Pirelli chce trápiť tímy s novou dvojzastávkovou normou | Magazín F1 - F1online.sk

Nehnevaj sa, ale naozaj som vychadzal z toho, ze tu diskutujem s dospelymi ludmi a nie desatrocnymi detmi. Odpoved na tvoju otazku najdes uz v mojom prvom komentari. Ak nemas co povedat k veci, nejake trapne videa ma absolutne nezaujimaju.

5 Likes

Vážně si myslíš, že ovce někdy budou úspěšnější, než liška, která přemýšlí?
Nikdy.
Kdyby Adrian nepřemýšlel a nedělal vozy odlišně, než ostatní, tak by RB byl dodnes pouze týmem v davu.
Stejné je to i s vlastní volbou pneumatik.

Teraz uz len taras nieco uplne od veci.

3 Likes

Celou dobu píšu o tom samém, aby týmy si samy mohly vybrat pro jakou volbu pneu se rozhodnou. Ještě celkem nedávno se týmy samy rozhodovaly jaké směsi od Pirelli pro ten nebo ten okruh chtějí. Dnes už musí brát pouze ty, které Pirelli dodá podle svého rozhodnutí.
Systém jako v lágru. Ber co je, jiné nedostaneš. A je to čím dál tím horší. Už jsme zažili povinnost použít povinně měkké sady v Q1. Proč? A kde tohle skončí.
Tolik … by se nikdy nestalo, kdyby mělo Pirelli konkrenci.

kam sa chces posuvat vpred? ide predsa o sportove pravidla.

2 Likes

Ferda poslouchá tohle v pozadí, když to psal

Svět podle pravidel se Ti líbí?

Ferdo, pleties dve uplne rozne veci. Pirelli vybera 3 zmesy na vikend podla okruhu a predpisane natlakovanie koli bezpecnosti, vsetky ostatne povinnosti, o ktorych rozpravas su a boli dane sportovymi pravidlami FIA. Nechapem ako by toto vyriesil iny dodavatel, alebo dvaja dodavatelia. Nechapes to ani ty sam len potrebujes nieco napisat…

4 Likes

samozrejme, ze sa mi paci svet, v ktorom platia pravidla, tebe nie?

1 Like

Pirelli dodává týmům určitý počet dostatečně sračkoídních gum. Nevidím žádný důvod proč by měla týmům kafrat do taky kdy mají zajet do boxů.
Naopak nařízení dvou výměn během jednoho závodu vnímám jako záměr, aby mohli kvalitu gum ještě více oyebat.

Nemám nic proti pravidlům, ale musí zůstat svoboda. Jako ovce opravdu žít nemíním.

Po pade rezimu mame tu najvacaiu slobodu aku sme kedy mali

3 Likes

tak si to odhalil. zamer Pirelli je dodavat sračkoídní gumy. Je to zprisahanie.

( aj ked neviem v com su srackoidne, to by si mohol este vysvetlit )

1 Like

Co mám vysvětlovat. Nejlepší bude, když začneš F1 sledovat.

toto sa ti paci?

2 Likes

Tak sledování na každém kroku jako teď lidstvo ještě nikdy nebylo. Taky si nevzpomínám, že bych někdy za komančů nesměl ani do vedlejšího okresu.
Takhle slovičkařit by jsme mohli hodiny a hodiny.

Mas pravdu, nezhodneme sa… rezim mi perzekuoval rodinnych prislusnikov do tej miery ze ho nikdy nebudem brat s respektom

1 Like

nosis na clenku naramok?

1 Like

Ty jako ajťák bys měl vědět jaké funkce si nosíš v mobilu i bez klepeta s koulí na kotníku.

Neznám podrobnosti, tak nemůžu posoudit. Třeba můj strýc byl postřelený když utíkal za kopečky, takže celkový rozhled mám docela slušný.