O nás bez nás alebo diktátorské praktiky vo FIA? Nové zmeny nepotešili jazdcov ani F1 | Magazín F1 - F1online.sk

ty si sem zavesil Zuckerbergov rozhovor. Hovori tam, ze mazanie karikatur a pravdy odmietli urobit. Klame? ano/ nie

…a opat raz bez dokazov. Fact checking by ta teraz dobre vyfackal. :wink:

dal som ti jednoduchu otazku na zaklade linku co si ty sam sem zavesil.

Ja som si svoj fact checking spravil

premisa - na FB sa cenzurovali pravdive prispevky

fakt:
Zuckerberg - kricali a nadavali aby sme to dali dole a my sme to odmietli urobit.

Takze este raz Zuckerberg klame? ano / nie.

Este raz, maz nejake prispevky z FB ako dokaz? ano / nie.

nie som na FB. vychadzam z toho co si ty tvrdil co tvrdi sam Zuckerberg. naposledy sa ta pytam ci si myslis, ze klame.

Naposledy sa ta pytam, ci si myslis, ze neboli cenzurovane politicky “nevhodne” prispevky na FB?

Když porušoval pravidla platformy, tak proč by měl mít účty? Nebo pro politiky pravidla neplatí? :slightly_smiling_face:

3 Likes

Whaat? :eyes:

To som kde napisal? Daj citat.

To je pravda, pytal som sa ale ine. Ked niekomu povies, aby nieco urobil, tak to nie je prikaz? Alebo si myslis, ze ich o to prosili, ked Zuckerberg sam hovori, ze ich do toho tlacili?

Co si tymto vlastne chcel povedat?

Nie nie, nevykrucaj sa. Diskusia nie je, ci doslo k vaznej alebo nie vaznej. Diskusia je, ci doslo k cenzure? Tak doslo alebo nedoslo? Zuckerberg tvrdi, ze doslo. To, co ty si nazval “fact-checking” on nazval “cenzura”. Ci rozporujes tie citaty, ze to su moje vymysly a Mark to takto nepovedal?

Pre prehladnost, tu je povodny moj vyrok:

1. Bola cenzura pocas obdobia Bidena? ANO - podla Zuckerberga bola (doslovne hovoril o cenzure)
  2. Prikazovala vlada Facebooku, co mozu povolit a co musia mazat? ANO - prikazovala, sam Zuckerberg to priznal.

To, ci nieco splnili alebo nie, to vobec nie je podstatne. Cely moj povodny vyrok je pravdivy na zaklade vyrokov Marka Zuckerberga.

Takze ti vratim otazku - Co vlastne chces dokazat? Alebo sa chcel hadat, vyplnit si cas, alebo o co ti ide? :slight_smile:

Moj pohlad je taky, ze obcas nieco treskne, lebo “huba predbehne hlavu”, a potom aby to nemusel vziat spat, tak sa do toho nejako zamota a trieska cim dalej, tym vacsie sprostosti. Az sa dostane k takemu bizaru, ze nevie ci postrelili Fica, lebo nevidel vysledok vysetrovania a nevie co vysetruju.

Uz sa mu to viackrat stalo tu na fore. Minule nas tu presviedcal, ze Trump je stroskotany neuspesny biznismen a doslova len znehodnotil majetok, ktory zdedil. Vsetko len preto, lebo neznasa Trumpa a ja som o nom napisal, ze je to uspesny biznismen a politik (bez ohladu na to, ci ho niekto ma rad alebo nie). A aby drzal liniu, tak zacal tvrdit bizary, ze keby len zdedeny majetok invsetoval tam a tam a tam, tak teraz pri spatnom pohlade, by mal ovela vacsi majetok (skratka po vojne general, lebo trhy vie kazdy predpovedat s istotou).

Ale aspon je ta diskusia slusna, hoci bizarna. Alebo je to len velmi dobry troll (ale to si nemyslim, politika a taketo temy ho celkom vedia triggernut). :slight_smile:

1 Like

to je vseobecna tema nakolko na FB a insta je cca 3 miliardy ludi nepopieram, ze pri nahanani hoaxov neboli nejake false positives. Takisto spominany natlak administrativy bol zrejme niekde neopravneny a neprimerany a mohol byt z casti uspesny.

