Piloti sa zúčastnili premietania filmu F1, Verstappen radšej jazdil na simulátore | Magazín F1 - F1online.sk

Aby Max nerozbil F1, ženským WDC titulom jeho dcéry. :joy:

3 Likes

Mohli by Kimi, Seb a posléze Max začít prostřednictvím dcer pracovat na pravé emancipaci F1. Někde tam musí být ten klenot, který prorazí :smile: ! Kimi už poslal do provozu syna, ale to nestačí.

2 Likes

Však počkaj ešte Leclerc sa zachvilku pridá on sa netají tým, že chce rodinu (fakt taký moderný Gilles) a budú 4 dcéry F1 jazdcov.

Výborná myšlenka, ale to by si měl opatřit nějakou stabilní přítelkyni na delší dobu než cca 2 roky. Pokud mu tedy jde opravdu o rodinu, ne jen o zanechání genetického otisku :smile: . Ale možná Alexandra už je fakt ta pravá! A vůbec, třeba přidá syna. To už by se taky dal dohromady slušný tým :smile: !

Ja chápem, že keď už išlo o jeho príbeh, tak bolo treba mať všetko spomenuté, len mne ide o to, že Nolan z toho dokopy urobil takú strasť to sledovať, kedy som začal sledovať čas veľmi intenzívne a úprimne ma v kine žrali mrle :smiley: , a to som schopný pozrieť filmy, ako Das Boot alebo predĺženú verziu Apocalypse Now na jeden šup ale toto bolo fakt zbytočné z jeho strany, dalo sa to podľa mňa urobiť promptnejšie a orezať nejaký “tuk” sem-tam etc. podľa mňa sa to určite dalo. :slight_smile:

Podľa mňa Oscary by som nebral, ako smerodajné, je to dosť súťaž popularity a v nejakej lepšej konkurencii by si podľa mňa Nolan nepískol, si zober, žeby to vyšlo nejak počas 90. rokov, tam by to bolo zahltené konkurenciou, teda ja skôr považujem Oscary pre Oppieho, ako ocenenie pre jednookého kráľa medzi slepými, bohužiaľ to tak je. :slight_smile:
(navyše, RDJ mal dostať Oscara už za Chaplina, nechápem absolútne za čo mu akadémia dala ocenenie práve za tento film)
Oppie je jednoznačne lepší, ako Tenet alebo Dunkirk, ale neradil by som ho k úplne najlepším Nolanovkám, patrí tak k Interstellaru alebo Inception. :slight_smile:

Čo sa týka spojenia Bonda s Nolanom, na to mám, ako fanúšik a čitateľ Bondoviek, veľmi ohraničený názor, a to taký, žeby som Nolana k tomu nepustil ani na míľu :smiley: .
Jeho Bond by bol umocnený Mendes (tj Skyfall/Spectre) na Ntú, čo by bolo ešte horšie, pretože pri Bondovkách treba nájsť ten správny balans a Nolan by toho podľa mňa nebol schopný, nakoľko je už teraz do seba veľmi zahľadený a snažil by sa to prešpekulovať úplne zbytočne, asi tak, ako keď Guardiola skoro vždy prešpekuloval finálne zápasy niektorých pohárov :smiley: :slight_smile: .

Ono, keď si pozrieš niektoré fotky z natáčania Odysey, tak tie brnenia vyzerajú dosť otrasne, neviem, čo tým sleduje. Hlavne to obsadenie je dosť divné, obzvlášť, že tam je zase tá žirafa Zendaya, ktorú pomaly všade napchajú, ako Pedra Pascala, potom je tam aj ten hybrid Page, čo neviem, či je teraz žena alebo muž :man_shrugging: , a ako som už spomínal, obsadiť černošku do role gréckej bohyne je už fakt dosť mimo.
Pamätám si, že Sean Bean bol celkom dobrý Odysseus v Tróji, ale Matt Damon? :smiley: on sa mi do antiky absolútne nehodí. :slight_smile:

S týmto úplný súhlas.

Mňa Tenet napríklad bavil viac ako Oppenheimer. Dunkirk bol za mňa slabý. Interstellar aj Inception boli výborné a radím ich osobne vyššie ako Openheimera.

Včera som dopozeral český film Vlny (2024) a Mádl podľa mňa odviedol dobrú prácu (dal som tomu 8/10).

