Proč? Že ukazuju na tvoje hlouposti co tu třepeš
takze argumenty ohladom pravidiel vam uz splasli. teraz to je o tom co zle napisal Helmutko.
Takže za to můžu já?
Nevieš zahriať motor na určitú teplotu a potom to odmerať?
Než ho rozebereš, tak vychladne.
Až přijedeš domů, tak otevři kapotu a udělej kolem motoru nějaký úkon.
Teda kromě nalévání vody do odstřikovačů.
A rozobratý sa umelo nedá podľa teba zahriať externým zdrojom tepla?
Hľadáš dôvody a výhovorky ako a prečo sa to nedá. Keby sa hľadali dôvody ako to odmerať, tak na to FIA veľmi rýchlo vymyslí nejakú metódu.
Chceš aby som odmeral kompresný pomer svojho auta?
Myslím, že žiješ v nějaký abstraktní představě o motorech a jejich fungování. Jakože to hooodně zjednodušuješ na nějakou počítačovou hru.
O mikrovlnce a nahřátým oleji jsem už psal.
Jenže ani takové měření by nebylo přesné, protože motor je chlazený a zejména ve spalovací komoře se teploty hodně mění.
Bežne sa tlaky merajú na “studenom” motore, ale ak ich zmeraš na motore vypnutom pri 90 stupňov teploty vody, nameraš viac. To viem z vlastnej praxe.
… a zmeniť kompresný pomer valca len tak, počas prevádzky by znamenalo použitie použiť napr.ojnice z materiálov, ktoré teplom zmenia objem, ale iba jedným smerom
Som ochotný dať výplatu za to, vidieť, ako to budeš robiť 

Hlavně bych chtěl vidět jak by na rozebraném motoru simuloval 15 000 spalovacích procesů za jednu minutu. 
Tak já se ptám, protože to tvrzení nedává vůbec smysl😀
Ty nemusíš odmerať pomer 18:1. Stačí ti určiť nejakú vyššiu teplotu materiálu (ktorú dostaneš zahrietím z externého zdroja tepla), pri ktorej ho zmeráš a ďalej to dokážeš vypočítať. Áno, je to zjednodušené, ale myslím si, že si natoľko inteligentný, aby si chápal ako to myslím a kam tým mierim ak dáš nabok svoje Mercedes klapky z očí.
Aj keby som bol mechanik a vedel by som to teoreticky spraviť, tak myslím, že tvoja výplata nie je dosť veľká na to, aby ma motivovala k niečomu takémuto. 
Lol, ty si zase ukázal, jakej si blb co ničemu nerozumí, tak to zase budeš plácat něco o výplatach, ty jsi neskutečný dno😂
Ty si sa este nepredavkoval a zas mas dojazdy, ked okamzite reagujes na moje prispevky hned rano? 
Nemusíš tu ten tvůj fet furt tahat