Nova Sport 5 štartuje už vo štvrtok. Čo ponúkne počas prvých dní vysielania? (TV PROGRAM) | Magazín F1 - F1online.sk

Zimný spánok sa vo štvrtok definitívne skončí. Jar sa však nebude pripomínať len nadpriemerne vysokými teplotami, ale aj štartom ďalšej sezóny Formuly 1. V našich končinách ju bude sprevádzať aj spustenie nového motoristického kanálu Nova Sport 5. Čo vlastne v prvých dňoch vysielania ponúkne kanál zasvätený kráľovnej motoršportu?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/143964/nova-sport-5-startuje-uz-vo-stvrtok-co-ponukne-pocas-prvych-dni-vysielania-tv-program

Sama reklama pre Novasport a Voyo…Ja im nic platit nebudem budem sledovat zadarmo ,ako som zadarmo sledoval cele testy na livetv747 bodka me.Je tam stream Tv Sky sport.

4 Likes

Dakujeme za program, konecne zacina formulkova sezona :racing_car: v piatok kvalifikacia a v nedelu klud? Mozno to ani nie je taky zly napad

1 Like

Kolko vam plati CME za reklamu, co im neustale robite?
Uz dlho som nevidel web aby sa takto ocividne pchal niekomu dozadku

2 Likes

Díky za tip na link. :+1: Sky live stream by mal fungovať.

2 Likes

Ilegály a piráty budu banovat.
To se nedělá.

1 Like

…oni mozno cosi dostanu za reklamu-hlavne ale dostanu vsimne za kazdu registraciu na voyo, ktora im pride cez ich link v clanku, kedze sa jedna urcite o affiliate link :wink: mohli by to aspon v ramci ferovosti uviest v clanku…ale tak to uz by sme chceli asi vela

5 Likes

Tak nam kup kazdemu ucet na rok a dame ti pokoj :grin:

2 Likes

no tak vyzerá to tak, že za jedného klienta dostanú 12 € :slight_smile:

https:// www. dognet. com /campaigns/ voyo-sk/ (vymazat medzery)

ak si teda náhodou nedohodli nejakú exkluzívnu spoluprácu alebo lepšie podmienky :wink: ktovie koľko im z toho “sypne” :slight_smile:

2 Likes

To je prvy krat co mi vôbec nevadi, ze F1 nebudem môct pozerat.
Mam magio so Sport1 a 2.
Pozerat sa na spôsob ako Maxo vyhra, to ma prestalo bavit koncom roku 2022 :slight_smile:
Vratim sa pred TV tak to vypada v 2026.

preco tento clanok nieje oznaceny velkmy napisom REKLAMA?
ved toto je cisto reklamny clanok

4 Likes

Pepo, to už píšeš tak 5 let, že se nedíváš, ale mám pocit, že lžeš. :stuck_out_tongue:

3 Likes

Takze, ked uz robite reklamu a uprednostnujete ju pred clankami o F1, preco nenapisete vsetko a hlavne, ked si date namahu napisat clanok, tak preco nereagujete na otazky z diskusie ??? Preco nenapisete ohladom reklam pocas live prenosov ??? Ked uz si nieco zaplatim, tak by tam nemala byt ani jedna reklama. Stevo a Pepo sa uz tiez dali na cestu peniaze az na prvom mieste, aj ked tam to beriem trosku inac, zrejme nie vsetko mozu ovplyvnit. Takze mila redakcia F1online a CME, ak si mam zaplatit napr. vase voyo, budete taky seriozny a napisete len, ci budete do live prenosov zaradovat reklamy ??? Dakujem.

2 Likes

Bez reklám to neutiahnu. Budú.

2 Likes

+https://www.dognet.sk/kampane/voyo-sk/+
plus zamazat

To mi je jasne. Ja mam zaplatenu F1 TV a bolo tu aj kopec linkov pocas testov, ktore som preveril a skoro vsetky su skvele a v super kvalite. Komentar aj ked spanielsky mi nevadi. Dolezite je vidiet a niekedy, uprimne, radsej ziadny koment :grinning: :grinning: :grinning:

1 Like

To mi vobec nevadi, ja teda rad podporim prevadzku f1online.sk nez len zaplatit voyu :slight_smile: nakolko nanho zatial budem odkazany ak sa nedohodne telekom…

Skor je skoda, ze namiesto cistej provizie pre seba nevybavili aj nejaku provizornu % zlavu pre citatelov :slight_smile:

1 Like

I cesta zločinu je možnost žití.

V tomto pripade je to velmi velka seda zona

Čo presne uprednostňujeme pred článkami o F1? Skúste si otvoriť archív a tam nájdete články o F1, ktoré ste asi prehliadli, keď ste sa s krvou v očiach vrútili do diskusnej sekcie.

Mimochodom, články o vysielaní F1 na Nova Sport patria k absolútne najčítanejším za posledných sedem dní. Treba pochopiť, že ľudia chcú vidieť aj program vysielania, aj kde to môžu sledovať, aj ako sa registrovať. A keďže sú tie články také čítané, písali by sme ich aj bez affil odkazu. Píšeme o tom, čo ľudia chcú čítať.

A áno, každý človek svojou registráciou podporí aj náš portál, o čom sme informovali aj v predchádzajúcom článku. A všetkým sme za to vďační.

Ono je to tak, že ľudia v našich končinách si zvykli, že všetko je zadarmo. Prezradím vám krutú pravdu života: Nič nie je zadarmo. Ani naše servery nie sú zadarmo, ani my nepíšeme články zadarmo, ani vývoj webu nie je zadarmo. Ani zamestnanci Novy nerobia zadarmo, ani práva na vysielanie F1 nie sú zadarmo, ani vlaky nie sú zadarmo. Pevne verím, že ani vy nechodíte do roboty zadarmo a ak áno, radi vás prijmeme do redakcie.

Nič nie je zadarmo, to si treba už aj u nás na Slovensku konečne uvedomiť.

Takisto sa mýlite v tom, že “ak si niečo zaplatím, nemala by tam byť žiadna reklama”. Časť nákladov pokrývajú ľudia prostredníctvom operátorov, časť nákladov pokrýva reklama. A je pochopiteľné, ak z celej tej práce chce Nova niečo mať, to sa volá zisk.

My priame prenosy nevysielame a s CME nie sme nijako prepojení, preto otázku, či počas priamych prenosov bude reklama, treba smerovať na Nova Sport.

11 Likes