O nás bez nás alebo diktátorské praktiky vo FIA? Nové zmeny nepotešili jazdcov ani F1 | Magazín F1 - F1online.sk

Kedze si neodpovedal, tak vysetrovanie vrazdy z pred teplarne trvalo 14 mesiacov.

A ty tu ironizujes, az konspirujes (kedze nemas istotu a kto vie co sa stalo a nechapes co tak dlho riesia), pretoze atentat na premiera sa vysetruje uz “az” 8-9 mesiacov, co je usmevne :slight_smile:

2 Likes

Upol si sa na cast podcastu a hladas exaktne slova. Treba sa pozriet skor na vyznam a “zapojit hlavu”, nie len hladat ci Zuckerberg pouzil doslovne rovnake slova ako ja alebo F11.

Okrem casti podcastu tu mas asi 2 citaty, kde Zuckerberg doslovne hovori, ze na Facebooku bola cenzura (pouzil presne toto slovo).

Tu je ten posledny odstavec s otazkami, ktory v podstate zhrna nasu diskusiu.

A tu je este raz moj povodny prispevok, kde nie je co rozporovat, oba body su podla slov Zuckerberga pravda:

1 Like

Najhorsi priklad cenzury bol v twitter files kde priamo na natlak fbi cenzurovali bidenov “laptop story” a ocividne ovplivnili voľby. Taky doctor Robert Malone bol cenzurovany na youtube atd atd. A taktiez oznacenie niecoho misinformation a disinformation je svojim sposobom cenzura. Jednoduchsi tomu hned uveria lebo newyork times to oznacili za misinformation. Tak ako chemicke zbrane v iraku. Nie nadarmo dostali vsetci libtardi teraz pardony hahahha

2 Likes

Vitaj spat. :slight_smile:

Co nove u vas, aka je nalada v beznej verejnosti a reakcia na inauguraciu? :smiley:

1 Like

Diky, the nightmare has ended…

Plny entuziazmu, toľko vlajok som nikdy nevidel. Za 4 dni zrobil viac roboty ako ten korupcnik za celu karieru.

https://youtube.com/shorts/rxs7RojLeLA?si=QW04YgJndG3rKbga

Hahaha to tvoje video je super. Ale to už príliš provokujeme.

myslis tu laptop-story kde hlas podobny Hunter Bidenovi prniesol slepemu chlapikovi do opravy svoj laptop prepchaty korupcnymi kompromitujucimi materialmi, ktore sa potom zahadne dostali do ruk Rudy Giullianimu a cele to cenzurovala FBI aby ovplyvnila volby pocas toho ako bol stale pri moci prezident Donald Trump?
fuuh. to je ina kovbojka… to fakt.

1 Like

Ja mam naopak za to, ze ten zasah zo strany statnych institucii bol enormny, co Mark zdoraznil viacnasobnym pouzitim slova “brutal”, ale zjavne sa v tomto nezhodneme. Nie je to vsak konec sveta, a zivot ide normalne dalej. Este bude vela takych tem, kde sa “posekame” rovnako vsak aj takych, kde sa zhodneme. Uzivajte vsetci vikend.

2 Likes

Ok Karen, choď späť žrať tie svoje misinformacie na TYT, pomodliť sa k Faucimu a Kamale a nahovárať si, že niesi ovečka. Alebo si o tom niečo dostuduj predtým ako začneš šíriť disinformacie.

House Judiciary Committee Republicans | (.gov)

PDF
election interference: how the fbi “prebunked” a true story

Facebook execs suppressed Hunter Biden laptop scandal to curry favor with Biden-Harris admin: bombshell report | House Judiciary Committee Republicans.

still bitter? enjoy the ride.

Zijem na Slovensku :upside_down_face: len som si to neprepojil s “realnym” svetom :smirk: to co sa deje v F1 sa snazim vnimat len v ramci zabavy :grin: to, co sa u nas deje je skoda preberat tu na F1 fore :smirk: dost, ze sa tu hadame o blbom zavodeni, skoda sem tahat taketo problemy :woozy_face:

1 Like

Prosím tě, nevíš, jestli už Trump ukončil válku na Ukrajině, když se tím tak chvástal?

