Pérez: Horner mi už pri prestupe povedal, že Red Bull je Maxov projekt | Magazín F1 - F1online.sk

Ever seen a 2026 F1 car accelerate?
Now you have, through this simulation!:racing_car:

:black_large_square:Normal ERS vs :red_square:Overtake Mode
— Normal Aero vs – Active Aero

Key points:
-Cars will accelerate QUICKER than in '25 until 290km/h (same power, 30kg less, less drag)
-Beyond that, acceleration drops sharply as ERS power fades. When chasing another car, Overtake keeps full ERS power up to 337.5 km/h
-In '25, Active Aero’s (DRS) impact grew with speed. Same in '26, AS LONG AS
full ERS power is available. With overtake mode and open wings, '26 cars will accelerate super-quickly until 337.5km/h, then effectively ‘hit a wall’ (as ERS power drops sharply)

Data:
m: 770kg
Power: 400 kW (ICE) + 350 kW (ERS)
Rho: 1.225 kgm-3 (air density)
CdA: 0.77 m2 (Closed) vs 0.66 m2 (Open wings)

1 Like

Ty tu furt posíláš anglický a španělský texty. Však tomu nemůžeš ani rozumět.

já nerozumím tomu, jak lidi s IQ 90 a nižším můžou mít volební právo, pak to tak na Slovensku a teď i u nás vypadá.

Však už je taky nikdo volit nebude. :crazy_face:

Stádo ovcí, co na sebe nechá chcát miliardářem, co neumí česky ani slovensky a vodí si je na populistikých krocích, co nás zadlužuje - ho stejně volit bude. Holt duchny no

1 Like

Na to je zcela jednoduchá odpověď.
Kdyby byla fialová vláda lepší, tak by nikdo neměl důvod se vracet k Babišovi.

2 Likes

To je nesmysl. U nás se po 90 roce vlády měnili prakticky každé volební období, ale nechme politiku stranou, to jsem ustřelil já s tím tématem teď.

1 Like

ale ved wolff rozpraval, ze merc bude jazdit 400 km/h ne? :smiley:

Budou, až Mercedesu selžou brzdy na rovince v Monze :smiley:
Toto rád přehání, to už víme všichni přece

Páči sa mi ako po čase vychádza na povrch pravda ktorú si väčšina fanúšikov myslela lebo to bolo očividné… Ale len Red Bull a jeho fanúšikovia videli vyrovnané podmienky… Nakoniec ten Msx nebude super Max ako ho tu vykresľovali za posledné roky keď mal okolo seba celý tím

1 Like

… a nikdo nic :pensive:

2 Likes

Takže keď vyhodený jazdec ktorý nič nejazdil ku koncu len búral povie svoj názor tak sme sa konečne dozvedeli pravdu?

Už sa teším na výhovorky v novom tíme :upside_down_face:

Najväčší problém je že je z primitívnej krajiny, narozdiel od jeho kolegu z Fínska.

Zajímavé, že to také odsuzují ti, co hájí Ruskou agresi. Jinak za mě - režim ve Venezuele byl diktátorský a špatný pro jejich občany, no tohle je agrese, která se nesmí dít.

5 Likes

Mírutvorce který sliboval, že ukončí válku na Ukrajině do čtrnáctí dnů se stal stejným teroristou jako Putin a to ještě chce okupovat Grónsko.

5 Likes

Však to že ho vyhodili nemení nič na tom že nemal nikdy vyrovnané podmienky…

1 Like

A z trucu to zaparkoval do bariéry či ako?
Jeho papa celý dojatý stále vysvetloval že Perez bude aj v ďalšej sezóne jazdiť za RBR a raz sa tam z neho stane šampión - divné.

Nie si rad, ze mozes volit?

1 Like

Takze mas rovnaky meter a si za sankcie voci USA, zmrazenie a ukradnutie ich majetkov rozne po EU a vylucenie americkych sportovcov z medzinarodnych sutazi a olympiad? :thinking:

1 Like

Čo? USA dobyli vojensky 20% územia Venezuely, ničia mestá, vraždia a znásiľňujú civilov, unášajú do USA Venezuelské deti?

2 Likes

Nie, lebo Venezuela nestihla alebo nemala na to sa branit. Ale, rovnako ako Rusko, USA svojvolne vojensky napadlo cudziu krajinu. To je pre teba v poriadku?