… no a jestli FIA neučiní nějaké vstřícné kroky k vymožení pravidla, přijdou doufám protesty a blamáž, uvidíme zda FIA zareaguje. To že se kvůli tomu scházejí značí že zatím průnik ke spokojenosti nalezen nebyl.
Však mi přesně v textu ukaž, že poměr je daný měřením a ne napsaný v pravidlech s tím, že je dopsáno jak se to bude měřit.
Ale má to společného jmenovatele. Když se změní kompresní poměr, tak se logicky změní komprese ve spalovacím prostoru a právě ten dělá akční rozdíl ve výkonu.
Ziadne protesty a blamaz nepridu. Toto je len politika pretoze traja vyrobcovia nezvladli palivo. Najlacnejie riesenie je pindat a hodit poleno pod nohy tomu, kto to zvladol. Ja proti tej taktike nic nemam, ale nemam problem to pomenovat tak ako to je.
Jj, stejně jako Stroll vyplatil Alonsa ze smlouvy co?
… a to křídlo už nespatřilo světlo světa. Jak se jim prohybovala ta spodní lišta.
Spíše je to o tom že 3 výrobci zvládli kompresní poměr nepřekročit 16:1, jak se píše v pravidlech, Mercedes nikoliv.
Se mi líbí, jak Helmutko netuší, že největší problémy s palivem má RBPT a Mercedes, ale převrací to na úplně jiné týmy
Přesně tak. Ještě se nevyjelo a (lempli) by už chtěli vyboxovat umělé dorovnání výkonu.
A otázkou je, proč Red Bull není za zachování výhody Mercedesu.
nebudem sa tu hadat. mam na to nazor ty mas svoj. ten tvoj je nespravny. tym to pre mna konci
to nie je ziadna otazka. Pretoze ani oni to nezvladli.
Hele, když Honda bude mít baterie a nebude mít problém s palivem, tak vypadneš z fora? Dáme takovou sázku?
The procedure TO MEASURE THIS VALUE už to chápeš?
Tak to jsi ale konkrétní příklady které jsem uvedl hodně zahodil. Nehodí se, aha. Je to jasný důkaz že pravidlo se vynutit dá, stačí aby FIA konala. Klidně změnou prokázání onoho poměru, klidně změnou přístupu, klidně varováním pro Mercedes což by stačilo. Ale jak říkám, jestli FIA jen zavře oči protože Mercedes a málo času na změny a 4 týmy v ohrožení, tak co nadělám. Ale pak by to bylo za mě hnus, a věřím že FIA donutí Mercedes tomu kompresnímu poměru dostát i v provozních podmínkách. Alespoň od poloviny sezony.
co na tom nechapes - zmenili wording tak aby tam nebol ziaden priestor na dvojitu interpretaciu. meria sa pri ambient temperature. nie je to ani ako direktiva ale priamo vlozene do hlavneho dokumentu. Povedz mi na zaklade coho by ako mali podat nejaky protest.
pravidlo sa da vynutit, ale v tomto pripade si to skor vynuti Mercedes. nakolko pravidlo je uplne jasne bez akehokolvek priestoru na inu inerpretaciu.
No super, ale ty si tu tvrdil
Nic takového se tam nepíše.
ty si fakt dost trapny teraz.