O nás bez nás alebo diktátorské praktiky vo FIA? Nové zmeny nepotešili jazdcov ani F1 | Magazín F1 - F1online.sk

daj dokaz, ze odstranili pravdive prispevky o ucinkoch vakcin.
alebo aspon postni citaciu, kde Zuck hovori, ze na prikaz odstranili pravdive prispevky.

Dovtedy dovi.

A pokial tam zaznie presne to, co tu @F11 citoval, tak na druhu stranu priznas, ze ste sirili klamstva vy a na Facebooku bola cenzura?

Pri akom klamstve? Pri ziadnom klamstve si ma neprichytil. Klamstvo je toto, co pises, ze si ma pri niecom prichyil. Sam si priznal, ze ten podcast si nevidel, ale ides tvrdit, ze ja klamem (btw ten citat dal @F11 ). Toto je klamstvo, ale jedine z tvojej strany.

Tu mas dalsi citat Zuckerberga, pre teba som si uppercase-om zvyraznil, co ti staci precitat na to, aby si pochopil, ze ani ja ani @F11 tu neklameme, ale klamete vy dvaja, ked popierate cenzuru na fb:

Ta tema o Trumpovom net worth bola len ako druhy priklad toho, kde si sa krutil ako had, lebo si na zaciatku diskusie trepol blbost (o ktorej sam vies, ze je to blbost), ale ego a antipatie k Trumpovi ti nedovolili to nasledne priznat.

Opan klames.
povedal som, ze vzhladom na to som sem postol F11. tam nie je ziadna zmienka o tom, ze FB odstranoval pravdivy obsah na prikaz vlady. Alebo sa snad o tom chces priet? staci citacia z clanku, nech sa paci.

1 Like

Ty si zo svojich tvrdeni dokazal uplne h-vno, len tu trieskas jeden blud za druhym ako klameme, pritom citujeme Zuckerberga, ale chces aby sme ti my dokazovali. :clown_face:

Ale dobre, druhykrat ti to tu davam, staci stacit “play”:

Vlada ich tlacila do odstranovania pravdivych prispevkov. Mas tu niekolko citatov, kde sam Zuckerberg priznal cenzuru, tak o com sa chces hadat vlastne? Ze nebola ziadna cenzura? Tak to vysvetli Zuckerbergovi, ze klame. :joy:

Inak tu je asi to najhlavnejsie z rozhovoru, mozno by si ho mali vypocut hlavne ti, ktori tu stale niecomu nerouzmeju ale sa odvolavaju iba na tie “spravne vyfiltrovane” informacie udajnym fact checkingom. Nie je to take dlhe, aby sa to nedalo vypocut. Zaujimave su pasaze hlavne okolo 3., 7., 9. a prelome 11-12. minuty, ale treba si to vypocut cele. Toto bola tvrda brutalne nariadena cenzura a o “fact checkingu” alebo udajnom “upustani tlaku” nemoze byt ani reci.

1 Like

Bol si aktivnym clenom niektoreho z tych timov?

1 Like

Ficove postrelenie musí vidieť na vlastné oči, aby mu uveril, lebo sa mu nehodí do “krámu”, ale iné veci sú hneď pravda, stačí keď to napíše jeho obľúbené médium. :sweat_smile:

1 Like

Další den, další hádky od Jose a F11. Pak tu můžou psát, že je problém někde jinde. Vždy si najdnou něco, jen aby se hádali, uráželi a zasrali diskuze.
Nakonec tomu dají okurunu, když budou psát o cenzuře na sociální síti, kde se běžně šíří hoax, a každý tam píše svoje názory, takovou genalitu opravdu nevymyslíš

1 Like

kde tam spomina, ze im to prikazali?
Bol tam natlak? Jednoznacne.

