Protože se mu nehodil do krámu.
Ešte si zabudol na Kanadu. Panama canal je usa postaveny a inzinierovany canal a cina ma na neho zalusk, to len idiot by nechal tak strategicky dolezitu infrastrukturu ovladat uhlavnemu nepriatelovi. A este k tomu gronsku, vera že su tam ludia strasne spokojny pod vladou danska ked 75% referendum voli o indepencii. Ty si uz stiahni tie svoje tds okuliare a pozri sa na svet bez nich.
Klasický politik. Guvno vědět, ale lhát a překrucovat co hrdlo ráčí.
Oni su schopní argumentovat že akékoľvek ukončenie vojny menej ako zničenie ruska je neprijateľné, ty vole.
Na jednej strane ruskej propagande veria ze chcú späť sovietsky zvaz a na druhej že mali dovod na vojnu už nie. Mimochodom aj nordstream 2 si odpalili sami
Ukrajina bude tak dlouho bojovat až se zadluží takovým způsobem, že z ní už žádná Ukrajina nezůstane. Část se vrátí Polákům, jiná Maďarům, Rumunům, Turkům. Moldávii a ještě stále bude dlužit EU a USA takové sumy, že jediné co Ukrajině zůstane bude Voloďové divadlo.
Takže sebe, Jose a Wildnera označuješ za politiky, když víte houno a překrucujete?
Triper napsal, že si máš představit pás, jako se využívá v aero tunelu. Tuhle hádanku najdeš kdekoliv na netu, nebo se zeptej ve svém okolí. Plácl jsi blbost, tak se z toho snažíš kroutit. Opravdu jen ukazuješ, jak víš houno
Ja som na to reagoval velmi jasne - ziadne systematicke utlacanie ruskych mensin, ktore by ospravedlnovalo okupacnu vojnu zo strany Rusa, sa nedialo.
Inak sa mi paci, ako si otocil. Povodne si tu naznacoval genocidu ruskojazycneho obyvatelstva.
Konkretne tu, keby si nahodou zabudol, lebo to sa ti deje celkom casto. Ked som ti odpovedal, ze tym siris rusku propagandu a ze je to nezmysel, tak si bezradne zacal hladat zdroje. Nic si nenasiel, tak si sa prisosol na nejaky zdroj o zakaze jazyka. A ako je to s tou genocidou? K tomu pride nieco? Ked uz sa tu dozadujes odpovede na tvoje otazky, tak si najprv obhaj svoje vlastne postoje.
Indepencie není ale to, aby šli pod US.
a Čína ho půjde obsadit? ti řekl Trump?
Jj, taky napadli Rusko, mohli za energetickou krizi na globální úrovni a až budeš mít sra-čku, tak taky za to budou moct Ukrajinci
A jaký význam by měl pro letadlo pás z aerotunelu, který simuluje rychlost vozidla. I kdyby se letadlu kola točila jakoukoliv rychlostí, tak na vzlet letadla by neměly žádný vliv.
Podstatný je vztlak.
Celkem logicky, když Fico vyřáváv, že bude blokovat jakoukoliv podporu Ukrajině.
to je část, která dost nesouhlasí s vývoje na Donbasu a Luhansku. Pokud by tomu tak bylo, tak jak to, že by tam byly referenda atd?
takhle jsem to nemyslel, myslel jsem ty, kteří cíleně šířili poplašné a falešné zprávy o vakcícnách -jako příklad
Ale tomuhle já nerozporuju celou dobu.
Ty trulo si o tom nieco precitaj v prvom rade.
K gronskun ked tam zrobia referendum že nechcu byt teritorium usa si vážne myslíš ze ich bude trump brat silou? Keby to chcel zrobit, zrobil by to uz dávno. Tu skor ide o to že to dansko ten gronsky rozvoj brzdi a drzi si ich aj nadalej aj ked oni chcu indepenciu. To ale na to poukazuje trump tak to nemôže byt pravda však? Ziadne us territorium neziada o indepenciu narozdiel od gronska a danska kde standard zivota maju vazne nizky.
Lol vážne veríš ze si rusi sami odpalili nordstream 2? To nemôžeš byt az tak sprostý?
Tomu ver, to nejako potíšku sa zverejnilo len tak, aby tomu bola venovaná čo najmenšia pozornosť, že to odpálili Ukrajinci.
Ale bolo škrekotu keď to buchlo, že to Rusi a každý s iným názorom bol dezole hoaxer. Klauni.
Zdravý rozum sa vytratil zo sveta. Dva extrémy plné de.bilov a keď si neutrálny a racionálny, tak si dezolat pre obe strany.
Pýtam sa, či to nebola provokácia zo strany Ukrajiny?
Ako šikovne si tam vopchal to “naznačoval”, lebo sám vieš, že to nebol myslené doslovne na genocídu v pravom slova zmysle.
Naznačoval som presne to, čo som potom doložil ako príklad - zákaz menšinových jazykov. Opakujem otázku, na ktorú si doteraz neodpovedal - nebola to provokácia zo strany Ukrajiny?
Netvrdím, že to niekoho oprávňuje začať vojnu, ale nikto nemôže spochybniť, že tam provokácie boli.
Tak co, už se něco děje? Kdy začínaj vůbec testy?
Takze tvoj point je, ze Ukrajina umyselne provokovala Rusov, aby na nich zautocili?
Tu sa len trapne vykrucas. Ale tak som rad, ze uznavas, ze genocida ruskej mensiny je len vymsel ruskej proagandy. Nabuduce ju prosim ta nesir, tie nezmysly nemaju co hladat vo verejnom priestore,
Toto ale chronologicky nie je pravda.
To imho nema nic spolocne s faktom, ze Ukrajina schvalila obmedzenie dovtedy platnych prav/moznosti ruskej mensiny.
A mozno aj preto tie referenda vznikli?
Ukrajinou neuznane, cize nic nemeniace.
Tak to je zhoda, realne dezole a dezinfo je ina tema, to sme neriesili.
Problem je, ak sa tak oznacia aj normalne nazory vid. ten vznik covidu (neumyselny unik) ci kto odpalil plynovod (tlacilo sa ze rusi, kto mal pochybnosti bol hned rusofil a dnes americka strana tvrdi, ze to boli ukrajinci).
Prečo sa tu na niečo pýtaš k F1? Toto je politické fórum tunajšej lepšej smotánky, ktorý sa tu hrajú na lepších ľudí, ale zasírajú toto fórum hore dole. Inak testy začínajú presne za mesiac.
OK, ale uradny jazyk na SVK je slovencina a napriek snaham toto rozsirit na madarcinu k tomu zatial nedoslo a nezaregistroval som ani nejaku kritiku z EU. Madarsko v tomto vynecham kedze nie su nestranni.
Co sa tyka Ukrajiny tak ten zakon bola reakcia na neustale zasahovanie do vnutornych zalezitosti Ruskom. Resp ruskych “dovelenkarov”. Bolo to 5 rokov po anexii Krymu. Skor sa divim, ze to neprislo skor. Tu sa snazis ignorovat kontext. Keby to nazivanie bolo mierumilovne a Ukrajinci by z nicoho nic osekali prava ruskej mensiny ver mi, ze by to malo podstatne negativnejsi ohlas.