Ach jaj… Kolkokrat odchadzalo v poslednom zavode sezony ked o titule nebolo rozhodnute a v poslednych kolach? Tiez zastavam nazor, ze si ma Masi zavolat, nie ze volaju jemu. Ja by som to zakazal a je. Hustil donho Wolff, hustil donho Horner, sportovy riaditel jednoho aj druheho teamu, ktovie ci mu tam nevolal este aj Todt so zaujmami FIA a niekto z LM ktori chceli zasa svoje. A to vsetko v priebehu par minut, ved to sa ani neda rozmyslat a rozhodovat, nehovor ze je na tom nieco lahke… lahke je to vtedy, ked ti nevyvolavaju a v klude mozes rozhodnut ako uznas za vhodne
Ale on by vôbec nemal brať do úvahy, či ide o titul, alebo nie, to nieje jeho starosť. Rozhodnutie by vždy malo byť konzistentné a predvídateľné. To je presne to, čo sa nestalo.
Vzdy to tak bolo, vzdy to tak bude. Ak sa chalani zrazili pocas sezony, nic, pripadne drobne tresty. Keby nieco podobne predviedli v poslednom zavode v poslednych kolach, tak pride markantne tvrdsi trest az diskvalifikacia… Na posledny zavod sa prizera inak…
Polovica.
A Hamilton tiež získal body, bol tretí.
Toto bolo asi jediné “hamiltonovské štěstíčko”.
Áno mal, pretože taktiež stratil body a tento typ údajného cieleného “vyradenia”, ako to niektorí ignoranti dokážu pomenovať - by nenaplánoval ani Copperfield. 
Silverstone, Hungaroring a Imola (+ možno ešte aj Baku do smolného stlačenia BM) sa v miere šťastia nedajú porovnávať so “šťastím”, ktoré mal Max možno tak v jednej GP.
Hamilton si v súčte jeho celkových výkonov za celú sezónu, plus s jeho samozrejmým neuveriteľným šťastím v niektorých momentoch, jednoducho ten titul nezaslúžil - žiadna alibistická možnosť, akú predstavujú niektorí komentátori napr. “oBaJa to mAli vYhrAť” je úplná banalita. Buď si to zaslúžil jeden alebo druhý - žiadne medzi tam nie je. 
Ten koniec je kontroverzný ale zároveň sa Hamiltonovi to jeho šťastie, ktorým oplýva celý svoj pretekársky život, otočilo chrbtom a Masi jednoducho rozhodol, ako rozhodol a tento raz to nešlo v prospech Meďaku a Hamiltona ale naopak - Mercedes samotný + jeho fanúšikov to trápi, miestami až príliš (však je to len bezvýznamná zábava - chleba lacnejší nebude) ale je to, ako to je. Ak by to bolo naopak, bohužiaľ by vyhral horší jazdec na lepšom aute (v lepšom a vychytralejšom tíme) ale zase by bolo ukrivdené inej strane a výsledok by bol podobný, akurát namyslení “noob” fandovia Mercu by mali zase ego o niečo väčšie. 
Je to možné, no ak by bol Masi človek na správnom mieste, rozhodne tak, ako by to boli prvé preteky sezóny.
Dal si do toho veľa subjektívnych pocitov, ktoré nevieš dokázať, tak na to reagovať nebudem. Snáď len toľko, že Masi tam nieje od toho, aby vyrovnával niekoho šťastie, ale aby rozhodoval nestranne, predvídateľne a konzistentne.
Líbí se mi když události v Abu Dhabí někdo schovává za štěstí. To nebylo štěstí, to byla křivda.
Pre Lewis krivda, pre Maxa stastie.
sam si si napisal, ze Lewis nemal smolu v zavere, pretoze to co sa stalo, bolo riadene
o smole by sme sa mohli bavit, ak by sa stalo nieco necakane, nestastne ako vybuch motora, defekt ci nieco podobne, vtedy by to bola smola
ale pisat ako o smole to, ze niekto (Masi) vedome zmanipuloval zaver a viacnasobne porusil pravidla, to smola nie je, to je zarez
smola je, ked sa lopta stastne pretecuje do brany a dostanes gol, nie ked rozhodca urci, kto gol dat moze a kto nie
ale par ludom to vyhovuje, su v mensine, niektori aspon uznaju, ze toto bolo cez ciaru, so zvyskom sa neoplati vobec diskutovat
budte radi, ze mate vyvoleneho noveho majstra, ktoreho ste tak velmi chceli
budte radi za to, ze bol tak dobry, ze to cele dokazal vlastnymi silami a ze mal len “kusok” stastia
je to velmi jednoducha a 1000x aplikovana situacia.
