Tíško multiaccountový utrápenec 

List of wars involving Russia
This is a list of wars and armed conflicts involving Russia and its predecessors in chronological order, from the 9th to the 21st century.
Tíško multiaccountový utrápenec 

I když na Tebe přišlo jaro? 

Zase se musi nechat ze Red Bullaci fandi oddane, skoda ze ten tym je takovy, no…ale nic.
O dva body aaaa che che che 
Mam jeden ucet, ale bude ti to treba napisat este asi 10x lebo nic ine nemas.

A ja tu mam kolko aktivnych uctov ty blbecek? 
3, a to nemluvím o těch 5 zabanovaných
Ak toto myslis, vazne, tak uz vieme preco mas v halve blok, cez ktory nedokazes vidiet rovno…
Bez USA nas znici RUSKO ? 
Teraz nam napis, kolko krat RUSKO zautocilo vo svete.
A porovnajme si to s USA, ktore uz od cias indianov pustosia tuto planetu len skrz vlastne obohacovanie.
A USA eset nikdy za nic nedostala sankcie, lebo stale pridu s tvrdenim, ze sa citia ohrozeni a mozu utocit kde sa im zachce…
Kolko krat sme videli za poslednych 40 rokov ruske armady utocit niekde vo svete ?
A prosim ta, tieto reci o tom, ze rusko sa neuspokoji iba s ukrajinou su len trapne strasenie verejnosti aby este viac zobali tym dmt co nam to tvrdia.
To USA podporuje uz roky konflikty na ukrajine a chcela silou mocou pretlacit Ukrajinu do EU, aby tam mohla rychlo spravit svoje zakladne co najblizsie k Ruskym hraniciam…
USA chce kontrolovat cely svet a jedine Rusko a Cina ich drzi, ako tak na distanc. Preto vzdnikla vojna na ukrajine, aby cely svet pozeral na Rusko ako na agresora.
USA si odpalilo vlastne dvojicky a vymysleli si Usamu, aby mohli zase zautocit a zhodou okolnosti tam kde je ropa… Tak ako teraz vo Venezuele…
Vsetci mame radi americke filmy, hercov a vela veci z ameriky, ale ako kontinet je to len zmeska roznych kultur a cim dalej tym viac sa zadlzuju a chudobni ludia tam chatraju viac a viac… A tych sfetovanych co tam maju po uliciach… Maju tam 51 statov, rocne im tam prudia tony drog a ■■■■ sa sem do celeho sveta, nie ze by si riesili tam svojich 51 statov…
A o tom, ako pocas kazdej vojny porusili dohody o zakazoch urcitych zbrani tiez pomlcime, lebo to spravili zase len oni a bez trestov…
A hanba je aj odstavenie Ruskych sportovcov. A vraj sport a politika sa nema miesat. Dokonca Hitler to prijal a Amerika nie, preto tolko sankcii pre Rusko, len aby sa mala amerika lepsie 
Este ze su tu a mozu ochranit celu europu pred vpadom ruskych vojsk 
To ja neviem, ja netvrdim ze su oba ucty tvoje, len to vyjadrovanie je podobne. Premna zamna tu maj aj 10uctov, ak mas cas… co aj mas, kedze si tu 24/7 
Mam tu jeden ucet a poslednu dobu si tu castejsie ako ja, takze neviem kto je tu 24/7.
Ja som tu casto najma cez sezonu a najviac cez vikendy, ked je VC.
To že si multiaccountový, 2x banovaný potrat ostáva faktom. Tak ako je faktom aj to, že nevieš odpovedať na otázky… ako aj to, že keď si prichytený pri mentálnej akrobatike tak sa tu vykrúcaš ako had… no a v neposlednom rade je faktom aj to že si stvorenie podľa ranného receptu.
PS: Henten prštek si strč do spolubývajúcej, kerá ti ráno kydá obed do obedára ty utrápenec.
#moje_slová_sú_síce_ostré_ale_ja_som_v_klude
Ja som dostal 1ban, cize klames.
Mam 1ucet, cize klames.
Na otazky som ti odpovedal niekolko krat a radsej si potom usiel, cize ZASE klames.
Mentalnu akrobatiku tu pises dookola, podla mna ani nevies co tym chces povedat. Asi ta niekde inde na fore takto oznacili, tak to pouzivas v kazdom prispevku, aby si bol za inteligenta 
Ale to bohuzial nikdy nebudes, lebo:
Ja tu vidím 2 bany, ciže KLAMEŠ
Nakoľko sa priznávaš aj k predošlým dvom máš teda dokopy 3 účty ty multiaccountový utrápenec. Čiže znova KLAMEŠ
Neodpovedal si ty na nič, vykrúcanie sa z vlastnej mentálnej akrobatiky nie je odpoveď. Takže zas a znova KLAMEŠ
Mentálna akrobacia je to čo predvádzaš aj napríklad v tvojom komente, naštuduj si vlastnú tvorbu chlapče, máš ju bohatú na mentálnu akrobaciu.
Omáčky… 
Slovník a oslovenie adekvátne a primerané k osobe na ktorú reagujem, takže všetko okej ty smrad.
Takze aby som ti to zhrnul, zas si vo všetkom klamal a bol si mimo, zas a znova si bol…

Buď tak hodnej a nezasírej tu diskuzi tím, že ti rupe cévka, pokud se mu chceš takhle vnucovat, tak to dělej přes DM
Teraz nam napis, kolko krat RUSKO zautocilo vo svete.
Ak ratame aj obdobie ZSSR, tak okolo 40 az 45-krat. Ratal som iba vojenske agresie, samozrejme by sa dalo ist este dalej a zahrnut napriklad aj cieleny hladomor na ukrajinskom obyvatelstve (ktory tiez stal miliony zivotov) alebo hybridne operacie s cielom potlacit slobodne a demokraticke zriadenie. To by to cislo este narastlo.
Jeden ucet ban, druhy som stratil login. Ak ucet dostal ban, bolo to davno po tom, ako som uz na nom nebol. Cize mi to mohlo byt jedno.
A vidim dnes, ako sa tu ludia vyjadruju a bany nedostanu. Aspon vidno, ako to tu funguje. Fanusikovia Verstapena tu sproste ndavaju a su stale bez banu.
Cize, ak mam jeden ucet. Znamena to ze som multiucet
Multiucet znamena pouzivanie viac uctov sucasne. Takze si KLAMAR TY.
A tie ostatne omacky je strata casu komentovat, kedze sme to riesili v tom vlakne, odkial si usiel bez komentara… A teraz tu zase pises dookola to iste, ako zaseknute decko.
Kolko krat sme videli za poslednych 40 rokov ruske armady utocit niekde vo svete ?
Ak ratame aj obdobie ZSSR, tak okolo 40 az 45-krat.
ZSSR sa rozpadlo v roku 1991.
Cize od roku 1985 si naratal 40 az 45 ? A mozem nam popisat aspon tych 20 ? 
Ratal som iba vojenske agresie, samozrejme by sa dalo ist este dalej a zahrnut napriklad aj cieleny hladomor na ukrajinskom obyvatelstve
Cize okrem vojenskych agressii tu mame este aj 1 hladomor z ktoreho roku ? Cize 40 az 45 vojenskych utokov a 1hladomor… To je sakra utocne to Rusko. 
This is a list of wars and armed conflicts involving Russia and its predecessors in chronological order, from the 9th to the 21st century.
Jeden účet ban, druhý ban, takže nie je o čom. 
Omáčky o tom že si "stratil" login na účet na ktorom si pravidelne pôsobil… "Verím ti" 
Jeden ucet ban, druhy som stratil login. Ak ucet dostal ban, bolo to davno po tom, ako som uz na nom nebol. Cize mi to mohlo byt jedno.
Treba apelovať na administrátora tohto fóra
mne to darmo hovoríš ja admin nie som, tak šup šup nezadrbávay sa tu, ale hlás a bonzuj. 
A vidim dnes, ako sa tu ludia vyjadruju a bany nedostanu. Aspon vidno, ako to tu funguje. Fanusikovia Verstapena tu sproste ndavaju a su stale bez banu.
Definíciu multiúčtového trtkä si už raz vysvetlené mal, tak šup šup si to naštudovať.

Cize, ak mam jeden ucet. Znamena to ze som multiucet
Multiucet znamena pouzivanie viac uctov sucasne. Takze si KLAMAR TY.
Omáčky
…taká klasika od teba .Vždy keď si zahnaný do kúta tak to vytiahneš ako zaseknuté decko 
…argumenty k veci/predmetu neočakávam, to by bolo nad tvoje sily a kapacity.
A tie ostatne omacky je strata casu komentovat, kedze sme to riesili v tom vlakne, odkial si usiel bez komentara… A teraz tu zase pises dookola to iste, ako zaseknute decko.
Neboj sa, už ten multiaccount nebudem spomínať, už vedia 
Prozatím všetko.
Tak ahóóóóóóóóój 
Mám taký pocit, že mu to zbytočne posielaš, lebo on vie z prvej ruky (asi je v kontakte s Putlerom), že rusko je sväté, rusko je mierumilovné, rusko je nevinné.
Pozrel som si to od 79/89 to pozname vsetci. Videli sme film RamboIII 
Ale to bolo este pred Ruskou Federaciou.
Tie dalsie vojny je ich tam 14 ci 15 su vsetko oblasti okolo Ruska a priamo v Rusku. Tak, ako aj ukrajina. To je take zametanie si pred prahom. No bavime sa o utokoch vo svete a roztahovania sa po celom svete za ucelom obohacovania, tak ako to robi USA.
Vojna v Stredoafrickej republike je konflikt viac stran a skupim, boli tam aj frantici. Vela o tom neviem popravde, lebo odtial asi do sveta nechodia fotku povrazdenych skolakov a mierumilovnych ludi, tak ako v pripade ukrajiny, kde nas media masirovali masovo, lebo na to USA tlacila 
A este vojna na Mali. K tomu tiez nic neviem.
Ale neni tam nic o ruskych vojskach po pade dvojiciek, ked usa vytiahlo armadu na Ladina 
Teraz mozme pozriet USA:
USA v angolskej občianskej vojne 1975 – 2002
Vojna Contras1979 – 1990
Salvádorská občianska vojna 1979 – 1992
Operácia Cyklón1979 – 1992 Afganistan
Operácia Cyklón 1979 – 1992 Iran
Incident v zálive Sidra Libya
Operácia Prairie 1986 Libya Bombardovanie Líbye
Tankerová vojna 1987 – 1988 Iran
Operácia Zlatý bažant 1988 Nikaragua
Invázia Spojených štátov 1989 – 1990 Panama
Vojna v Perzskom zálive1990 – 1991 Irak
Operácie na presadzovanie bezletovej zóny v Iraku 1991 – 2003 Irak
92/95 Somalsko
92/95 Bosna a Hercegovina
94/95 Haiti
Tretia kríza v Taiwanskom prielive 1995 – 1996 Cinska ludova republika
To nam pripomina dnesnu Venezuelu, ako si silou USA podmani cely narod, len koli obohacovaniu sa na rope
Hlavne, ze idu ponuknut miestnym ludom pracovne miesta 
A to som len na roku 1998 a do roku 2025 je toho neurekom… TOlko vojenskych konfliktov, staci im vyhlasit, ze sa citi orhrozena ich bezpecnost a bez sankcii mozu bombardovat kde chcu a kolko chcu.
Dalej tam mame Liberia, Pakistan, Juhoslovanska zvazova republika.
Vojna v Afganistane 2001/2021… co bolo spomenute aj Rusko. To je ako nepriama vojna dvoch statov
na inom uzemi… jedna strana dopuje zbranami jednu cast, da druha druhu…
Od roku 2002 do sucastnosti sa zapajaju v Jemene.
2002 - 2017 Filipiny
Vojna v Iraku 2003-2011
2003 Iracky kurdistan
2004-2018 Paksitan
Druhá intervencia USA v somálskej občianskej vojne 2007 – súčasnosť
Americká intervencia proti džihádistom v Somálsku
Operácie tímu SEAL Team Six
Americké letecké útoky v novembri 2017 a decembri 2018
Presun amerických vojsk v roku 2022 [ 72 ] [ 73 ]
Spojené štáty podporujú somálske sily a mnohonárodné sily Africkej únie útokmi dronmi, spravodajskými službami a výcvikom
Potom tu mame tie vojny oznacene pod NATO, ale vedu to hlavne amici a ich vojska 
Vsetko ohladom Somalska, Libye, Armada odporu LRA stredna a vychodna Afrika 2011-2017
Krajiny islamskeho Maghrebu v severnej Afrike 2012, 14, 17
2013-2024 Nigeria
Operácia SEAL Team Six v Severnej Kórei 2019
Operácia zlyhala [ 233 ] [ 234 ]
Tajná misia jednotky SEAL Team Six s cieľom umiestniť odpočúvacie zariadenie, zachytiť komunikáciu severokórejského vodcu Kim Čong-una a poskytnúť americkému prezidentovi Donaldovi Trumpovi lepšie spravodajské informácie pred summitom vo Vietname.
Nech zije amerika.