Nový dôkaz? FIA tvrdí, že vie o vysielačke medzi Wheatleym a Masim | Magazín F1 - F1online.sk

nic take sa v pravidlach nepise a ak narazas na to, ze pocas SC ma riaditel “posledne slovo” tak to neni myslene tak,z e si moze rozhodovat ako sa mu zachce, ale tyka sa to len hladiska bezpecnosti, ze vtedy to moze zmenit a co povie to plati, ale toto predsa nemalo s bezpecnostou nic spolocne a ak tak praveze on este aj porusil bezpecnostne predpisy lebo nie zo srandy tam dali, ze treba SC stiahnut az v nasledujucom kole potom ako ho predbehne posledne auto co stracalo kolo
cize totalny vybuch masiho, odprace maxovi 5 aut z cesty a este porusi bezpecnostne predpisy ze nepockal este 1 kolo kym stiahol SC

ten clovek tam nema co robit a po takej chybe je fakt zvlastne ze nema ani stipku sebareflexie lebo keby ju mal tak uz davno polozi funkciu
ako si to predstavuje, ze ked sa mu podari udrzat tak sa na vsetko zabudne a timy, jazdci a fanusikovia budu jeho rozhodnutia respektovat? a co ak zas vyvedie nejaky kiks akych narobil niekolko, ved sa to zacne potom vsetko odznovu
a aj fia zbytocne straca cas, ak to nevedel spravit sam masi tak mu to mali ti nad nim naznacit, ze ma odist a ak nie tak ho rovno mali odvolat a hladat noveho pretekoveho riaditela.
za chvilu je tu nova sezona, mnohi volali po prepisani pravidiel, toto kedy chcu stihnut?

1 Like

Skutočný fanúšik si všíma výkony Maxa za celú sezónu. Jedny blbé záverečné preteky na tom nemôžu nič zmeniť. A jediný, koho toto trápi sú Hamiltonovci, ktorí nikomu a nič nedoprajú, ani len Massovi veď.

2 Likes

Sedemdesiatročná história nestačila na pochopenie faktu, že jazdci o kolo späť neslúžia na vytvorenie priestoru pre vyvoleného majstra sveta. Buď predbehnú všetci, alebo nikto. Aj cvičená opička by zvládla vybrať z týchto dvoch jednoduchých možností tak, aby sa GP skončila športovo a fér, no Masi potreboval záver pre netflix.

nasiel som pre teba jednu pesmesnu, chrapunsku a povysenecku odpoved:
:fu:

Skutocny fanusik si vsima vsetky vykony nie len Maxove. Aj Levisove boli take dobre ako Maxove. Do posledneho preteku isli za vyrovnaneho stavu cize mali obidvaja pravo na titul. LH v tom rozhodujucom zavode bol vyrazne lepsi ako jeho super a titul si zasluzil preto viac. Ak by to bolo opacne tak budem prvy ktory sa bude zastavat Maxa. Nech vyhra ten co pre to spravil viac.A mne to vychadza na LH. A zaujimave je to ze vsetci ktory hejtuju LH ze tituli vyhraval len kvoli autu , mu teraz nedopraju ani titul ked si ho vybojoval / moralny vitaz / a pritom nemal dominantne auto.

Aky mas nazor na to ze ked je niekto potrestany sekundami a zaroven mu dovolia opravit monopost pri red flag? Je to spravodlive?

Rozdiel je v tom, že tie monoposty mohli vtedy opraviť všetci. Aj Max takto raz dostal výmenu pneu k dobru, zatiaľ čo Mercedes stratil čas v boxoch. Pravidlá sú v tomto pre každého rovnaké, až na SC na poslednej GP. Tam bolo historicky prvý krát použité pravidlo pre jediného pretekára.

