Nova Sport 5 štartuje už vo štvrtok. Čo ponúkne počas prvých dní vysielania? (TV PROGRAM) | Magazín F1 - F1online.sk

Vidíte tie úvodzovky ? To znamená, že si každý platí dáky TV balíček. Ale masy nie sú ochotné si platiť extra balík alebo pre F1 meniť svojho TV operátora. Nové info : Do svojej ponuky aktuálne zaradilo Telly.cz v športovom balíku NOVA šport 5 a NOVA šport 6.

3 Likes

Už se to rozhybává.

Je to tady. Sledovanost padá.

Momentálně ve středním balíčku na půl roku za 225/měsíc, jestli se správně koukám, to už vypadá docela slušně. Ale ještě počkám, jestli se přece jenom nepřihlásí taky Vodafone.

Kde TellyTV vzala peníze na ten gigantickej poplatek? :thinking:

Podle mě si Nova uvědomila, že přestřelila. Proto polevila ze svých přemrštěných požadavků.

1 Like

Z kolika na kolik?

To netuším. Dávám Nově čas. Myslím, že po prvním závodě se s nabídkámi roztrhne pytel.

Snáď to nepotrvá dlho a Nova Sport 5 a 6 bude mať aj Telekom, Orange a ďalší operátori.

1 Like

Nova by měla pořádně zlevnit, když většině fanoušků udělala tolik problémů a do začátku sezóny přišla zcela nepřipravená.

1 Like

Ja si kúpim za svoje peniaze TV vysielanie a ktosi mi natlačí tony reklám a tony staníc nepozerateľných kvôli reklamám. To nie je férové a pánboh zaplať za pirátov.

1 Like

To je môj sen. Zvuk bez komentovania od Eiseleho, ktorý mi ruší športový zážitok odvádzaním pozornosti od deja na obrazovke sprostosťami a hlučným predstieraním vzrušenia ako prostitútka.

1 Like

Mám UPC kde Nova Sport5-6 nieje. Mám aj Voyo kôli UFC ,no pochybujem, že o mesiac Voyo pre Nova Sp. 5 a 6 nezdraží. Platím za Ligu M.; Oktagon, Cyklistiku. O chvíľu budeme platiť za Majstrovstvá, Olympiády a každý jeden šport.

Jsem zachráněný. :upside_down_face:
Poda bude vysílat F1 na Sport 2. Zatím ještě nevím v jakém rozsahu.

Stanice Sport 2 vám naservíruje pořádnou porci sportovní podívané. Sledovat můžete fotbal, závody Formule 1, evropský hokej, házenou nebo třeba partičky pokeru.

1 Like

No podívejme se! To by mohl dát na sport 2 i Vodafone, a bylo by to. Každopádně gratuluju!

Děkuji za gratulaci. :slightly_smiling_face:
Nova zacálovala za F1 pořádný balík, proto se musí podělit s ostatními, jinak by na F1 těžce prodělala.
Ale myslím, že Poda sama nebude vysílat na Sportu 2 pouze pro sebe, ale že F1 domluvil Sport 2 pro všechny.

Taky to tak vidím, že bude prostě na Sport 2 bez ohledu na to kdo ji zprostředkovává. Ale počítám že tam muselo dojít k nějaké dohodě a možná čekat navýšení ceny pro tyto služby.

Všem přeji kásnou a ničím nerušenou podívanou. :+1:

Kravina… Není to tam.

Možná se budou vysílat pouze kvalda a závod.