Piloti sa zúčastnili premietania filmu F1, Verstappen radšej jazdil na simulátore | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 10:43

Už o mesiac 26. júna sa do našich kín dostane dlho pripravovaný a očakávaný film F1 s Bradom Pittom a Damsonom Idrisom. Snímka je však už pripravená a väčšina pilotov na štartovom rošte si ju bola pozrieť v stredu večer. Chýbali dvaja jazdci, medzi nimi aj Max Verstappen.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/200626/piloti-sa-zucastnili-premietania-filmu-f1-verstappen-radsej-jazdil-na-simulatore

Nedivim se. Stacil trailer a uz vim, ze to nikdy neuvidim.

2 Likes

To je borec. Většina pilotu tam taky být nechtělo, ale kvůli pr a názorům ostatních se radši zúčastnili. Tohle je další důvod, proč je Max o třídu nad ostatníma. Jinak ten film bude pěkná ■■■■■■, 60 letej chlap, co řídí formuli, to bude fakt zajímavý…

5 Likes

Jasně, uctívači Maxíka ihned podporují svůj idol a ví aniž by viděl film že je to naprostá s*ačka . :rofl: :rofl: :rofl: … vy jste fakt marní človíčkové! :roll_eyes: :-1:

1 Like

Ty moj tiket… Nabuduce poprosíme článok o tom kto mal akú rannú stolicu a že Verstappen sa toho prečo nezúčastnil. Bulvár dopitche.

Přesně tak-souhlas, 60-ti letej Brad Pitt, to musí být věc :joy:

O víkendu jsem byl v kině a před filmem tam byl trailer na tohle, bylo mi trapne za tvůrce :grinning:

Sice to je od něho dost trapné, když je jedna z hlavních tváří F1, ale ve finále to je jeho věc.

Mám do Cinestaru ještě nějakej volňasek, tak se půjdu podívat. Mohli by tam mít nějaký hezký promo věci k F1. :slightly_smiling_face:

1 Like

Počkej, tobě nestačil trailer, aby si to nehejtoval a reálně to šel zkouknout?

1 Like

ked si clovek predstavi ze by teraz zavolali do Haasu Hakkinena, Alesiho alebo neviem koho nech vyskoli Bearmana…znie to divne, akoby sa tam krcili cez tu konstrukciu …ptakovina ala holyud

1 Like

Verstappenovi sa nedivim. Z toho filmu kuka slusna sra​cka. Na druhej strane piloti mohli mat z toho celkom zabavu.

Predpokladam, ze znazornenie reality bude mat podobnu uroven ako hollywoodska “hacker screen”.

4 Likes

A proč chyběl Lance se ví, nebo se ho nikdo už ani neptá? Asi by odpověděl “Proto”, nebo tak něco :smile: .

3 Likes

Reakcii tu bude pozehnane, redakcia robi svoju robotu dobre

2 Likes

In “Kimi Antonelli: F1: The Movie,” Andrea Kimi Antonelli, the Mercedes driver, shared his thoughts on the film, saying it was “pretty good” but also “long,” according to PlanetF1.com

Jak je tam ale, tak to vsechno neguje. To prece vsichni vedi pane kolego…

Max vie kde su priority

LOL…
to je to co chce reziser pocut. ale v spalni…

5 Likes

Odj€balo mi sanku prave. :smiley: :smiley:

Tento film bude mať s F1 spoločné asi toľko ako Rýchlo a zbesilo.

Fiktívna akčná rozprávka pre ľudí, ktorých baví Marvel a iné superhrdinské plytké príbehy.

Od začiatku divák vie ako to skončí a jediný dôvod pozrieť si to je ten, že nemám lepší program, ktorý by ma bavil viac. :slight_smile:

Ja filmu urcite dam sancu a hodnotit budem az ked ho uvidim.

Uz som pisal, ze najma scenara sa obavam a bude to dost mozno sh.it, no akcia a pocit realnosti zaberov mozu byt velmi dobre.
Maverick bol v tomto vyborny a tiez mi neprekazal 60tnik Cruise ako pilot stihacky :sweat_smile:
Ten kto pojde, pojde na film, nie na sportovy prenos, ci dokument.

A ak aj toto pomoze popularite F1 a prijmom (podobne ako napr. DtS ci ine mark. aktivity), pre F1 len dobre, bez toho by sa tam netocilo tolko penazi a piloti nemali take platy :slight_smile:

2 Likes

treba si to pozriet bez nejakych velkych ocakavani… ale tiez netipujem ze ma to bude bavit, hlavne kvoli tomu ze to nebude na zaklade skutocnych udalosti - a to byvaju vacsinou tie najzaujimavejsie filmy.