1 Like

Cize tvrdis ze Ver si to zasluzil svojimi vykonmi a Ham si to nezasluzi ?
Ja som videl iba to, ze na zaciatku sezony bol dominantny RB a na konci mercedes.
A v poslednom zavode, posledneho kola zmenil Masi startovaciu proceduru aby to cele urychlil a daroval titul Verstapenovi, ktory od prveho kola vedel, ze na titul nedosiahne a to mu aj pomahal Perez, narozdiel od Ham, ktory si to za poslednych 5zavodov vyjazdil uplne sam, bez pomoci Bottasa.
Mal na krku noz, musel vyhrat kazdy zavod do konca ci aj do bodky splnil. Ver stacilo vyhrat jeden zavod a nedokazal to, az v poslednom, kde mu pomihli.
A pozerat sa dozadu na ten a ten zavod nema zmysel, do poslednych pretekov isli so zhodnym skore.

2 Likes

Je to podla pravidiel…
A co tak umyselne vyradenie supera a smiesny trest, ktory si ani neodpikal ?
Co tak pravidelne vytlacanie bez trestu ?
Ver nemoze mat za svoju chrapunsku jazdu ziadnych fanusikov jazdi ako prasa. Vseci co mu fandili su ken Hamiltonovi hejteri, nic viac.

4 Likes

Cely hate voci LH je vacsinou len preto ze niektorí nevedia prežiť dlhodobú dominanciu. Je to závisť? Nižšie sebavedomie? Pripomína mi to základnú školu keď sa najbystrejsiemu žiakovi smeje pól triedy 3jkarov.

2 Likes

Je to ten nejvetsi skandal v F1 a nikdy se na to nezapomene, horsi nez Piquet ml. a Briatore, ruka Maradony nebo doping, nerozumim kdo takovemu tymu fandi.

Prepac -MILAN - toto je spinavy bulvár, ked v nazve clanku je otazka.
To sa pytas nas ?
Chces nasu odpoved ?
Robite skvele profi clanky, ale toto je level, ktory Vam nesvedčí.

Ses asi splet co…

A vy sa musíte zmieriť s tým, že histórii to je jedno a v tabuľkách bude mať titul Max. Je mi ľúto, že Vám to stále lezie krkom. Asi nemáte v živote čo iné na práci. Pekný deň

Tu sa stale iba tvrdi o stasti Lewisa a nestasti Maxa, ako on mal nestastie. Nestastie mal aj ked sa v Spa nasilu odjazdilo a ziskal zadarmo body? Nestastie mal aj ked v Rusku ci kde zacalo na konci prsat a prisiel k mnozstvu bodom ako slepe kura k zrnu? Nestastie mal aj ked skoncil Lewisovi na hlave? Ok, ok ja viem, ze sa tu teraz vytiahne Silverstone a Hungaroring…ale mam tu pre vas jeden link, ktory je velmi, velmi podobny situacii v Silverstone, tak len pre zaujimavost, Max spravil presne to iste a este ta jeho stupidna vysielacka🤦🏻‍♂️ Verstappen And Stroll Collide In Practice | 2020 Portuguese Grand Prix - YouTube

4 Likes

Ako sam rad pripominas ludom, ked dojdu argumenty prichadza vulgarnost, vsak? Som rad, ze tak krasne vodu kazes a sam sa kupes vo vine. Daj si flasku aj za mna.

1 Like

Sice teraz neviem co myslis timi sekundami ale na margo opravy pod red flag opravoval aj MV a dokonca neviem ci nie 2x

Omyl, vacsina pragmatickych fanusikov (okrem ideologov, co neponukaju riesenia len blaboly), by to Redbullu a Maxovi doprialo keby to bolo ciste. Boli by asi 2dni smutni a tema je uzavreta. Zasluzili si to obaja. Max je fantasticky jazdec, ako aj ostatni ktori na to “len” nemamju auto. Pozor, nehovorim o jeho jazdeckej kulture, tu ma Max ma velmi nizko.

ja mam vzdy rovnaky postoj. ked mas nieco k veci tak si mozme podiskutovat.

to bych aj ja rad vedel, kadopadnme za mna jasna uprava - komunikovat s riaditelom pretekov moze iba pretekovy riaditel teamu a len ked mu ten (Masi) “zavola”.