Novú podlahu dostal v Silverstone len Verstappen, patril mu aj náhradný kus | Magazín F1 - F1online.sk

V Silverstone sa vyostrila situácia v Red Bulle. Tento tím bojuje o svoje udržanie na čele konštruktérskeho poradia, aj keď je to boj tak trochu s jednou rukou za chrbtom. Bodové zisky Sergia Péreza sú totiž horšie než tie Nica Hülkenberga. Mexický pretekár pôsobí rezignovane, zlomene a smutne. Drobná epizódka z britskej GP pritom dokazuje, aké ťažké to v skutočnosti má tímový kolega Maxa Verstappena.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/163185/novu-podlahu-dostal-v-silverstone-len-verstappen-patril-mu-aj-nahradny-kus

A sakra, To zase schytám, že si vymýšlím. :grin:

5 Likes

Jsem šokován.

3 Likes

Co na to říci, prostě banda netransparentních lhářů jenž maj svou dvojku jen jako rohožku ke zvyšování sebevědomí jedničky.

3 Likes

Myslíš jako Bottase v roce 21 kdy téměř celou sezonu testoval komponenty pro Luiho který pak dostával ty co byli fukční? Nebo to jak měl na pár závod Ham motor o 40 koní silnější? Pokrytectví místní spodiny je čím dál horší a zoufalejší :rofl: :rofl:

2 Likes

Takže VB dostával 21 novější díly dřív, než Ham? Tak to by se u RBR stát nemohlo :grinning:

1 Like

Bottas dostával dřív novější techniku a silnější motory, ale to neplatí, protože to testoval. :grin:

1 Like

No prosím! A můj stůl se mu nelíbí? Nechtěl by si vzít moje boty :smile:?

3 Likes

Tohle jsem nikdy neviděla (!), i když vím, o co se jedná. Citát byl inspektor Trachta, “Rozpuštěný a vypuštěný”.

1 Like

s tym webberom to nebolo uplne tak, on to nove kridlo odmietol, ale to mu nebranilo po pretekoch z toho urobit kauzu
lenze to si pavlik asi uz nepamata

toto akoze @matus.pavlik mysli vazne? newey sa uz nijak na vyvoji auta pre f1 nepodiela, takze ziadni inzinieri okolo neho nemohli pripravit vylepsenia podlahy :slight_smile:

To máš odkud? Já o tom jen četl, že tým se rozhodl dát křídlo Vettelovi, protože byl před Webberem v hodnocení

Takže vlastně v roce 22 Lui taky dostával novější díly dřív a přesto dostal přes prsty od nováčka Rusella, díky že to mám potvrzené od těch nejvážnějších na této stránce :star_struck: :star_struck:

2 Likes

Perez si za to moze sam. Kedysi za zaciatku milenia kto dostaval vo Ferrari novinky prioritne? Barichello to asi nebol. Pamatam si, ze na zaciatku sezony 2002 vyvinulo Ferrari dost revolucne auto, ale nestihli nacas vyrobit dve, tak Barichello jazdil s monopostom z predchadzajucej sezony tusim prve 2 preteky (okrem ineho aj domacu Braziliu). Je normalne, ze novinky dostava prioritne jazdec bojujuci o titul.

1 Like

Nebylo to náhodou tak, že Vettel své křídlo rozmlátil a proto mu dali křídlo z Webberova vozu?

2 Likes

Ale už není normální že lžou že maj jenom jedno a pak šup a najednou je pro onoho pilota i druhé :smile:

1 Like

To místním fanatikům nevysvětlíš, jak něco udělá RB tak je to vždycky špatně :rofl: :rofl:, ostatně tento rok v Austrálii Albon zničil auto a dostal Sargantovo, a to podle místních bylo správné rozhodnutí :rofl:

4 Likes

Ono to bylo trochu složitější, podrobněji je celá sága Vettel-Webber včetně story s křídlem popsaná tady:
https://f1sport.auto.cz/clanek/kde-v-roce-2010-prisel-o-titul-mark-webber
Samozřejmě, každý si může vybrat, čemu věřit. Selanka to ale rozhodně nebyla :smile: .

2 Likes

Až takhle jsem to otevírat nechtěl, ale ano 2010 byl u Red Bullu hodně třaskavý

Jo, hodně lidí už zapomnělo, že byl Seb pořádný pistolník :smile: .

1 Like