Info o vývoji motorů se hlídá, aby to nebylo, jako 2012, 2013 no
Ako som to vyrozumel ja, tak helmutko tvoj bod o provokacii vobec nepotvrdil. Naopak, velmi jasne opisal, ake dovody Ukrajina mala.
Konkretne tu:
Cize ziadna provokacia od Ukrajiny, ale len pochopitelna reakcia na zasahovanie do vnutornych zalezitosti zo strany Ruska. Ale ono nas to opat dostava k podstate problemu a to je to, ze mas evidentne tazkosti chapat pisany text. Potom dostavas jasne odpovede, ale nevnimas ich, nevies sa od tych argumentov odrazit a cela diskusia sa v dosledku toho toci v kruhu. Ja by som ti v dobrom oodporucil, aby si si v klude precital, co tu uz bolo napisane, zober si na to radsej viac casu a az potom pis dalsi komentar, lebo inak to nema moc zmysel a mna tiez nebavi, vysvetlovat a opakovat, co tu uz bolo x-krat napisane. Som tu v diskusii, nie v skole.
A aby si dostal tebou vytuzenu konkretnu odpoved - samozrejme, ze by bolo v poriadku, keby to Slovensko urobilo, za predpokladu, ze Madarsko by zasahovalo do nasich vnutornych zalezitosti. Ty by si sa iba necinne prizeral? Madarsko by s tym urcite “v pohode” nebolo, ale to je uz ich problem. Nemozem ocakavat, ze si v inej krajine mozem robit co chcem.
No moc sa ti to nedari, utocil si tu na viacerych uzivatelov a celkovo je tvoj jazyk velmi utocny a vulgarny. A ak to nevidis a povazujes tvoj sposob komunikacie za slusny, tak je to celkom znepokojive. Ale v poriadku, ved nie je mojou ulohou ta vychovavat, len potom aj sam znes ostrejsi ton.
Snad to bude jako v 2014.
Nejzajímavější by bylo, kdyby všichni začali jako Honda.
Nejlepší by bylo, kdyby Honda měla dominantní motor, jako Mercedes 2014
Nejlepší by bylo, kdyby to bylo jak 2014.
Ctrlc ctrlv.
To nejde, když tam Honda tehdy ještě nebyla
No právě. Fernando Flintstone.
Ale my víme, že chceš vidět Fernanda s 3 titulem v F1
Ty si presne ten, co ma co niekomu vycitat. A urcite po tom, co par prispevkov dozadu posielal inych lizat rit Putinovi.
Uz ma to nebavi s tebou. Vsetci s inym nazorom su hlupaci, len ty si lietadlo. Dokonaly priklad moderneho progresivca. Stred pre teba neexistuje a kazdy kto s tebou nesuhlasi je hned rusofil. Zaujimalo by ma, ci by si bol taky hrdina aj IRL, ze by si ma poslal lizat rit Putinovi. Ale neverim tomu.
Mozme sa k tejto diskusii vratit, ked skonci vojna a uvidime ako velmi realna bola ta tvoja rozpravka o porazke Rusov. Ak to dopadne tak, ze Rusi sa vzdaju vsetkych uzemi, tak ja nemam problem priznat, ze som sa mylil a tvoj scenar bol realny. No velmi pochybujem, ze ty toto dokazes, ak to dopadne tak ako som pisal ja, Matti alebo F11.
Pekny den.
Aky moj scenar? Ja som opakovane napisal, ze presny scenar predpovedat v tejto chvili neviem. Opat to chapanie pisaneho textu…
Ja pisem, ze si nieco predpovedal? Opat to chapanie pisaneho textu…
Ale tvoj vysneny scenar konca vojny je, ze USA a EU vyrazne zvysia podporu Ukrajiny a Ukrajina uplne porazi Rusov a bude koniec vojny. Tak si to pisal, nie?
Podla mna je to vsak nerealne (podla teba je to zjavne realne) a vojna skonci odovzdanim casti uzemi a zarukami, ze Ukrajina nevstupi do NATO. Toto nie je ziadna predpoved, to je moj subjektivny nazor na zaklade informacii, ktore o stave vojny a aktualnej politike mam.
Stale bojujeme s tym chapanim pisaneho textu. Mal si si skutocne zobrat moju radu k srdcu, ved toto uz zacina byt zufale. Takto vyzliect do naha svoju intelektualnu nedostatocnost, to chce minimalne poriadnu guraz. Respekt za to. Len vies, skus na tom pracovat, a nie, ze sa stale viac a viac ponaras do bahna.
Nechapem, co si tvojim prispevkom chcel dosiahnut, ja si skutocne pamatam celkom dobre, co som tvrdil a co som pisal.
Zufale bolo jedine toto:
–
Tak tomu ver, ze bojujeme:
–
A toto je asi idealny komentar na teba:
Nemá to být na te akci v Londýně?
Dej si 1:38:15-1:40:15 v boxový uličce.