To sice nie, ale v priebehu par dni toho pre USA spravil viac ako Biden za 4 roky.

Napriklad taketo vyborne spravy by sme nikdy necitali, ak by vyhrala ta americka Remisova:

Na vyriesenie vojny na Ukrajine som sam zvedavy. Moj odhad je, ze Ukrajina sa bude musiet vzdat casti uzemi a NATO sa zaruci, ze Ukrajina do neho nikdy nevstupi a na oplatku Putin zastavi ofenzivu (to je nazor, ktory uz mam dlhsie).

Vygoogli si “putin is ready to talk” alebo “zelensky wants peace” a ozvi sa potom. Dalej si vygoogli difference between “in one day” a “on day one” keďže evidentne nevies rozdiel. Pre mna za mna nech ta vojna pokracuje mohli by tam nechat narukovat takych warriorov ako si ty, to by bolo po vojne uz včera.

Trump se dlouhou dobu chvástal, že konflikt ukončí do 24 hodin. Posléze uvedl, že bude rád, když skončí do půl roku. Teď ale zaúkoloval svého zvláštního zmocněnce pro Ukrajinu a Rusko Keitha Kellogga, aby našel řešení do 100 dnů od Trumpovy pondělní inaugurace.

čtu spoustu výmluv a snahu o urážky, ale fakticky nemáš nic. Ale tak nechal si se Trumpem prostě hezky zmanipulovat. Jinak ty rádoby jednání o Grónsku, tomu taky v US všichni tleskají co? :smiley:

btw nevím, proč bych si to měl hledat, ale dobře. Jak to souvisí s Trumpem? z července 24

jestli je pro tebe výborná zpráva o tom, že obchodní řetězec v US zastavuje podporu diverzity, tak máš opravdu zvláštní hodnoty.

Pro mě je to zpráva o ničem. Mě to nějak neovlivní a nemá to vliv na ekonomický či politický chod mezi US a Evropou, ale každý máme jiné představy o výborných zprávách

1 Like

Ake vymluvy a urazky? Evidentne si na ten jeho bait skocil ty. Ja som ho pre to nevolil. A za ďalšie ma zaujem tu vojnu ukoncit pre menej chapaveho na to ale potrebuje aj ine strany aby ustupili, pre nas v usa je ukrajina na velmi nizkom zozname priorit takze tak. Este raz najdi si v tych dvoch pojmoch rozdiel.

Je to vynikajúca správa. Zväčša Európa kopíruje USA s niekoľkoročným oneskorením. V USA sa rušia všelijaké nezmyselné kvóty a opäť pôjde v zamestnaní najmä o výkon zamestnanca a nie o jeho orientáciu, farbu pleti alebo pohlavie.

Tento trend už pomaly nastupoval aj u nás, napríklad sa stávalo, že ženy boli uprednostňované do riadiacich pozícii, hoci sa na danú pozíciu hlásil kvalifikovanejší chlap.

Ale chápem, že pre woke homosexuálov, mentálne choré pohlavia, fanatické feministky alebo lenivých čer.nochov je to správa o ničom, lebo ich šance na úspech klesnú. :slight_smile:

Tak to je tvůj pohled, já ti dal svůj. Nemyslím si, že je nutný tu urážet sociální skupiny nebo etnické skupiny, jen protože máš nějaký názor.

Pro mě je důležitější zpráva, jakým směrem USA půjde v obchodní cestě, jestli opravdu začne válku skrze clo, ale chápu, že pro stereotypního nefachčenka, který skrývá svoji homosexualitu je důležitější vyřvávat a urážet ohledně diverzity, než realný dopad na život :slight_smile:

Je mi jasný, že si ho volil protože chce Gronsko a Panamu, to jsou top priority USA přece.

Ano schvalujem to! Cokolvek co posilni ameriku a podrazni slnieckarov som za!