Pirelli chce trápiť tímy s novou dvojzastávkovou normou | Magazín F1 - F1online.sk

:scream: :scream: :scream: :skull_and_crossbones: :skull_and_crossbones:

hajzli gumarski takto prznit slobobu… smrt Pirelli…

1 Like

Uber s těmi drogama. Radím Ti dobře. :wink:

presvidcil si ma svojou preciznou argumentaciou a zase nie si spokojny…

1 Like

Mozes sa skusit odstahovat do Ruska ci Severnej Korey, ked ti je smutno za komunistami.

3 Likes

Myslím, že tady veškerá snaha je zbytečná…

3 Likes

Já jsem komanče zažil, takže můžu porovnávat.

1515151515151515151

3 Likes

No vidíš, slovenských novin bylo dostatek. :crazy_face:

Ale len v Cesku. Tie ceske sa asi dali zohnat na Slovensku. :wink:

Ale v tom druhom stanku mali aspon Rude pravo, cim sa zaroven vyriesil aj nedostatok toaletneho papiera.

1 Like

Nebuď skromný. Rudé Právo bylo mnohoúčelová. Výborně hořely, na podpálku byly dokonalé. Skvěle se s nimi myly okna. Do promočených bot nic lepšího nebylo. Na ochranu skla při převozu se RP taky hodilo.
Při malování nejen pokoje RP taky bylo lepší než malá Mladá Fronta. Když jsi rozbil sklínku, tak se RP hodilo na ohroženou oblast střepy a ty se do novin zapíchly.

Hajzlák nahrazovaly, když vyhořela papírna Harmanec.

1 Like

Len na citanie sa nehodili.

Tak to pozor, křivdil bys jim. Rudé Právo byl první tisk ve které ses mohl dozvědět výsledky F1. :muscle: :grin:

kecupu mame dost, ale nemame vycka
pre tenistov rakety mame, ale mice ne :smiley:

3 Likes

Moje najoblubenejsie je 24:44.

A samozrejme tenisove micky.

A dostupnost nahradnich dilu na jizdni kolo favorit.

1 Like

Na kapry se stojí fronta dodnes i za rozvinutého kapitalismu.

Ale aspon nestojis frontu pred prazdnou bandaskou.

1 Like

Ja som stal posledne Vianoce asi tak 10 minut.

Kdyby zpátky přišly skutečně kruté mrazy, tak mohl nastát úplně stejný problém i dnes.

@Max_is_faster_than_you
Já jezdím přímo na sádky a musím vystát fronty hned tři. V první si vystojím frontu na kapra, druhou u pokladny a třetí před jatkama.
Cca je to vždy minimálně půlhodinka.
Asi daň za to, že že toužím minimálně po pětikiláči.

No ale od siestej od rana, o 12:30 v kadi stale nic, to je trochu dlhsie cakanie nez pulhodinka.

Nemůžu za to, že jsou lidé hloupí. Já všude chodím v době oběda, kdy je v krámech, ale i v úřadech nejméně lidí. :grin: