Red Bull je nejhorsi tym co kdy pusobil v F1, bizzar.
No není to fajn být v EU kde nikdo na nikoho neútočí? Není ona ta Ursula von der Leyen, vlastně docela bezva?
Migrace, Green deal, není to prd proti válce? Nevím kolik nás stála migrace a kolik zvýšení kriminality přineslo obětí a jaké jsou náklady green dealu, ale řekl bych že to budou zlomky proti mrtvým a zmrzačeným v Rusku a na Ukrajině. A možná že americké zbrojení stojí tolik peněz, že by za to byly tři kompletní Green dealy.
No řekněte, nemáme se tady fantasticky? Tlacháte si tady o F1, nadáváte na EU a tu Fialu, tu na Babiše a nikdo vás nezavírá. To by se vám v Číně asi nestalo, tam byste přišli o kredit natošup a byli bez práce a bez rodiny. V Rusku by jste rukovali a v Americe by vás deportovali.
Jo jo, máme se fanfárově.

Protože to je složitý 
Teraz tusim Pavlik trafil kliniec po hlavicke s clankom a ulahodil publiku. “Fanusikovia” Red Bullu vyliezli a nesklamali redakciu, nablili statocne🙃
Co sa Pereza tyka, maval som o nom lepsiu mienku. Ale je to ocividne taky isty trulo ako Barrichello. Kym tam jazdil, drzal hubu a kazdy rok sa modlil za predlzenie zmluvy ale ked mu ju uz nepredlzia, zrazu tam bolo vsetko zle a vsetko bol problem
Nuz, ked mu hned na zaciatku povedia, ako sa veci budu mat, aj tak podpisal a potom kazdy rok drsne vyhlasoval, ako sa ide s Verstappenom bit o titul a ako sa citi byt na jeho urovni tak za mna je hlupak on a moze byt ticho a rad ze si este 5 rokov pojazdil. Este k tomu tipicky predstavitel mentalne poslabsej pracovnej triedy. Kym tam robi, je ticho, skace tak vysoko ako mu povedia, ticho je dokonca este aj ked ho vyrazia ale ked ma noveho fleka, uz je hrdina
Pockaj si, ta migracia potrebuje cas, ale je to kazdym rokom horsie a horsie. Staci sa pozriet na vianocne trhy po Europe.
Taki Nemci, Francuzi alebo Briti uz nie su velmi daleko od toho, aby sa citili vo svojej vlastnej krajine menej bezpecne ako Ukrajinci (samozrejme mimo vojnovej zony).
Na Rubense mi nešahej, nebo uvidíš těch

Závodník a motorový nadšenec tělem i duší, který na sklonku své kariéry chtěl platit sedačku ze svého a nespoléhat se pouze na sponzory.
Jezdec jeho typu mi hodně chybí.
Pochybuji, ze se Ukrajinci maji kdekoliv lépe, nez Němci. Vy je nemáte radi, v teto zemi je spousta lidí co křičí abychom je vyhnali. Pan Putin tvrdí, že neexistují a že jsou malorusove. Traveni Vanoc v krytu, mi neprijde stejné, jako povinnost obejit policistu a zataras, kdyz si jdu koupit klobasu.
Nevím kolik Němců zahynulo letos o Vanocnich trzích vinou migrantů, ale rekl bych ze méně nez těch co zahynuly kostí vánočního kapra, nebo co to bastej.
Ale rakety a drony na Ukrajině zabijeli rozhodně. A vydatně.
Ano migrace neni zvladnuta dokonale, nicméně reálně je to otázka vůle. Nejprve elit, pak společnosti. To zda to zvladneme, je na nás, nebo na Nemcich, Francouzich atd.
Obávám se ale, ze Ukrajinci svuj osud v rukou netrimaji vubec. Stejně tak Rusové.
ok, takze nevies formulovat vlastny nazor. beriem to ako to je.
Mohla by sa ta specialna americka jednotka zastavit aj na Sokolskej, ci kde to to pra.sa bradavicnate vlastne byva, ani neviem. A kludne mozu na cestu pribalit aj jamkateho.
Nebol si nahodou ty ten, kto tu z Trumpa robil mierotvorcu? Ci ma pamat klame?
Najrychlejsi sposob ako ukoncit vojnu na Ukrajine je nasackovat sa do Venduly.
