Reaguješ na úplne nepodstatnú doplňujúcu informáciu, ale všetky moje relevantné konštruktívne argumenty k tomu konfliktu úplne odignoruješ. A spravil si to aj pri prvom mojom komentári, keď som dal niekoľko argumentov k tomu, prečo Lewis spravil hlúposť, a ty si na žiaden z nich nereagoval, len si napísal, že ostatní sa tam zmestili vedľa seba. Tak teda ešte raz: odlišný uhol nájazdu, odlišná stopa, odlišný uhol výjazdu. Argumentovať tým, že ostatní sa tam zmestili, keď všetci ostatní išli úplne inou stopou, je nezmysel. A tú stopu výrazne ovplyvnil práve Lewis svojim prehnane optimistickým a agresívnym manévrom.
V žiadnom prípade netvrdím, že je to iba Lewisova vina. Ale v žiadnom prípade sa nedá ani tvrdiť, že v tom nemá výrazný podiel viny. A myslím, že si to uvedomuješ aj ty, preto tie moje argumenty ignoruješ. Proste bola to hlúposť, ktorá našťastie neskončila horšie.
Pozri suboj Luiho a Maxa v Rakúsku po vonkajsku to jednoducho nejde a predstav si nic som na to nepovedal .Max si pockal a predbehol ho neskor.Takze Lui plače zbytocne zachoval by sa presne tak ako Charles vyviezol by ho tak ako vyviezol Maxa v Rakúsku.
Ty si vážne slepý alebo čo? Leclerc nič neotvoril, naopak zatvoril keď sa tam Hamilton ocitol. Robil pohyby na brzdách. Toto je vážne slepota, ak vidíte niečo iné. Alebo tu naschvál píšete blbosti.
no ked som to pozeral tak mi prislo ze na brzdach sa leclerc pohol smerom od hamiltona ked ho tam ucitil vedla seba, bol tam aj mensi kontakt sa mi zda
Odpovedal.Nemal by som namietku keby Lui vyvezie Charlesa ako som nemal nic proti ked Lui vyviezol Maxa snad uz chapes preco spominam to Rakúsko.Sam Lui sa vyjadril ze po vonkajsku Max nema narok a teraz sa tam pchal Charlesovi
Rozumiem tvojej argumentácii. Pamätáš si na VC Číny tento rok tuším v marci? Tam si obaja dokázali nechať priestor a nikto nikoho nevyvážal tak, ako teraz v Monze. Teraz tá intenzita a agresivita v súboji bola akoby ani nejazdili spolu za jeden tím. A Leclerc to nakoniec zavŕši nehodou.
Já reaguju na ten nesmysl, že Ham něco poslal na poslední chvíli a úplně na kraj, když ho tam ke kraji zavíral Leclerc ještě dávno před brzdnou zonou do T1. Haters Hama a fans Leclerca mají očividně problémy s viděním.
Sa pozri na tú fotku koľko tam ma Leclerc miesta na ľavej strane.. Jednoznačne bolo od začiatku Leclercov cieľ nepustiť Hamiltona aj keby neviem čo sa dialo.. Ale som rád Kimi si ide po titul Hamilton zase zvýšil náskok v bodovaní na Leclerca a k tomu sa ešte Leclerc sám strápnil pred celým Talianskom