom som ta velmi dlho ignoroval a ty stale musis prekrucat a utocit… Si to ty co nevie zniest iny nazor. Neskutocne v tejto veci trepes, vobec ma nepoznas a klames a este si myslis ako mudro pises ![]()
A vecnost nikde, urazas ma za nazor a slovo “milovnik”, to je uplne chore. Ciernobiele videnie a ano, si zaujaty, objektivita nikde. Vobec neriesis moj samotny nazor k nehode (ktory absolutne nie je ojedinely) a k teme clanku, ale slovickaris o tom ako JA vnimam rozdiel slov a preto som pokrytec (uz xty krat obohrana platna) a iba tomu sa venujes, ale inak to vobec nie je osobne haha ![]()
Ty tu neskutocnym sposobom kade tade urazas kopu ludi, preukazatelne si tu opakovane klamal aj v dolezitych veciach a mas tu drzost hodnotit charaktery ludi, co vobec nepoznas, lebo sa ti nepaci co slusne pisu, ked veci vidia inak ako ty. Zobud sa… Kebyze to nie je osobne a chces vecne diskutovat, tak to vyzera uplne inak, maj sa.
Sulajem je pindal, ten jde dlouhodobě na ruku Wolffovi takže nečekám že by Hondě pomohl nějak víc, ale kdyby tak se zlobit nebudu, protože to co za krám přivedla teď Honda k Astonu, to je od ní spíše jen na ručník.
Nikomu nebenefituje to, že je Honda (zase) v háji.
Je potřeba Hondě pomoci aby mohla dohnat nejlepší motor od RB ![]()