Dám jim poctivou šanci a asi taky zajdu do kina, snad mi nebude film připadat moc dlouhý. Přece jenom Kimi je mladý a určitě má na filmy jiné nároky. Nicméně je to trochu varovné znamení. Doma si vždycky říkáme, že jak si člověk v kině začne uvědomovat, že ho tlačí zadek, tak se film úplně nepovedl .
Suhlasim, uvidime a zhodnotime
S tou dlzkou je to komplikovane…
Casto tie naj, ci oscarove filmy, byvaju dlhe a niektorym to vadi, inym nie, neda sa vyhoviet vsetkym - dobry pribeh a hlbku postav sa kratko neda…
Napr. Oppenheimer je velmi uspesny film a aj sa mi pacil, no kopa ludi sa stazovalo na dlzku. Nie ze by som cakal, ze toto bude pripad F1 movie
Inak este aj ten trailer vie dost oklamat.
Xy krat som zazil slaby trailer a dobry film, ale aj sklamanie, aj ked trailer bol top
Oppenheimer je super film so super dejom a dlhý sa môže zdať len človeku, ktorý mu nerozumie a je pre neho príliš zložitý alebo nevie o skutočných udalostiach, ktoré film opisuje.
F1 Movie je ale klasická Hollywoodska supeehrdinská rozprávka. Myslím si, že fanúšika F1 až tak baviť nebude, resp. bude pre neho dlhý. Skôr zaujme “laikov”, aj keď neviem či laik pôjde zrovna na F1 do kina. A už vôbec si neviem predstaviť, že by si ktokoľvek takýto film pozrel viac ako raz.
Asi si ho pozriem, keď bude dostupný online, no som veľmi skeptický. Nebyť Brada Pitta, tak ten film nezaujíma takmer nikoho, celé je to postavené len na jeho mene.
Radšej by F1 mohla robiť filmy v spolupráci s Netflixom na štýl DtS, kde by spracovala vždy sezónu a boj o titul do jedného filmu a zhrnula a poodhalila aj nejaké zákulisie z danej sezóny. Schumacherova éra alebo sezóny 2010 a 2012 by mohli byť super takto spracované.
Zas na druhou stranu, top gun byl fakt dobrej. Ale tam byly dobrý i trailery a navíc to byl vysnenej projekt, tohle je dělaný jen na zakázku.
Tak žiješ v ČR a SVK.
Už víš, že to je sra.čka, ale ještě jsi to neměl/neviděl.
A budeme se bavit i o tom jak vsichni maji tricka se sponzory a Alo s Ham to maji v “péči”?
No Ferrari a zelene Ferrari maju iny pristup…
Nieje to o Verstappenovi, čo by tam robil. On nezvláda vlastné ego. Marketingový mýtus
Dal prednost virtualnim zavodum nez kinu = nezvlada sve ego? Asi nerozumim reci vaseho kmene…
krmis trolla
Keďže sa na tom podieľal Lewis a hlavne Mercedes tak to zákonite sra čka bude
Pouzil bych peprnejsi oznaceni nez Troll, ale ano😏
Vtipný, že si tu psal o plevelu a pak tu sám děláš plevel. Možná bys měl taky dát přednost kinu nebo závodění online
Shhh. Tady ti psenka nepokvete…
je pravda, ze tu poslednou dobou tu zacina byt coraz tazsie manevrovat medzi h0vnami
Takže tím, že na mě nereaguješ vlastně na mě reaguješ, ale mimo diskuzní téma? Ok, jak si sám se nazval plevelem, tak ti to nechám. Každopádně to fakt zkus změnit a zajít si třeba so toho kina
waau trtko russel sedel za landom, jasne ze mu hned musel robit cely cas zle, chlapec by mal dospiet uz. fotka 24. haha strasne vtipne. haha.
a to som mu fandil, ked chudak trcal vo wiliamse, aj ked vsetci hovorili ako sa pod tlakom sype, ked spravil chyby v imole pod sc, ci v rakusku, ked bol chvilu konecne na bodoch, ci v nemecku, ked mu jediny bod wiliamsu v tej sezone ukradol kubica. fakt zrovna on si ho vybral ako terc.
–
co sa tyka filmu, po vsetkych traileroch to vyzera na uplnu kopiu toho staloneho filmu, len s lepsim prevedim po produkcnej a snad aj scenaristickej stranke, ale preboha 3 cvicene zvierata das k sebe a za ulohu dostanu vymyslet film o f1 a 3x dostanes mladeho juniora a stareho veterana, ktory sa vracia z dochodku. total klise, este aj v amerike. preboha po takto pribehmi nadupanych sezonach dojdu na TOTO? snad je to len sandbagging a realne to bude menej klise.
No vidíš, co dokážou profíci. A mně, čistému amatérovi, vyčítáš u fotek špatné měřítko !
Nevyčítam, to by som si voči Tebe nedovolil. To bol len podnet pre zlepšenie.