Upracu sa zbytky monopostu a ked su marshali prec z trate, dam jazdcom okolo pokyn aby sa zoradili. ked je startove pole stmelene, mozme odvolat SC
co je na tom zlozite ? Robil to uz 1000x a nikdy sa neumoznilo iba polovici monopostov zaradit sa
problem je, ze sa ani nezaradaili, len ich odpratali Ver z cesty, lebo by Hamiltona nepredbehol
Bol to umelo darovany titul jazdcovi, ktory uz nemal rychlost na to s vysledkom nieco spravit.
Tento vtip bol velmi dobry
tvoje diskusie vacsinou koncia: uz som povedla, alebo nemam cas 
Preco tu umyselne klames a zavadzas ?
V Rusku by bol Max dalej od Hamiltona a bola by ta bodova strata mensia v boji o titul
SPA, ako vies, ci by Hamilton nevyhral ? ziskal by 7bodov na Maxa. Max si zadarmo navysil naskok.
Taliansko. hamilton mal na to, skoncit na prvom mieste, zatial co Maxa od zadu dohanali aj ferrari a na McLareny rychlostne nemal.
Takze 3zavody, kde Max ziskal. A Hamilton stratil.
Navyse v Taliansku bol obrovsky podiel bodov a Ver to vedel, preto umyselne do neho vrazil. A iba deticky zatlkaju, ze tam umysel nebol. Videli sme to aj v predposlednom zavode, ked mal Ver prepustit poziciu a miesto toho robil caviky z lava do prava a potom aj pribrzdil s umyslom poskodit monopsot Hamiltonovi.
A po taliansku dostal aky trest ? Ziadny ? Menil motor, nemal co stratit.
Právě že ne, byla to křivda tak jako tak ale Max z ní profitoval.
Ano presne takto to helmutko riesi. najprv sa vyskiera ludom a dava trapne protiotazky a ked ma nieco rozoberat a bavit sa o tom, rychlo prehodi list ze on nema cas a ze su okolo neho iba hlupaci 
to je uhol pohladu. Max mal stastie. On sa na udajnej krivde nemal ziaden podiel. Preto zemozes v suvislosti s tymito dvoma tarat o krivde. Ale od skalneho Lewis fan chapem, ze to vidis ako krivdu.
ty si sa kedy vyliahol? bojis sa reagovat na mna tak ohovaras?
Milujem ked sa pokrytec hra na moralistu…
Jediny kto celu sezonu nemal rychlost bol Hamilton clovece, vacsinu sezony viedol sampionat Verstappen, aj napriek Hamiltonovemu neuveritelnemu stastiu.
Nikto nikomu umelo titul nedaroval. RB ziadne pravidla neporusil a uz tu niekto pisal, ze riaditel moze proceduru za SC zmenit podla vlastneho uvazenia, cize asi su tam tie pravidla a postupy neni dane na beton. S tym vyvolavanim Masimu a ovplyvnovanim zacal Wolff, preco by nemohol aj RB? Si ocividne zaujaty
A tu mame dokaz. Radsej reagujes namna, ako na temu. Teba si tu dlho vsimam a uz mi to nedalo nereagovat na tvoje mudrlantske recicky. Koli takym, ako ty ide uroven fora dole.
EDIT: reagoval som na niekoho ineho, keby som chcel komunikovat s tebou, oznacim ta, alebo reagujem priamo na teba.
Ale s tebou je strata casu, staci si precitat tvoje posledne prispevky. Vsetko len posmesky a velke ego.
on ego praveze ziadne nema, vsetko co ukazuje je falosna internetova “sebarealizacia”
tzv. samozvany nikde nechceny troll
Rozhodujú body a tých mali pred poslednou GP na rovnako. Lewis bol celý závod lepší, no a potom Masi nezvládol výkon svojej funkcie. Tie pocity o čistej rýchlosti, ktoré si spomínal o titule nerozhodujú. Ak by áno, Lewis už má 8 titulov, aj ten z r.2016.