Paškvil menom ADUO: Red Bull je v riadnej kaši. Ozývajú sa hlasy za zrušenie systému | Magazín F1 - F1online.sk

Uznávám, že Toto Wolff je nejmazanější co jsi napsal u kulatého stolu F1 a jedná přesně ve “sportovním duchu F1”. V tom duchu jednají i všichni ostatní, jenom zdá se hůř. Stačí?

2 lajkov

Tohle je čerstvější…

A když Mercedes nevylepší, tak může využít 2 % ještě jednou a vylepšit jen tu elektrickou část.

bolo im treba menit motorove pravidla. konecne po rokoch tam boli 3 takmer uplne vyrovnany vyrobcovia motorov a vsetci nie len fia, ale aj vyrobcovia sa rozhodli, ze ked je somarom dobre treba sa ist smykat na lad :slight_smile: a kedze vsetci vedeli, ze budu padat tak hned vymyslali ako tym najneschopnejsim sa bude pomahat :slight_smile: pritom nikomu by pomahat nebolo treba ak by sa somare nerozhodli, ze znovu idu na ten lad :slight_smile:

vobec nebolo treba menit motorove pravidla

Bylo. Máme nově Audi, RBPT, Hondu a bude Cadillac.
Bez nových praviděl by nevstoupili.

Tak přišlo audi a cadilac…v klidu , ono si to sedne, oni to vyřeší.

F1 uspesne pokracuje v sebazniceni. Pred sezonou sa zdalo, ze cachre s kompresnym pomerom su poriadna slamastika a kto cakal, ze FIA a LM si daju pozor tak sa opat preratal. Sutaz o co mozno najvacsiu absurditu ide dalej.
Kluc na aduo je vykon ICE, ale vylepsit je povolene KERS, to je asi nova kapitola z nedopisaneho Kafkovho romanu.

3 lajkov

sadne si to o 3-4 roky

vsetci vedeli o aduo dopredu, tie pravidla sa neprijali az v tomto roku

1 lajk

tak to je potom fajn…

BTW nacitat tuto stranku je ako bitcoin mining. Clovek nikdy nevie ci to bude success a trva to dlhsie ako si rano spravit caj. …mi to robi anxiety ked si chcem pozriet reakcie. Asi je cas na nieco nove…

2 lajkov

Ja by som ADUO naviazal na pozicie v sampionate. Cim horsie sa tim nachadza v celkovom poradi, tym viac by som ho zvyhodnil v ADUO. A bol by klud. Vsetko bez komplikovanych merani a nezmyselnych cachrov.

presne tak by to malo byt. stajna co vyhra vsetky preteky a vsetky quali ide dostat aduo…

5 lajky

Ale tak doprajme im, poctivo si to odmakali a ich uspech je postavney jedine na tom, ze pracovali usilovnejsie, nez vsetci ostatni.

1 lajk

Honda to vymyslela genialne vlastne, oni budu len vylepsovat baterku a stale im budu navysovat strop a poskytovat dalsie vylepsenia :smiley:

tak to vymysleli v Mercedese. V Sakure nevedia kde je sever.

Jak by ADUO pomohlo Cadillacu?

ako mozu ist este aj tieto pravidla cez timy, jasne ze nikdy nic rozumne neschvalia. fia mala povedat ako sa to bude merat a bolo by tk stokrat spravodlivejsie. wau

Inzieri v teamoch su o krok pred FIA.
Su to tisíce chytrých hláv na desiatky úradníkov.
FIA uz z principu bude tahat za kratsi koniec.

Tak, ale aky paskvil? Niekto to zaviedol, povedal ze to bude platit… To ze bohuzial Ferrari utrpi, lebo to moze mat aj Mercedes, je smola :confused:
Preco by to ale mali rusit?

Btw, mozno v tom vyvoji pridu na nieco, kedze tam budu davat love, co im pomoze poskocit dopredu vyrazne.. Bez ADUO by to vsetko stalo.. Nikto nevie co sposobi vylepsenie Mercedesu alebo Ferrari, alebo inych…

Ak to nechaju tak, rovno dajme Mercedesu par titulov..

Btw, par pretekov, vacsina veci sa vyladila, auticka na baterky to uz niesu, a vsetok humbuk okolo 50-50 vyzera ze bol zbytocny.. Za mna - podla mna menit nic nebudu. Hlavne nie konstrukcne..

Prvych par pretekov bolo pre Ferrari fans zaujimaych, zrazu sa z toho stalo stara nuda, Mercedes wins Q, wins R a mozeme ist vsetci domov.

Co ja viem, ja v Cadillacu nepracujem.