3 Likes

Tak ono boli tento mesiac dosť veľké rumors, ževraj sa zasnúbili, ale nevidel som Alex ruku, či to je pravda. A predsa len už s ňou má psa a to je tiež záväzok :smiley:. Ale tak asi občas majú aj tichú domácnosť, len z iných dôvodov ako obyčajný ľudia
image

2 Likes

Ja Oscary uz dlho nejak vazne neberiem, mam pocit, ze sa skor hodnotia ine veci ako kvalita filmu a ze by to bola zrovna popularita by som netvrdil a za mna prave Oppenheimer bol ten rok film, co si ich zasluzil, narozdiel od mozno viacero inych.

No a to su pre mna prave top filmy, este lepsie nez Oppie. Plus tie co si spomenul na uvod…
Ale to je vec vkusu, o tom poradi sa neda vecne sporit :slight_smile:

Odyseu zatial moc neviem (zabery z natacania a potom film, je casto velky rozdiel) a ku castingu som sa uz vyjadril, stava sa, ze su staznosti a potom je prijemne prekvapenie. Heath Ledger bol brutalna kritika, ze ma byt Joker a uplne to zaklincoval. Uvidime :slight_smile:

Super ozaj to zodpovedá výhovorke,že ostal doma venovať sa rodine.

Tréning čoho?.

Rodinu úplne v pohode, hranie sa na počítači nie

A ja som napríklad kritizovala aj Mercedes a Kimiho,že sa nechali uniesť somarinami v Imole namiesto jazdenia !
Ale to si nevidel ! Tak neviem čo mi vyčítaš.

Však on má setup v obývačke, kelly bola na gauči a sa rozprávali, to není venovanie rodine?

Tréning na Iracing? Však tam jazdí GT a vytrvalostné online preteky.

Nie to je venovanie sa hraniu na počítači sediac doma.

A pokiaľ viem je v 1 rade pilot F1.

A vieš, že to nebol povinný event? On je viazaný zamestnávateľovi Red Bull Racing nie FOM ani LM. On si môže robiť čo mu dovolí zamestnávateľ.

2 Likes

Aj keby ležal na pláži je to úplne jedno. Je to jeho voľný čas, ktorého majú piloti málo, nebola to žiadna povinnosť.

A hranie sa na počítači v jeho prípade je profi úroveň, takže každé hranie simracingu je v podstate tréning.

Krásna žlč z teba lieta. :grin:

Rozbije Kvyatovi rodinu a ešte si dovolí neísť do kina. To je frajer.

1 Like

Hej no, to s tým Tenetom chápem, lebo akokoľvek to bol neuveriteľne do seba zahľadený film, tak sa tam neustále niečo dialo, a bolo to komplikované, čiže napr. môj mozog stále pracoval, že čo to kruci Nolan zase povymýšlal?! :smiley: .
Ale radil by som ho nižšie, keď sa na to čo najviac objektívne pozriem. Fakt, po niekoľkých trocha slabších ale stále solídnych filmoch bol Oppie zlepšením v Nolanovej zbierke filmov :slight_smile:.

1 Like

Matti, súťažou popularity som myslel, že tí v tej akadémii nevedia byť nestranní, a je to skôr o tom, čo sa im páčilo a nie o merite veci. :slight_smile: .

No však aj ja si myslím, že sú dobré, len som to potreboval trocha odseparovať, že kedy si Nolan podľa mňa (pardon) začal až príliš čuchať k vlastným prd*m :smiley: .

Býva rozdiel, to áno :slight_smile: , ale to čo bolo vidno už v postprodukcii nevyžehlíš. Omielam ten casting kvôli tomu, že Damon mi tam fakt nesedí, v Last Duel aj s Ben Affleckom to bolo ako tak v pohode, i keď mi to mierne nesedelo, ale napr. v tom filme, kde hral Damon nejakého lukostrelca (už si nepamätám, čo to bolo zač) tak tam vytŕčal, ako kôl v plote. Jednoducho, už ho mám tak dlho napozeraného, že si to viem do istej miery odôvodniť a nepíšem to z takého uhla, ako keď bol povyk voči Ledgerovi ohľadom role Jokera. :slight_smile:

The Great Wall (2016) :bow_and_arrow: :slightly_smiling_face:

1 Like

Joppa, ďakujem explo :slight_smile: , to mi presne pripomenulo, prečo mi nesedí v takýchto viac dobových snímkach :smiley: , Last Duel sa to ako-tak dalo, ale (napíšem to viac grobiansky) do antiky mi jeho ksicht nesedí :smiley: :slight_smile: .

1 Like