Ty o com tocis ??? David pisal o tom, ze Rb neziskal tento rok dalsi titul. A ja som len napisal, ze mozu byt radi, ze nemaju o jeden navyse a ty mi tu psies o Alonsovi a Petrovovi ? Asi si to zle pochopil…
Rb to robi preto, ze nema dalsieho ineho jazdca, ktory by tim potiahol a ak by o Verstapena prisli, neziskali by uz nic… Lebo by museli robit 2monoposty pre dvoch jazdcov, nie ako doteraz iba pre jedneho…
A ktory jeden ze dvou teamu ??? O kom dalsom psies ?
Ja som uz niekolko krat napisal, ze je to jeden z 3top jazdcov spolu s Leclercom a ALonsom. Ale jeho spinava a nefer jazda a ochrana FIA ho stavaju do tej ulohy zlosyna
A potom este nabehnu fanatici a zacnu pisat, ze vsetko co spravi je v poriadku. A kidaju na druhych jazdcov.
Teraz si rpesne potvrdil tie slova co som psial hore… Hamilton a Russell mali rovnako rychle monoposty, tak isto Bottas a Rosberg…
Na com jazdil Perez, Cunoda ??? NA ho v ne pozliepanom starymi dielmi, len aby bol Ver stale za toho najlepsieho… A presne to dosieluju, aby sa tam citil ako kral… Ako niekto, kto deklasuje svoje dvojky… Ale v time s kolegom na rovnakom monoposte by to uz take jednoznacne nebolo…
A keby prestupil urcite ho Leclerc, Norris a Russell prvy rok zajazdia…
A co ma napisat ? Je to chudak an ktoreho robi cely tim a dostava viac ako dvojka ???
Prosim ta, tieto vyjadrenia jazdcov sem nedavaj… nie jeden ma na Ver tazke srdce, aj ked kazdy chce v realite a pred fanusikmi byt za toho dobreho, prajneho a cool… Ale vo vnutri to tak neni…
Verstapen ma top monopost a vzdy mal… Russell by si s nim v mercedese poradil, tak ako sfukol uz dosluhujuceho Hamiltona. Tak isto by s nim zamitol Leclerc vo ferrari… Verstapen neni zvyknuty na druhorady monopost a mat kolegu v rovnako rychlom monoposte…
Raz prestupi… a potom rychlo zhasne umelo budovana hviezda od Hornera a Marka…
A potom pride Ver so silnymi recami otom, ako vzdetko v F1 dosiahol a konci. Koniec rozpravky 
Trapas, zase…. Jeste sem hod ty svy mokry tanga.
Perez ti to odkryva. Tak to mas dobrej zdroj, a on to ma od svyho taty.
A co cakas, ze cela Europska unia co lezie americanom do zadku, ze nieco spravia ?
Amerika pouzila jazdrove zbrane aj napalm, aj ked sa dohodli ze je to zakazane a ze to nikto nepouzije… Amerike staci vyhlasit ze sa citia ohrozeni a mozu utocit na celom svete kdekolvek chccu bez sankcii…
A co spravi europa ? Nic, kazdy sa im pcha do zadku, budeme od nich dovazat vsetko a este aj platit za prepravu… vsetko to pojde z nasich vrecak, presne ako prachy na ukrainu a vsetko to konci za nakup zbrani v amerike 
A my Europa malicka tu ideme robit zelene s rack ya a v amerike lieta tisice lietadiel za jeden den… Kolko toho oni vypustia do ovzdusia oproti vsetkym autam v Europe… Aj tych moslimov sem pustaju na ich poziadanie aby nas tu ekonomickky znicili a boli sme tu nesvojpravni…
To mas pravdu, ale amici idu po rope a tak ako si to naplanovali tak aj spravili a teraz idu tazil miliadrdy barelov a hrat sa na majstrov sveta…
Presne tak… ale to sa nikdy nestane ! lebo amerike sa pcha do sveta cela europa a ti co nie, su odsudzovani za rusofilov…
Teba tiez slusne krmia tie media… Len aby si nepraskol z tych ■■■■■■■, to by ste mali doma pekny bordel 
Já jsem ti svůj názor psal několikrát, ty ses mě ptal na to, proč tlačili Maxe do RBR, tak tě odkazuji na slova Hornera a Helmuta o tom, jak je (byl) pro ně Max projektem nejmladšího mistra světa.
Byl to spolecny projekt RB + FIA.
Ty jsi zmatenej viď? 🫠.
Nemusíš sem nutit to, že nosíš mokrý tanga, tady se řeší jiný témata.
Teraz ma novy projekt FIA + Puff