To nevím jestli je borec. Neznám ho.
Myslím, že to beru jako urážku, když někdo řekne, že někam zapadám…
A tady obzvláště .
Jsem namyšlený idiot, nebo tak nějak jsi mi to kdysi napsal.
Já se tě nechtěl dotknout, vážně. To s tebou jen cloumá ego
Ego, je jenom nějaká Freudovina, myslím, že nic takového nemám.
Nemáš, to je jasný. A ten “namyšlený idiot” nebo co jsi to psal, to se tě dotklo nebo ne?
ja som cakal, ze mu vysvetlis, ze ludia pracuju aj zadarmo a ty takto…
Máš pravdu, asi mám nějakou tvůrčí krizi, nebo co .
Určitě nedotklo, páč namyšlený asi jsem, idiot spíše ne.
btw porad mi ako sa niekde zamestnam zadarmo? mas na to aj nejaku zmluvu? zakazky alebo pracovny pomer?
Podle mě taky idiot nejsi To bylo určitě jen obrazně řečeno.
Je to jednoduché, jako majitel za sebe platíš jen sociální a zdravotní pojištění.
Žádné výplaty ani převádění zisků.
aha, ja som myslel pracu pre niekoho ineho nie budovanie svojho podniku, ale diky
edit: uz asi chapem
Chlapi tvárite sa akoby ste to tu cele platili vy a vadí Vam ze nedávajú vašu reklamu. Za tymto webom su rodiny ktore treba živiť.
Reklamy su vycapene po celom webe.
A ak su to platene clanky, tak maju byt ako reklama aj oznacene.
Pan Kubala sa ohradza tym, ze ludia to citaju a klikaju na nich - no bodaj by nie, ked je to prva vec, co clovek uvidi po prichode na stranku ako uplne prvy, najvacsi clanok na webe.
Drviva vacsina ludi na to klikne hned…
Namiesto toho, aby sa vytvoril tlak na Novu na zlepsenie situacie, sa rozhodli sa k nim pridat a prizivit sa na tom…
Syn môj maj za dňa radosť z takého podnikania, ktoré ti v noci dovolí kľudný spánok
Mna by iba zaujímalo, koľko z tych co im nevadí “piratit”, by bolo spokojných ak by im niekto kradol ich produkt alebo službu, ze ci by s tym boli ok
Teším sa na tvoju bezplatnú a bezreklamnú stranku o f1
Bál som sa ako dopadne F1 v TV a dopadla ešte horšie ako LM. Tu prítomná F1 bublina sa zariadila ale čo som sa pýtal “normálnych” ľudí väčšinou zostali prekvapený, že to Sport 2 už nedáva a keď to nedostanú “za darmo” v rámci svojich TV balíkov sledovať F1 už nebudú. Taká je realita normálneho života. Čiže sledovať a záujem o F1 pôjde v našich končinách strmo dole.
Zadarmo chtějí F1 pouze ti, kteří F1 doteď sledovali na streamech. A ani to nemusí být úplně pravda.
Všichni ostatní si za sledování F1 nějakým způsobem stejně platili.
Teď s příchodem Novy se ale situace zcela změnila. Nova dala ve známost, že si můžeme sledování zaplatit, ale že musíme kompletně přejít k operátorovi O2.
Tenhle přístup je stejný, jakoby někdo přijel na čerpačku pro benzín, ale tam by ho vypoklonkovali, že nemá od nich koupené auto.
Tak, tak. Dobre píšeš.