Za mna, nie chyba pilota, ale chyba stajne … síce sa do RB nie všetci hrnuli, ale minimálne o dvoch by som vedel, ktorí by tam v primetime išli (Hamilton, Alonso, dnes hádam i Sainz) … a teraz predstavte si, že MB postaví na začiatok budúcej sezóny víťazný stroj, avšak sezónny vývoj v mimoriadne vyrovnanej ére, dvojica Russel-Antonelli nebude proti jazdeckým dvojiciam Norris-Piastri, Hamilton-Leclerc dostačujúci, tak ako nebude dostačujúci vývoj RB (vid terajšia sezóna) … z tejto premisy Hakkinena a v podstate aj Pepu Kráľa, ktorý sa tejto téme vracia hádam každý súťažný víkend, vyplýva, že budúcu sezónu napriek možno slabšiemu začiatku majú najväčšie šance ziskat titul práve Ferrari a McLaren, samozrejme za predpokladu, ak niekto nepríde zniecim, čím nam vyrazí dych tak a keby sa mám teraz zahrat na vestca, tak McLaren aj z najrýchlejším monopostom nedokáže vyhrávať, faktorov je viacero počnúc samotnými pilotmi a stratégiami, Hamilton bude v time nový a teda Leclerc by sa mohol dockat prvého titulu, no pozor, je ozaj po psychickej stranke pripravený bojovat o stupienok najvyšší? Nie som si tým istý, takze že by nakoniec 8. titul pre Hamiltona, prial by som si … no čo ešte viac, mimoriadne vyrovnanu sezónu ako je tato, len s tým rozdielom, aby nám na začiatku niekto neodskocil ako tento rok Verstappen a v roku 2009 Button … dúfam že sa mame na čo tešiť, tak ako aj po zbytok tejto sezóny