Vidíte tie úvodzovky ? To znamená, že si každý platí dáky TV balíček. Ale masy nie sú ochotné si platiť extra balík alebo pre F1 meniť svojho TV operátora. Nové info : Do svojej ponuky aktuálne zaradilo Telly.cz v športovom balíku NOVA šport 5 a NOVA šport 6.
Už se to rozhybává.
Je to tady. Sledovanost padá.
Momentálně ve středním balíčku na půl roku za 225/měsíc, jestli se správně koukám, to už vypadá docela slušně. Ale ještě počkám, jestli se přece jenom nepřihlásí taky Vodafone.
Kde TellyTV vzala peníze na ten gigantickej poplatek?
Podle mě si Nova uvědomila, že přestřelila. Proto polevila ze svých přemrštěných požadavků.
Z kolika na kolik?
To netuším. Dávám Nově čas. Myslím, že po prvním závodě se s nabídkámi roztrhne pytel.
Snáď to nepotrvá dlho a Nova Sport 5 a 6 bude mať aj Telekom, Orange a ďalší operátori.
Nova by měla pořádně zlevnit, když většině fanoušků udělala tolik problémů a do začátku sezóny přišla zcela nepřipravená.
Ja si kúpim za svoje peniaze TV vysielanie a ktosi mi natlačí tony reklám a tony staníc nepozerateľných kvôli reklamám. To nie je férové a pánboh zaplať za pirátov.
To je môj sen. Zvuk bez komentovania od Eiseleho, ktorý mi ruší športový zážitok odvádzaním pozornosti od deja na obrazovke sprostosťami a hlučným predstieraním vzrušenia ako prostitútka.
Mám UPC kde Nova Sport5-6 nieje. Mám aj Voyo kôli UFC ,no pochybujem, že o mesiac Voyo pre Nova Sp. 5 a 6 nezdraží. Platím za Ligu M.; Oktagon, Cyklistiku. O chvíľu budeme platiť za Majstrovstvá, Olympiády a každý jeden šport.
Jsem zachráněný.
Poda bude vysílat F1 na Sport 2. Zatím ještě nevím v jakém rozsahu.
Stanice Sport 2 vám naservíruje pořádnou porci sportovní podívané. Sledovat můžete fotbal, závody Formule 1, evropský hokej, házenou nebo třeba partičky pokeru.
No podívejme se! To by mohl dát na sport 2 i Vodafone, a bylo by to. Každopádně gratuluju!
Děkuji za gratulaci.
Nova zacálovala za F1 pořádný balík, proto se musí podělit s ostatními, jinak by na F1 těžce prodělala.
Ale myslím, že Poda sama nebude vysílat na Sportu 2 pouze pro sebe, ale že F1 domluvil Sport 2 pro všechny.
Taky to tak vidím, že bude prostě na Sport 2 bez ohledu na to kdo ji zprostředkovává. Ale počítám že tam muselo dojít k nějaké dohodě a možná čekat navýšení ceny pro tyto služby.
Všem přeji kásnou a ničím nerušenou podívanou.
Kravina… Není to tam.
Možná se budou vysílat pouze kvalda a závod.