Dejve a mohl by si ukázat na ty, co psali o pomoc Maxovi?
No jéjé těch tu bylo, stačí chvíli scrolovat.
No, ale tak já bych chtěl vidět příklady, protože tohle mi přijde, že jste s ježkem frustráti, protože mají lidi názor co se vám nelíbí.
Já psal, že trest přišel, protože se Max potom roztočil. Nikde jsem o pomoci Maxovi nepsal. Prostě podle mě komisaři trestali nějaký důsledek, než samotnou akci, což je u FIA běžné.
Sak ty sam si tu vypisoval aktivne ze maxovo roztocenie moze za penaltu, tak ta tu oznacujem @HellHogr
Ano psal, ale nepsal jsem, že pencle byla pomoc Maxovi. Znovu, jestli máte problém s chápáním psaného textu, dá se ro řešit jinak, než tu napadat diskutující, protože nechápete co vlastně píšou
Napisal si, ze piastri dostal 10s kvoli tomu ze Verstappen sa roztocil, to je cele
Kdyby Max Piastriho nepředjel, tak se nad tím nikdo ani nepozastaví, nic se neřeší, nic se netrestá. Na to vsadím košili.
Max Piastriho nechytal. Ale bůh to viděl.
ok, toto znie fajn. s odstupom casu teda russel v kanade uplne v pohode, svetla svietili, nikto vzadu nebol v strese.
oscar pri prvom dupnuti - dal by som bud ciernu vlajku ze pozor, alebo minimalne vysetroval, aby mu dorucili spravu, ze si na to posvietia.
tym padom by nedupol na brzdy pri druhom restarte, nedostal by penalty a vsetci by boli spokojni.
o par kol neskor, ked si to struhol cez travu v zakrute, by ho lando predbehol a gp by dopadla presne tak isto, akurat bez rizika velkej nehody.
problem solved
Správný postup komisařů by byl dát za 17. kolo černobílou vlajku tedy takové napomenutí/výstrahu a pak za restart v 20. kole dát těch +10s. Ono by to možná bylo jinak, protože po vlajce by tu samou věc Oscar nezopakoval a nedošlo by k penalizaci … každopádně stále si myslím že penále byla opravněná dle pravidel a velmi necitlivá vůči výsledkům a průběhu závodu.
Ikdyž kdyby měl Oscar tak velkou rychlostní převahu tak se těch +10s vyjede, ale na to jsou moc s Landem vyrovnaní. Měl smůlu Oscar že taky dost času (asi 15s) ztratil kvůli SC … holt párkrát měl smůlu Lando, a teď jednou zase Oscar. Pořád máme zajímavou bitvu o titul což je super!
One love
Lebo by mi tie fotky ajtak nikto neveril
Ano napsal, nikde jsem tam nepsal o pomoci Verstappenovi
Ja som to fotil Evi. Že ježko ?
Věřím vám oběma, jasná věc. Ale vezmete mě příště s sebou, jo ?
Dohoda snáď niekde raz
Ja bych jel taky. . Samotnymu se mi nechce.
A kde tam píšu o pomoci Maxovi?