Chapem, treba prispevky
Nechaj to tak mas pravdu
Chapem, treba prispevky
Nechaj to tak mas pravdu
Ale na nejakej zavod bychom fakt mohli zajet, nebo zaletet. Co vy na to?
Tak o rok v Rakusku. Platí?
@tiMur Zatím nedokážu říct, ale můžem se průběžně domlouvat. Letos jsem v Maďarsku a víc toho nedám, ale Rakousko mě láká zopakovat a je to kousek. Jak se říká, budeme v kontaktu .
nikde, ale to takového pokrytce trapit nemuže. Při nejhorším ti napíše, že to byl sarkasmus a že si nepochopil…
Prostě si kopnul, co by k tomu měl prokazovat, tak mu to nesedí, a je mu to jedno
Píše ten, co tu s ostatníma spamuje nad fotkou Sonica a Landa
Tak opakovaně ježek ukázal, že měl rudo před očima a měl rant, když se pak uklidnil, tak už se snaží vykroutit. Ještě, že tu má takovou morální podporu, co schvaluje bourání do soupeřů, ale vysílačka týmu ohledně přehození pozic je nechutné a dětinské chování
internet snese všechno.
…ale on Piastri to tak nemyslel. To byl jen sarkasmus, akorát to někteří nepochopili.
A není to tak, že Lando má vždy smůlu, je super kluk a vybojuje si vše a Piastri je křivák, co se chová dětinsky a může si za vše sám?
Pro někoho asi ano, se podívej na Puffa třeba…
Sice nemám rád Piastriho, a ani Alonsa, ale tebe mám rád.
Já žádný upozornění nechtěl ani nechci
Piastri dostal 10s a 2 body, takže to byl velký prohřešek. Je mi tedy záhadou, že to první nechali být.
Takže buďto trestat oboje nebo nic.
10 s je druhý nejmenší postih po 5 s, za větší prohřešky je průjezd boxy nebo 10 stop and go. Mezi oběma restarty byl rozdíl v místě a situaci, už jsem to našla:
Asi i proto první restart nevyhodnotili jako natolik nebezpečný a nechali být, druhý už ano. Nepamatuju si, kdo dostal v závodě nějaké varování s výjimkou porušování TL, kde se snad podle pravidel dává.
No teď už bez kompromisu trestat, když Piastrimu to takhle napařili, ne?! Žel se zahojili zrovna na Piastrim který bojuje o titul, že.
však já tebe taky.
když proti mně nejsi v csku.