Pérez: Horner mi už pri prestupe povedal, že Red Bull je Maxov projekt | Magazín F1 - F1online.sk

Ja viem o jednom titule, ktory dostali zadarmo. Tak sa im tu neskusaj zvacsovat zbierku titulov, ked ju mali mat mensiu…

1 Like

Je to šílenej extrém v tom RedBulle. Myslím, či naivně věřím, že tohle teď s Mekiesem, bez Hornera a Helmuta, už bude též lepší a už to nebude 100% tým jednoho jezdce. I Hadjar snad už bude dostávat stejnou techniku a psychicky to bude vyváženější. Prostě když se Hadjarovi zadaří, i přes Maxe, že už tam nabude kyselá nálada a budou se radovat i z něho.

2 Likes

To bych se nebál, že by Jos s manažerem nedělali dusno v týmu. Každý jednotlivý prd u motorů bude hned hnát ty dva a pak i Maxe na velmi toxické chování

2 Likes

Podla mna budu Hadjarovi kazat, aby umyselne bural a pomohol tak Maxovi so strategiou.

Jako je jasný že se budou snažit pro sebe dělat všechno možný, ale není dusno jako dusno. Jde o to že i druhý jezdec je jezdcem a ne onucí na kterém nezáleží. Tak to Helmut s Hornerem dopustili, spíše dokonce aktivně prosazovali, teď už to snad takové nebude, uvidíme. Jsem optimista :smiley:

Nikdy nezapomenu jak tehdy Webber říkal že když vyhrál kvaldu nad Vettelem, jak Horner hned přispěchal s tím že Vettelovi řekli že má poškozené šasi aby ho nesrazili psychicky, i když to byl jen výmysl :smile: Tohle je prostě praštěný.

3 Likes

Ne to jsem neřekl. A v průběhu sezóny podával lepší výkony Lando. Toto Wolf a já to říkáme jasně : Vyhráva najlepší muž v najlepšom stroji. a dodávám, do kamene tesat.

P.S. mimochodem souhlasí s námi i @Situs

Víš já jsem napsal o Maxovi spoustu superlativů “vyhrál by i v Haasu”, ale upřímně, této úrovně to nedosahuje ani náhodou. Tohle je o hodně víc, než bych já kdy napsal.

Pokud jeden ze dvou nejúspěšnějších teamů posledních dvou dekád v F1 má potřebu srážet dolů dvojku, ne proto aby Max byl jednička, ale aby byl ještě víc než jednička, pak musí být Max intergalaktický.

To mi neříkej , že ty toho Maxe neobdivuješ. :wink:

Stručně a krátce. Jakmile Maxova výkonost poklesne a Isack ho začne zajíždět, Maxova aura končí a hotovo. Superaura nepomohla ani Lewisovi a to je miláček Britů a měl tam šéfa šéfů Tota. RBR v takovém případě zamete s Maxem jak s hadrem. Pokud tohle v F1 nechápete, koukejte na motokáry.

Přestup do jiného teamu neděsí Maxe, děsí to ostatní.

Přehled od AI

Výrok "

George Russell: Max je zlatý standard" znamená, že Russell považuje Max Verstappena za nejvyšší měřítko, etalon výkonnosti a vzor ve světě Formule 1, kterého se snaží dosáhnout, a chce s ním bojovat o titul, aby porovnal své skutečné schopnosti, jak nedávno prohlásil.

Klíčové body Russellova výroku:

• Etalon výkonnosti: Russell vnímá Maxe Verstappena jako „zlatý standard“ (gold standard), tedy ultimátní měřítko, proti kterému se všichni ostatní porovnávají.
  • Výzva k souboji: Touží po přímém souboji o titul s Maxem, aby zjistil, jak si stojí v porovnání s nejlepším jezdcem současnosti.
  • Ideální týmový kolega: Russell by si přál být týmovým kolegou s Maxem, aby mohl objektivně otestovat své schopnosti.
  • Nejvyšší výzva: Russell věří, že je připraven na další úroveň a chce bojovat o mistrovství, přičemž Max je jediným jezdcem, kterého by chtěl porazit, aby si ověřil svou pravou konkurenceschopnost, jak uvádí PlanetF1.com.

Tento výrok odráží Russellovo uznání dominance Verstappena a jeho vlastní ambice se s ním měřit.

2 Likes

No tak Fernando nepředjel Petrova. Tak už mu to odpusť. Asi fandil Sebovi. :wink:

Ale napsal si to, však si to v klid přečti a taky si přepočítej body, kdyby nezařízli Piastriho v Imole, Maďarsku a Rakousku, o Monze a Austrálii škoda mluvit

nevies odpovedat? vsak som sa pytal na tvoj nazor, nic komplikovane. Preco preferovali horsieho Versappena pred lepsim Kvjatom?

4 Likes

Nechovej se jak malej :man_facepalming:

2 Likes

tiMure nechovej se jako nevychovanej a rozmazlenej spratek

1 Like

A já jsem ti na to odpověděl, není můj problém, že to cíleně vedeš do hádky

2 Likes

Už Puffa nestraš, už tak je z Astonu celej vyklepanej :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Nepřekročilo Aramco rozpočtový strop na vývoj paliva? :slightly_smiling_face:

Není náhoda, že hlavní sponzor F1, a zároveň vlastník týmu, tak dostal od FIA palivo na míru.

Takových článků jsme kdysi četli hromady a pak z toho byl neveřejný trest.

Puffíto zustava sponzorem i na 2026, takže opatrně. :grimacing:

1 Like

Aramco dělá top palivo na míru vykonnosti pro Hondu a AM no😄

1 Like