Novú podlahu dostal v Silverstone len Verstappen, patril mu aj náhradný kus | Magazín F1 - F1online.sk

Jako presvurst. To neznáš?

2 Likes

Tak když myslíš :slight_smile:

Ve Ferrari by Webber dělal dvojku a pouštěl Fernanda při každé příležitosti na pokyn “Fernando is faster than you”.

Nejlepší je, jak Webbera litují za špatné postavení v týmu tehdejší fanoušci týmu, který z Massy udělal Fernandovu podtržtašku.

1 Like

Víme jak to chodí. Vettel byl Helmutové dítko a myslím, že mu dělal Helmut i managera. Webber byl přibraný z jiné dílny a Helmutovi z Webbera do jeho kapsy nic nekáplo, tak hádej kdo byl pro Helmuta větším přínosem.

3 Likes

Ale Vettel přece neměl manažera…

1 Like

Právě proto ho měl pod palcem Helmut.

3 Likes

Jako mentor.

Jak jsem napsal výše, v Brazílii před závodem se v týmu tlačilo na Vettela, aby se obětoval pro Webbera. Hodil jim do toho vidle. Byl to Vettel, ne Massa.

2 Likes

Kdyby jsme nevěděli jak to v RB chodí, tak bych i uvěřil.

3 Likes

Presne tak, lebo ich dostal tolko kolko vobec nepotreboval, a nehanbili sa obetovat jeho pole position na testovanie a poslat ho dozadu… U Pereza islo iba o to ze zarucene vedeli ze to neudrzi na trati (co sa aj potvrdilo) , tak preco by riskovali trest pre Maxa, ktory bojuje o vitazstvo ked u Pereza je jedno ci dojde 13ty alebo 19ty… Tak isto to bolo s tymi interkami, proste to otestovali pre Maxa ci nahodou uz nie je cas…
On sa do tej pozicie dostal sam, Bottas v takej pozicii nikdy nebol vzdy jazdil v top 5…
Za mna je ovela horsie ked toto robia Oscarovi aj ked je najrychlejsi na trati a ma sancu vyhrat zavod…

1 Like

Hele, Ferdo, že ty jsi nakonec ze stejného těsta jako Puff…

Když jde o Red Bull.

hashtag chudakSebchudakMax

2 Likes

Bottas je super jezdec. Peréz není. Peréz je skvělý do týmu jako Alpine.
Wolff mu zařídil 3x 10m. Jezdí na kole, dělá vodky, fotí zadek a má v péčku.
Kdyby zase dostal nějaký lepší vůz, tak by byl velmi solidní.

McL jede hodně na Landa, je to vidět vždy. Ale Lando je zase určitě rychlejší, takže to mají těžké.
Na obranu McL… špatně se rozhodovali i pro Landa, takže si v Silváči nemají co vyčítat.

Nejde o zle rozhodnutie, ale o to ze kedykolvek nemaju problem Piastriho strasnym sposobom obetovat, spravili to uz niekolko krat… Ale tak tazke casy robia silnych ludi, moze mu to aj prospiet, hoci vitazstvo by mu mozno prospelo viac.

Silverstone byl Piastri poprvé v sezóně podobně rychlej, možná v jednom úseku rychlejší než Norris.
Ale jinak je zatím hodně za Norrisem.

Mi vždy bylo milejší TR než RB. Proč to nevím, ale je to tak. Nejspíše proto, že Tost mi byl mnohem sympatičtější než Horner.

3 Likes

Ale to nebolo prvy krat co ho takto obetovali, nechce sa mi to hladat ale pamatam si to… Rovnako ma vzdy druhy vylepsenia, aj to moze upevnovat ten pohlad na neho ze je jednoznacne pomalsi… Ja len aby si nepovedal ze dost, ak s nim budu nadalej vytierat podlahu, tak ako to spravil v Alpine, a bez slova neodisiel do Mercedesu alebo Redbullu. On je ticha voda, ale ma vsetkych v pazi, nemyslim si ze sa hra na nejaku lojalitu, a uz vobec nie k niekomu kto ju neprejavuje k nemu…

3 Likes

Já vím.
Třeba vloni v Madarsku s nim zametli až mi ho bylo i lito, ale posledni stint měl nakonec stejně velmi špatný.

1 Like

Nevěřím tomu, že tihle dva budou moci jezdit v jednom týmu, pokud se McLarenu bude dařit. Ale jeden i druhý budou žádané zboží, o to nemám strach.

1 Like

ved OK, ja netvrdim, ze mam patent na pravdu.

1 Like

Da sa povedat ze suhlasim.
Oscar ide vo svojej len druhej sezone vyborne. Ukazuje rychlost, skody minimalne…
Prave preto je hodnotenie (pisanych ci nepisanych) dvojok casto zlozitejsie, ako to mnohi lahko vidia, pretoze aj male detaily a rozdielna (ne)podpora timu vie v konecnom dosledku sposobit vacsie finalne rozdiely a casto je tazko “ferovo” oddelit podiel straty na jednotku z dovodu ich talentu ci spominanym okolnostiam a stava sa z toho niekedy zacarovany kruh, kedy je falosne hovorit o rovnakych sanciach…

Ale treba aj povedat, ze v jasnej vacsine, teraz aj v minulosti, je preferovany naozaj lepsi jazdec, no na horeuvedene netreba zabudat…
A este by som asi nepouzival slova ze McLaren Oscara obetoval a pod. Podla mna sa snazia mat podobny pristup, len mal Oscar viac smoly a vzhladom k MS je prirodzene komu dat novinky ako prvemu atd. Len to treba pri hodnoteniach zohladnovat…

1 Like

Lol zas ačohentizmus v podani niektorých Max fanatikov fičí naplno. Jednoduchšie ako si priznať, že Max dostáva lepsiu techniku ako druhy jazdec.