Já vím, to jen tak pošťuchuju . Ale do kina půjdu, proč taky ne. Už jenom proto, že jsem tady vloni @PUFF naletěla na zranění Sonnyho Hayese
!
Ja pôjdem na to do kina tiež. Nad tým, že by som nešiel ani neuvažujem.
Popri fóre mám zapnutý v telke hokej Česko - Švédsko, tak určite pozeráš a fandíš.
Škoda, že jsme z tak různých koutů, mohli bychom zorganizovat společnou návštěvu kina. Připadala bych si jako o hodně hodně mladší . Hokej puštěný máme, ale teď už to sledování chce opravdu morál… Co dělat, zase tak dobří nejsme
.
Je tam, začínate to dorovnávať.
Aspoň už to nevypadá tak hrozně. Škoda té první třetiny, to se pak s tím už těžko něco dělá.
Najvacsia skoda je prveho zapasu. Tam ste mali Svajciarov jednoznacne porazit, boli ste lepsi, skoncili by ste prvi v skupine a stvrtfinale s Rakuskom.
Skoda, ze vyslo Cesko - Svedsko uz takto skoro, obaja boli moji favoriti na medaily.
EDIT: Toto powerplay 5 minut pred koncom som nepochopil. 5 minut je velmi vela casu na dva goly. Keby mate aspon presilovku, ze trener chcel vyuzit 6 na 4, ale toto bol nezmysel. Navyse ked herne vam to islo aj s brankarom, ten gol na znizenie mohol padnut.
Tak to je sport a upřímně řečeno si myslím, že vloni jsme dokázali vytěžit co šlo, tak letos zase trochu vracíme. Mohlo to vyjít líp, ale pokud nedokážeme jít na jakéhokoli soupeře, můžeme čekat čas od času titul, ale těžko obhajobu nebo i jistotu medaile. To je přece jenom vyšší level. Ale škoda to je, líbilo by se mi to…
Máš pravdu, minuloročné zlato na domácich MS je snáď viac ako Nagano.
Tu to bolo o jednom zápase a mohli postúpiť obaja, bohužiaľ to dnes lepšie vyšlo Švédom.
Ale Dánsko to je iná rozprávka.
Top Gun 2 je tiež super film, ale keď sa na to pozriem svojim militaristickým okom, to nedáva hlavu ani pätu.
Podľa mňa to má svoje opodstatnenie, nie len preto, lebo niektorí nemajú na to mozgovú kapacitu , napr. taký Heat má len o 10 minút menej a vôbec sa nezdá, že má temer tri hodiny, a jestvuje ešte kopa podobných príkladov. Jednoducho dej Oppieho vygraduje odpálením atomky, a následne tretie dejstvo teda dohra + čo sa stalo s Oppenheimerom, pri tom si dovolím tvrdiť, že je cítiť každú minútu a dalo sa to urobiť aj lepšie, ale Nolan z toho bohužiaľ urobil sopeľ ťahajúci sa po rukáve
.
Navyše to bolo zase emočne chladnejšie, ako pri väčšine nolanových počinov.
Dovolím si tvrdiť, že Nolan už dosiahol svoj objektívny vrchol filmami, ako Memento, Prestige alebo TDK, a tie potom sú už viac menej nie tak dobré, alebo príliš zahľadené do seba, ako napr. Interstellar alebo Tenet.
Som zvedavý, čo vystrúha s tou “jeho” Odyseou, pretože obsadiť černošku, ako grécku bohyňu, to je už fakt mimo . Navyše, ani jeden grécky herec, a Matt Damon sotva vyzerá, ako niekto, kto zapadá do rámcu daného príbehu. Napríklad taký Russell Crowe v Gladiatorovi vyzeral viac presvedčivo, ako Riman, ako keď niekto teraz obsadí Damona do role Gréka
.
Oppenheimer suhlasim, ze stopazou a zmenenym tempom (peak Trinity vybuch bol tusim uz cca v polke?) citit tie 3h, ale tym ze islo aj o jeho zivotny pribeh, je za mna toto rozhodnutie spravne, hoci nesadne kazdemu.
Isiel do hlbky, dost presne a to si cennim, preto ho hodnotim ako super biopic a oscary zasluzene, cize aj ako Nolanov navrat k top filmom, lebo tie predtym naozaj oproti tebou spominanym neboli az tak dobre (nie vsak zle), avsak medzi tie top radim prave aj Interstellar.
Vyborne scifi, s unikatnou hudbou (organ), dodnes brane ako v ramci nasho sucasneho chapania “hodnoverne” zobrazenie istych vesmirnych javov, na ktorom sa podielal aj neskorsi nositel Nobelovej ceny.
Celkovo ma bavi, ako Nolan strieda zanre (asi sa to nestane, ale on by imo natocil skveleho Bonda), co potvdzuje aj Odysea (to ma dost prekvapilo).