Inak je velmi zaujimave, ze nad tym rozmyslal “few years” ale teraz mu to zaplo :sweat_smile:

nikde netvrdim, ze k natlakom na moderovanie neprislo, prislo a prichadzat bude, pretoze ludia su hovada. Ttoto je totalny bollox. Spektakularne lizanie zadku.
Brutalna ceznura ked im niekto z administravy zavola a nakrici na nich, a oni ich poslu do riti s tym, ze nic davat dole nebudu. To je fakt vazne…

tak to zhrniem:

1.) Zuck rozprava, ze znizia moderovanie na absolutne minimum, pretoze sa to je aj tak neefektivne a nezmanazovatelne pri tom mnozstvo
2.) Ludia z Bidenovej administrativy na nich kricali, aby dali dole nejake karikatury a nejaky obsah co bola podla Zucka pravda a oni to odmietli. Tym to haslo.
3.) Rozjima nad politickym a spolocenskym posunom a dava to ciastocne za vinu snaham z bodu 2.

Teraz mi prosimta povedz za co tu vlastne bojujes?

2 Likes

Honzi vitaj. Uz som sa zlakol, ze ten predvcerajsi mental breakdown si nezvladol a bol to tvoj koniec na fore, ked si to tu vcera nezasieral a bol tu uplny klud a pohoda. Zjavne ti stacil jeden den, aby si sa spamatal z tych psychickych vylevov a uz si spat. Budes si ale musiet najst niekoho ineho na hadky.

Sice je slnko este zubate, ale pocasie vyzera byt pekne, tak ti prajem pekny vikend. :slight_smile:

1 Like

nie, ty si bol?
15151515

1 Like

Nekrm trola prosim ta.

videl som video, ktore pripomina fica v situacii, ktora vyzera ako atentat.
Vysetrovanie nie je verejne a vysledok nie je zverejneny.

Zrazu ti fakty nevonaju?

1 Like

Zbytocne slovickarenie, ktore len ukazuje, ze sa chytas kazdej slamky.

Pockaj pockaj pockaj. Natlaky na moderovanie alebo cenzura? Lebo Zuckerberg hovori jasne, viackrat to pomenoval priamo ako cenzuru. Takze bola alebo nebola? :smiley:

Za co ty bojujes? Hore mas tusim dva citaty, kde Zuckerberg priamo hovoril o cenzure. Takze ju spochybnujes? (video od F11 som este nevidel)

To bolo len jednorazove, lebo som si vsimol, ze vcera tu bol klud. Honzi asi rozdychaval ten predvcerajsi shitstorm co sa tu na neho strhol a nezachranil ho ani mifty s tym svojim chabym pokusom. :smiley:

Napis mi prosim ta spravu (mam otazku, ale nech tu nespamujem), tebe sa napisat neda.

Cize nemas ani predstavu co robili a tvoje tvrdenie “Jednalo sa naozaj o fact checking nie opinion checking” je teda skor tvojou domienkou, ako faktom.

1 Like

to nie je zbytocne slovickarenie. Klamal si, ze Bidenova administrativa prikazala FB moderovat obsah co nie je pravda. Snazila sa ich ovplyvnovat ano. Prikazala? nie. To je klamstvo.

Cenzura JE moderovanie obsahu.

Este raz za co tu bojujes? Vies to definovat, alebo si sa sem prisiel iba hadat?

1 Like

Prosim dobuducna ho vynechaj, on uz davno nie je sucastou tejto rovnice. Dik.

1 Like

nie, je to tvojou domnienkou. Co robili fakt checking timy vo FB su verejne dostupne dokumenty. Dokonca sa na ne odvolava aj sam Zuckerberg a dokonca sa pysi tym, ze stiahnut pravdive posty odmietli. Kakas si do vlastnych ust.

Odvolavam sa presne na tie dokumenty co si sem postol ty sam. Len neviem ci si im vlastne porozumel.

Reci sa hovoria a chlieb sa je. Ak si nebol aktivnym clenom, vies velke gulove, ako tvoj vysneny fact chceking prebiehal bez ohladu na to, co je napisane v nejakom dokumente. Papier znesie.