Ja viem o jednom titule, ktory dostali zadarmo. Tak sa im tu neskusaj zvacsovat zbierku titulov, ked ju mali mat mensiu…
Je to šílenej extrém v tom RedBulle. Myslím, či naivně věřím, že tohle teď s Mekiesem, bez Hornera a Helmuta, už bude též lepší a už to nebude 100% tým jednoho jezdce. I Hadjar snad už bude dostávat stejnou techniku a psychicky to bude vyváženější. Prostě když se Hadjarovi zadaří, i přes Maxe, že už tam nabude kyselá nálada a budou se radovat i z něho.
To bych se nebál, že by Jos s manažerem nedělali dusno v týmu. Každý jednotlivý prd u motorů bude hned hnát ty dva a pak i Maxe na velmi toxické chování
Podla mna budu Hadjarovi kazat, aby umyselne bural a pomohol tak Maxovi so strategiou.
Jako je jasný že se budou snažit pro sebe dělat všechno možný, ale není dusno jako dusno. Jde o to že i druhý jezdec je jezdcem a ne onucí na kterém nezáleží. Tak to Helmut s Hornerem dopustili, spíše dokonce aktivně prosazovali, teď už to snad takové nebude, uvidíme. Jsem optimista 
Nikdy nezapomenu jak tehdy Webber říkal že když vyhrál kvaldu nad Vettelem, jak Horner hned přispěchal s tím že Vettelovi řekli že má poškozené šasi aby ho nesrazili psychicky, i když to byl jen výmysl
Tohle je prostě praštěný.
Ne to jsem neřekl. A v průběhu sezóny podával lepší výkony Lando. Toto Wolf a já to říkáme jasně : Vyhráva najlepší muž v najlepšom stroji. a dodávám, do kamene tesat.
P.S. mimochodem souhlasí s námi i @Situs
Víš já jsem napsal o Maxovi spoustu superlativů “vyhrál by i v Haasu”, ale upřímně, této úrovně to nedosahuje ani náhodou. Tohle je o hodně víc, než bych já kdy napsal.
Pokud jeden ze dvou nejúspěšnějších teamů posledních dvou dekád v F1 má potřebu srážet dolů dvojku, ne proto aby Max byl jednička, ale aby byl ještě víc než jednička, pak musí být Max intergalaktický.
To mi neříkej , že ty toho Maxe neobdivuješ. 
Stručně a krátce. Jakmile Maxova výkonost poklesne a Isack ho začne zajíždět, Maxova aura končí a hotovo. Superaura nepomohla ani Lewisovi a to je miláček Britů a měl tam šéfa šéfů Tota. RBR v takovém případě zamete s Maxem jak s hadrem. Pokud tohle v F1 nechápete, koukejte na motokáry.
Přestup do jiného teamu neděsí Maxe, děsí to ostatní.
Přehled od AI
Výrok "
George Russell: Max je zlatý standard" znamená, že Russell považuje Max Verstappena za nejvyšší měřítko, etalon výkonnosti a vzor ve světě Formule 1, kterého se snaží dosáhnout, a chce s ním bojovat o titul, aby porovnal své skutečné schopnosti, jak nedávno prohlásil.
Klíčové body Russellova výroku:
- Etalon výkonnosti: Russell vnímá Maxe Verstappena jako „zlatý standard“ (gold standard), tedy ultimátní měřítko, proti kterému se všichni ostatní porovnávají.
- Výzva k souboji: Touží po přímém souboji o titul s Maxem, aby zjistil, jak si stojí v porovnání s nejlepším jezdcem současnosti.
- Ideální týmový kolega: Russell by si přál být týmovým kolegou s Maxem, aby mohl objektivně otestovat své schopnosti.
- Nejvyšší výzva: Russell věří, že je připraven na další úroveň a chce bojovat o mistrovství, přičemž Max je jediným jezdcem, kterého by chtěl porazit, aby si ověřil svou pravou konkurenceschopnost, jak uvádí PlanetF1.com.
Tento výrok odráží Russellovo uznání dominance Verstappena a jeho vlastní ambice se s ním měřit.
No tak Fernando nepředjel Petrova. Tak už mu to odpusť. Asi fandil Sebovi. 
Ale napsal si to, však si to v klid přečti a taky si přepočítej body, kdyby nezařízli Piastriho v Imole, Maďarsku a Rakousku, o Monze a Austrálii škoda mluvit
nevies odpovedat? vsak som sa pytal na tvoj nazor, nic komplikovane. Preco preferovali horsieho Versappena pred lepsim Kvjatom?
Nechovej se jak malej 
tiMure nechovej se jako nevychovanej a rozmazlenej spratek
A já jsem ti na to odpověděl, není můj problém, že to cíleně vedeš do hádky
Už Puffa nestraš, už tak je z Astonu celej vyklepanej 
Nepřekročilo Aramco rozpočtový strop na vývoj paliva? 
Není náhoda, že hlavní sponzor F1, a zároveň vlastník týmu, tak dostal od FIA palivo na míru.
Takových článků jsme kdysi četli hromady a pak z toho byl neveřejný trest.
Puffíto zustava sponzorem i na 2026, takže opatrně. 
Aramco dělá top palivo na míru vykonnosti pro Hondu a AM no😄