Kludne sa mozes bavit o tom ako chudacik Perez so starsou specifikaciou podlahy skoncil posledny… Az nato ze Max dal s deravou 4 miesto a to by Perez nedorucil ani keby sa rozkrajal kludne aj v Maxovom aute… Akoze jednoznacne Max vzdy dostane prvy novinky, ale navodzovat tu dojem ze Perez umyselne dostava horsiu techniku a preto konci na poslednych miestach je smiesne, Red bull je ten prvý, ktorý chce aby bol Peréz vpredu… Ale proste mu nedas novy kus, ktory potrebujes otestovat, ked on ti to rozbije v treningu/kvalifikacii/zavode v prvom kole a ty potom nemas ziadnu referenciu…
Slovo obetoval som nepouzil vo vztahu k vylepseniam, ale k strategii v zavode. Niekolko krat ho vyslovene obetovali, presne tak ako v nedelu…
Chapem, ale ani v nedelu ho neobetovali, co by z toho mali…
Proste to strategicky nezvladli.
Bali sa dvojiteho boxu, uz samotny Lando nesiel v idealnom kole a na Oscara zostala primokra trat dalsie kolo, velka smola, ale skor babractvo McLarenu nez obetovanie…
Koukám Ferda si vás tady povodil jak kačera na provázku
To jsou skvělé zprávy. Stále tomu nevěřím, ale …
Kdo by to kdy řekl, že za mě bude kopat samotný Red Bull.
Neskončí Ferdo, budeš dělat dřepy
To víš, Newey se domluvili s Cardim, že sabotuji svoje současný týmy a pak odejdou ještě s planama na monoposty k AM
Z Oxfordshiru to je blízko i do Brackley.
Nutno uznat, velmi dobrá práce
Už jsem začal trénovat. Jen tak ze zvědavostí jsem si vyzkoušel padesát kousků a u pouhé tisícovky na den se asi unudím.
Tam je v dosahu snad všech šet týmů do dvaceti mil. Alespoň tak nějak to kdysi říkali v Top Gearu.
Jenže kdy se to projeví? 2026? A bude Honda dobrá?
Nezapomeňme, že mají 4PU v půlce sezony…
Buďto RB nestačí a zvyšuje výkon nebo Honda dělá něco špatně.
Nebo Honda jede jen udržovačku, spolehlivost se nesnaží nějak extra řešit, a mají full focus na 2026.
Dáváš mi moc těžký otázky, nezapomeň že jsem jen člověk
Tak, co jsi měl k obedu?
Buřtguláš s bramborem
Aramco ho zaplatí. Pro ostatní to je asi “škoda” peněz.
Honda má už dlouhodobě full focus 26, navíc RBPT začal už před nějakou dobu vábit lidi od Hondy, aby zůstali u nich, takže se Honda rozhodla, že k RB bude posílat lidi na údžbu, když si část už přetáhla. Mezitím si zase Honda a i AM přetáhli lidi z motorového oddělení Mercedesu