To je pravda, pytal som sa ale ine. Ked niekomu povies, aby nieco urobil, tak to nie je prikaz? Alebo si myslis, ze ich o to prosili, ked Zuckerberg sam hovori, ze ich do toho tlacili?
Co si tymto vlastne chcel povedat?
Nie nie, nevykrucaj sa. Diskusia nie je, ci doslo k vaznej alebo nie vaznej. Diskusia je, ci doslo k cenzure? Tak doslo alebo nedoslo? Zuckerberg tvrdi, ze doslo. To, co ty si nazval “fact-checking” on nazval “cenzura”. Ci rozporujes tie citaty, ze to su moje vymysly a Mark to takto nepovedal?
Pre prehladnost, tu je povodny moj vyrok:
Bola cenzura pocas obdobia Bidena? ANO - podla Zuckerberga bola (doslovne hovoril o cenzure)
Prikazovala vlada Facebooku, co mozu povolit a co musia mazat? ANO - prikazovala, sam Zuckerberg to priznal.
To, ci nieco splnili alebo nie, to vobec nie je podstatne. Cely moj povodny vyrok je pravdivy na zaklade vyrokov Marka Zuckerberga.
Takze ti vratim otazku - Co vlastne chces dokazat? Alebo sa chcel hadat, vyplnit si cas, alebo o co ti ide?
Moj pohlad je taky, ze obcas nieco treskne, lebo “huba predbehne hlavu”, a potom aby to nemusel vziat spat, tak sa do toho nejako zamota a trieska cim dalej, tym vacsie sprostosti. Az sa dostane k takemu bizaru, ze nevie ci postrelili Fica, lebo nevidel vysledok vysetrovania a nevie co vysetruju.
Uz sa mu to viackrat stalo tu na fore. Minule nas tu presviedcal, ze Trump je stroskotany neuspesny biznismen a doslova len znehodnotil majetok, ktory zdedil. Vsetko len preto, lebo neznasa Trumpa a ja som o nom napisal, ze je to uspesny biznismen a politik (bez ohladu na to, ci ho niekto ma rad alebo nie). A aby drzal liniu, tak zacal tvrdit bizary, ze keby len zdedeny majetok invsetoval tam a tam a tam, tak teraz pri spatnom pohlade, by mal ovela vacsi majetok (skratka po vojne general, lebo trhy vie kazdy predpovedat s istotou).
Ale aspon je ta diskusia slusna, hoci bizarna. Alebo je to len velmi dobry troll (ale to si nemyslim, politika a taketo temy ho celkom vedia triggernut).
to je vseobecna tema nakolko na FB a insta je cca 3 miliardy ludi nepopieram, ze pri nahanani hoaxov neboli nejake false positives. Takisto spominany natlak administrativy bol zrejme niekde neopravneny a neprimerany a mohol byt z casti uspesny.
Tu sa ale bavime o systmatickych veciach. Akakolvek obsahova cenzura bola podla Zuckerbergovych slov v kompetencii Meta a podla jeho slov ceznuru relevantnych postov o vakcinach odmietli urobit.
Mne to vychadza tak, ze administrativa mala svoju agendu - co najskor eradikovat kovid a Meta zase svoju - zostat v tomto nezavisli.
Podla mna to prilis dramatizujete. Takisto je tam urcita politicka hra na city novej garnitury v bielom dome.
Toto su 2 tweety, ktore Twitter vyhodnotil ako podnecovanie nasilia, a za ktore mu dal premanentny ban.
Moze Trump za to, ze par vypatlancov potom zautocilo na Capitol?
Vidis ty osobne v tych tweetoch nejake podnecovanie nasilia?
Nemali by potom byt zabanovane aj vsetky ucty, ktore podporuju BLM hnutie? Ktore podporuju rozne protesty vo Francuzsku alebo Spanielsku (zvycajne v tychto krajinach byvaju protesty nasilne) ?
A mohol by som s takymito prikladmi pokracovat donekonecna.
Zaujima ma tvoj osobny nazor David, ci je toto podla teba podnecovanie nasilia, a ci by dostal ten ban, keby par vypatlancov nezautocilo na Capitol?
Jj, to je ta vaše diktatura a cenzura. Fakta můžou psát jen vybraní, od ostatních to neplatí Jos už je v těch hádkách ztracenej, tak ani neví, že jsem tu psal včera. @F11 to máš pravdu, že nejsem rovnice F11, Jos = zasra-na diskuze a bordel na foru. Ale na to bys mohl přijít sám bez pomoci