Jinak osobně bych téma Rusko - Ukrajinské války zanechal. Už se k tomu tady toho napsalo opravdu hodně, myslím, že každý vyjádřil svůj názor a je to už točení v kruhu, bude lepší se vrátit k F1
no a co s tym mam ja?
Otvorena invazia zacala 2022, konflikt, aj ten ozbrojeny je tam dlhsie. Nezacalo to predsa zmenou jazykoveho zakona. Ze jazykovy zakon nebol dobry tah sa zhodneme.

provokacie zo strany Ukrajiny
A aky zaujem by Ukrajina mala “provokovat” Rusov?

Ale nejako si mi stale neodpovedal: Boli z ukrajinskej strany provokacie a postupne znevyhodnovanie ruskej mensiny pred vojnou alebo neboli? Je to recnicka otazka, len chcem, aby si to napisal, lebo sa tomu vyhybas
Uz zase sklzavas do svojej typickej trapnosti. Ked stracas argumentacne podu pod nohami, tak zacnes s otravnymi otazkami, na ktore si tu dostal (a nie len odo mna) odpoved uz asi trikrat. Opat ti pripomeniem, ze nie je v mojich silach, za teba veci pochopit.

To je ale David to caro, ktore podla mna svet potrebuje
Moje slova, když se bavíš s někým na nějaké specifické téma, tak dotyčného nemůžeš vůbec poznat.
Strašně často se stává právě tohle co jsem popsal.
Třeba jak našeho Honzíka v normálních diskuzích nemůžu vystát ( ), tak v politických diskuzích mu likuju snad všechno

no a co s tym mam ja?
Ok, ospravedlnujem sa, mohol som pouzit aj menej ofenzivne slova, niekedy si vas spletiem, ked je to dlha diskusia.

Otvorena invazia zacala 2022, konflikt, aj ten ozbrojeny je tam dlhsie.
Ozbrojeny konflikt tam ale viedli separatisti (jasne, bola tam podpora Ruska), ale nemozme to nazyvat vojnou a ani “technicky rovnakym stavom” ako nastal v 2022. Predtym to nebolo nic brutalne a civilistov sa to az tak velmi nedotykalo, a prave vela civilistov v danych oblastiach podporovali separatistov.

Ze jazykovy zakon nebol dobry tah sa zhodneme.
Som rad. Ja nehovorim, ze to opravnovalo Putina zautocit, ale nejde popriet (ako to doteraz robi mifty), ze to neboli provokacie. Bolo to uplne zbytocne zo strany Ukrajiny.

A aky zaujem by Ukrajina mala “provokovat” Rusov?
Takze popieras, ze by to bola provokacia ten zakon?

Uz zase sklzavas do svojej typickej trapnosti.
Do tej si sklzol ty, ked si zacal osobne utocit, v tom ta nedorovna nikto, s vynimkou Honziho.

Ked stracas argumentacne podu pod nohami, tak zacnes s otravnymi otazkami, na ktore si tu dostal (a nie len odo mna) odpoved uz asi trikrat. Opat ti pripomeniem, ze nie je v mojich silach, za teba veci pochopit.
Jasne, vsetci su hlupaci, ja, @Matti , @F11 , vsetci (rusofilov tu nebudem oznacovat a brat do uvahy), len ty vsetko chapes a mas patent na rozum a pravdu. Ty si tu jedine lietadlo.

v normálních diskuzích nemůžu vystát
Ale jdi ty, často se shodneme

Takze popieras, ze by to bola provokacia ten zakon?
Ano, vyslovene to popieram. Vobec nerozumiem tomu, aky zaujem by Ukrajina mala mat, provokovat Rusko. Stale mi to odmietas vysvetlit. Si na rade.

Do tej si sklzol ty, ked si zacal osobne utocit, v tom ta nedorovna nikto, s vynimkou Honziho
Moj oblubeny typ diskutera. Sam tu utocis na inych krizom krazom, ale na seba sameho si potom citlivy ako predkozka.

Ano, vyslovene to popieram. Vobec nerozumiem tomu, aky zaujem by Ukrajina mala mat, provokovat Rusko. Stale mi to odmietas vysvetlit. Si na rade.
A co ja viem aky mali zaujem? Mozes mi jednoducho vyvratit moj nazor tym, ze mi povies, co z toho Ukrajinci mali, co tym zakonom ziskali?
Prave preto, ze nic, tak to povazujem za provokaciu. Dokonca aj helmutko to uz naznacil a zhoduje sa so mnou, akurat pouzil ine slova:

Ze jazykovy zakon nebol dobry tah sa zhodneme.
Bolo by v pohode, keby Slovensko prijalo taky zakon voci mensinam? Boli by s tym v pohode napriklad Madari?

Moj oblubeny typ diskutera. Sam tu utocis na inych krizom krazom, ale na seba sameho si potom citlivy ako predkozka.
Ale no, aky si jedovaty. Nejako ti tato tema nesadla, ze si nervozny od zaciatku. Si necakal taky odpor, ze to nebudem len ja mat iny nazor ako ty, ale aj iny?
Ja utocim jedine na Honzika, s hocikym inym sa viem bavit bez osobnych utokov. Neviem kde som utocil na teba ale.
Ja vobec nie som citlivy, ja sa tu nezlozim ako niekto, ze ma tu sikanujes a nadavas mi, mne je to uplne jedno. Len narazam na teba, ako si znizil uroven diskusie hned na zaciatku.

Ja utocim jedine na Honzika
No jo, ty už ani nevíš, že tu utočíš na x lidí. Hlavně máš problém ty, tak se zkus léčit a bude to lepší
Donald Trump nařídil své administrativě přijmout sadu „urgentních a rozhodných odvetných opatření“. Tím hlavním je „nouzové“ clo ve výši 25 % na veškeré dovážené zboží z Kolumbie (po týdnu se má zvýšit na 50 %), dále pak zákaz vstupu do USA pro kolumbijské činitele i “podporovatele” nebo blíže nespecifikované finanční a bankovní sankce.
Tak nam skončila Daytona chalani. Porsche wins
A už sa na to vykašlite aj ta tu nič nezmeníme akurát sa tu tá naša malá komunita rozháda tak že nás zrušia
.
Skúsme to. Už je toho dosť všade okolo.
Mi se asi dvě hodiny před koncem už podruhé vysílaní kouslo, tak jsem přenos vypnul a nějak jsem zapomněl ho znovu oživit, tak jsem přišel o napínavý závěr. Ale jinak to byl tradičně nudný závod.
Pre mňa to bolo stále zaujímavejšie ako tieto boje tu. Proste motošport.
O tom žádná. Mě nudil hlavně závod v noci, protože toho moc vidět nebylo a angličtině nerozumím. Ale není se čemu divit, když je Daytona tak lehký okruh. Ale obsada byla hodně početná, tak nakonec o drobné výlety nouze nebyla.
Neviděl, ale slyšel Respektive jsem zvládl zatím jen půlku.
Jo, občas to je náročný. Je to dobrý, ale leze to z nich jak z chlupatý deky.
Je to tak, ale já nikam nespěchám, rád něco poslouchám k F1 když jdu s tím pejskem.
Teďka jsem v takové mírné hibernaci. Snažím se trochu načerpat nové informace. Semtam něco hledám, ale bohužel. Novinek je snad ještě méně než šafránu.