Tu sa ale bavime o systmatickych veciach. Akakolvek obsahova cenzura bola podla Zuckerbergovych slov v kompetencii Meta a podla jeho slov ceznuru relevantnych postov o vakcinach odmietli urobit.

Mne to vychadza tak, ze administrativa mala svoju agendu - co najskor eradikovat kovid a Meta zase svoju - zostat v tomto nezavisli.

Podla mna to prilis dramatizujete. Takisto je tam urcita politicka hra na city novej garnitury v bielom dome.

hovoris o sebe?
zamotali ste sa tu ako deti v skolke. postujete tu rozhovor, ktory mi do argumentov nahra vas vykresli ako konspiratorov.

Keby to napisal hocikto iny hahahahahah :hedgehog::hedgehog:

3 Likes

A porusoval pravidla?
https://blog.x.com/en_us/topics/company/2020/suspension

Precitaj si to a napis, ci si myslis, ze nieco porusil alebo to je cista politicka cenzura.

Toto su 2 tweety, ktore Twitter vyhodnotil ako podnecovanie nasilia, a za ktore mu dal premanentny ban.

Moze Trump za to, ze par vypatlancov potom zautocilo na Capitol?

Vidis ty osobne v tych tweetoch nejake podnecovanie nasilia?

Nemali by potom byt zabanovane aj vsetky ucty, ktore podporuju BLM hnutie? Ktore podporuju rozne protesty vo Francuzsku alebo Spanielsku (zvycajne v tychto krajinach byvaju protesty nasilne) ?

A mohol by som s takymito prikladmi pokracovat donekonecna. :slight_smile:

Zaujima ma tvoj osobny nazor David, ci je toto podla teba podnecovanie nasilia, a ci by dostal ten ban, keby par vypatlancov nezautocilo na Capitol?

Tento prazdny komentar hovori o tom, ze si v koncoch alebo odpises aj otazky k diskusii, co som ti dal:

?

som v koncoch. co som chcel povedat som povedal dost jasne a jednoducho.
Na vsetky otazky co sa pytas mas odpoved vyssie.

U vas nevidim nic nove do diskuzie, sam nic nove nemam, takze pekny vecer. @Jos_Is_Back @F11 :wave:
tak zas niekedy nabuduce.

1 Like

Jj, to je ta vaše diktatura a cenzura. Fakta můžou psát jen vybraní, od ostatních to neplatí :grinning: Jos už je v těch hádkách ztracenej, tak ani neví, že jsem tu psal včera.
@F11 to máš pravdu, že nejsem rovnice F11, Jos = zasra-na diskuze a bordel na foru. Ale na to bys mohl přijít sám bez pomoci

1 Like

Nehovorim ze nemas pravdu, len ze priamo od teba to je usmevne :smile:

Suhlasim, ak by boli tieto rozhodnutia transparentne a nie primarne politicke.

Preco je teda teraz s5? Uz ich neporusuje a zmenil sa? :smiley:
Navyse viem o kopec inych zjavnych klamstvach a porusovaniach a tam nic…

Myslim si, ze proti hoaxom a klamstvam sa bojuje ich vyvracanim, prinajhorsom mazanim prispevku. Nie uplnym umlcanim, co je absolutna cenzura. Nie je?

Taketo spravanie este nikdy nepomohlo a napokon, sucasny stav to len potvrdzuje.

2 Likes

Sice si mi na tu podstatnu a klucovu poslednu otazku, ktora je vlastne o zaciatku disusie, neodpovedal, ale nevadi. Nikam by to asi aj tak neviedlo.

Dik aspon za normalne zakoncenie a nech uz zacne sezona, aby sme sa mohli bavit o tom, preco sme tu. :slight_smile:

2 Likes

pokial toto neda odpoved, tak nic dalsie nemam. uz fakt bezim nadnes…