Casting zatial nehodnotim, pamatam si velmi dobre aky hejt dostaval, ze do TDK obsadil za Jokera Ledgera, dokonca boli peticie proti a vysledok bol historia (oscarova)
-
Ešte si to nevidel
-
Z čoho si usúdil,že tam nechali byť?
Povedala by som,že väčšinu to zaujímalo ako to dopadlo a väčšina ( na rozdiel od kritikov z tohto fóra) povedala,že je to síce holywoodsky pohľad, ale nie je to zlé pre šport ako taký, lebo je im jasné,že to nie je dokument ale FILM a že to môže športu priniesť ďalšiu skupinu fanúšikov. Tak ako väčšina triezvo pozerajúcich sa na to, preto nečakali,že to bude presne ako ich denno denná práca, ani že to bude dokonale presné, lebo to vie iba tých 20 na rošte, aké to je jazdiť v F1. ( Plus tí čo už to nerobia samozrejme ale je to minimum ľudí). Kopnúť do lopty si môžeš ísť, môžeš ju ísť hodiť na kôš, zajazdiť v F1 samozrejme nie.
A že hlavný hrdina je starší ? To je aj Alonso a ? Ide tam aj o to aby to malo príbeh, nie je to faktografická snímka.
Presne preto, že to je prospešné pre šport by tam ale aj mali ísť sa na to pozrieť. Lebo byť pilot F1 v dnešnej dobe, nie je iba o krutení volantom.l
Len stále znudený Stroll a stále sa tvariaci že ho všetko obťažuje Verstapen neprišli. Zaradil sa fakt do dobrej skupiny, gratulujem
A to nie je o osobnosti to je o tom,že zase má pocit,že on nemusí nic. Sranda je ako to fans MV kritizovali na LH a teraz je to OK
Keby koli tomu musel niekam cestovať ok nepríde. Ale stačilo vyjsť v papučiach z domu. A ten čas nevenoval rodine, to by som pochopila. Takže možno namiesto 2 hodín hrania na počítači mohol prísť a urobiť niečo prospešné pre šport a jeho popularitu. Lenže nie jeho obťažuje všetko a vždy lebo on prišiel len jazdiť = tak to potom to robí v zlej dobe, tak 30 rokov neskôr.
Lenze to Maxovi nikdy nevonialo, on sa len sťažuje čo všetko nefunguje v tomto športe, má poznámky na FIA, na vedenie, na všetko čo robia ( ok to právom), ale on mal možnosť do toho zasiahnuť nedal sa na to nikto na rošte celé 3 roky ! Ale každý mal plnú hubu reči čo robí alebo nerobí GPDA a Max najhlasnejšie. Samozrejme plus napada ľudí ktorých to zaujíma za to že ich to zaujíma …viď reči o Russellovych kamarátoch a podobne drísty, kde vlastne mu vadilo,že niekto sa v týchto veciach ( čo on kritizoval) aj angažuje, ale iba keď išli proti nemu, keď mu vyhovovalo tak GPDA robila skvelú prácu. Takže asi toľko= toto správanie je pre neho absolútne príznačné. A k tomu aký je vždy úprimný a sám sebou, a ako mu záleží len na pretekani…takisto ako všetci robí čo je najlepšie pre neho, len jeho fans sa tvária,že jediný nie.
Lebo jemu sa nechce …keď si to povie každý tak tento šport nemôže fungovať a existovať. Nemal by peniaze ani sledovanosť takýmto štýlom .
Byť pilot F1 má výhody ale aj povinnosti. A to druhé Max s radosťou a opakovane ignoruje.
Mas pravdu. Niekomu ide len o pretekanie a sport a ma rad svoje sukromie a volny cas s rodinou a inym ide popri sporte o celebritny zivot.
A to je akoze zle, ze to odignorovali?
Verstappen uprednostnil vlastne zaujmy (simracing) a cas doma s rodinou a velmi pekne to odovodnil a Stroll zjavne nemal zaujem a mal na to plne pravo. Lenze tebe opat praskla zlata zila z Verstappena a ides zo Strolla robit nejaku zlu skupinu.
Ist na hollywoodsky film nebola ziadna povinnost, opat z teba lietaju h0vna.
to len na tomto fóre dokážu ludia riešiť takú hlúposť, ved ten pilot čo chcel prísť prišiel, ten čo nechcel prísť neprišiel
kde je problém … znova nemusíme tiež písať… že tí piloti čo boli tak URCITE nechceli a boli tam nasilu… a že Max je nejaký supervzor… Max nechcel tak nechcel… tí čo chceli tak boli
nevytvárajte umelé problémy
Pekne si to zhrnul.
Čas s rodinou za počítačom na sim racingu na to čas mal
Však ptm by potreboval tréning v čase, keď chce byť s rodinou. A Penelope za ním chodí, aj keď závodí na Iracingu a normálne sa nej venuje.
A predsa len pre Maxa je to aj určitá forma awarness tréningu, kedy naňho vplývajú vonkajšie javy a musí ich riešiť a Kiks aby si sa pohoršila, tak Max povedal pred P. “Listen P, you see? They are all Idiots”