+https://latifistreams.com/+
Tu mas link. Zmaz pluska a mas to. Je kopec inych moznosti. Sme zlocinci podla Puffa. Jeho nazor, ale neznamena, ze sa z neho pokakame.
ja poznam vselijake streamovacie portaly, vyrastol som na tom
ale radsej si za tych 6 e na mesiac tu formulu vychutnam na stabilnom streame, vo vysokom rozliseni s eisking komentarom, nez bojovat s vypadavajucimi streamami a popup oknami ktore ani adblocker neeliminuje
Můj děda vždycky říkal: “S poctivostí nejdál dojdeš.”
Tak dělám vše proto, aby tomu tak bylo.
Pozri, pokial sa kazdy vecer a kazde rano pozries do zrkadla a je vsetko v poriadku, tak som rad aj ja
Nenutim ta aby si piratil ale nenutim ta ani aby si za to platil
mame magio sport, takze ak to na nom nespojazdnia, tak budem velmi smutny.
voyo si budem kupovat kvoli survivorovi, inde ho nedavaju. ale kupim to cez f1online afiliate link, velmi rad ich takto podporim za kus dobrej roboty.
a clanky k takto zaujmavej teme, kludne aj tri pred zaciatkom sezony. ale jasne, ked to bude platene pr, tak treba oznacit podla iab standardov.
V prvom rade, dakujem za odpoved.
Uprednostnovanim som myslel, ze nove clanky nie su prve, ale posunute dalej, nie ako v pripade inych clankov.
Prepacte, ale mam uz dost rokov a rozvahy, aby som sa niekam rutil s krvou v ociach. Formulu jeden sledujem viac ako 40 rokov. Kazde preteky.
Ze tam date link, to je v poriadku a ze nic nie je zadarmo, ako som uz pisal, mam vek na to aby som to vedel
Ako sa zo vezme. Mal by som byt minimalne informovany, aby som mal moznost volby. Ale to sa na Slovensku nezvykne robit.
A otazku ohladom reklam som smeroval na Vas z toho dovodu, ze robite kampan. Ked mi nieco ponukate, tak by ste mali mat vsetky informacie.
Este raz sa chcem podakovat za odpoved. Minimalne mne ste dokazali, ze ste nestratili charakter a uistili ma o tom, ze sledovanie vasej stranky sa oplati.
ved kupujes si to spolu s tymi reklamami. Ked sa ti nepaci tak nekupuj
Chapem. Mne slo len o moznost volby. Ja mam zaplatenu F1 TV, ako som pisal uz vyssie. A som zvedavy, ake budu ohlasy na kvalitu na Voyo. Ja si ju neplatim. Radsej si kvoli komentu Steva a Pepu zaplatim Skilink cez net.
Mne ide o to že ja si na Voyo alebo Skilinku nepozriem nič iné okrem F1 a príde mi to dosť dať v podstate tri eurá za pretek.
Takychto je nas tu vela. Okrem F1 nic ine pozerat na tychto platformach nebudeme. Preto je aspon pre mna spravna volba F1 TV a mam tam aspon kopec moznoti. Teda okrem komentu v SK alebo CZ jazyku. Ale podstatne su pre mna formuly.
Super 3€ za závod je hrozně moc, tak sis zaplatil F1TV, kde zaplatíš 2,20€ zavod. Teda Ludvo…
Ví prosím někdo jak je to s českou verzí voyo? Vždyt to přece nedává smysl aby to vysílala jen slovenská verze
Mňa by zaujímalo kolkí z vás ktorí tu vyplakavate pre cenu má drahý mobil za 500 a viac eur. Prečo si nekúpite za 80 eur veď aj z neho sa dovolátea budete mať prístup na internet. Chcete dobrú službu ale hlavne zdarma:see_no_evil:. AMC asi preto skončilo bolo to aj pre nich drahé a museli by navyšovať cenu.
To robíme bežne, že “správu dňa” pripneme na prvú pozíciu, resp. článok, ktorý má potenciál najviac zaujať.
Dnes sa nám potvrdilo, že tá voľba bola správna. Tento článok má cca 5000 kliknutí, ostatné články majú okolo 2000.
nikto nehovori, ze tu taky clanok byt nema, ale ma byt riadne oznaceny ako PR clanok, alebo reklamny clanok
az na to, ze ti najuspesnejsi nikdy poctivostou netrpeli
Je pekne vidiet, ze sa dokazete zapojit aj do diskusie “aj ked raz za uhorsky rok”. Ci uz je niekto na vasej strane, alebo na tej opacnej… VELKY PALEC HORE
My si tykame ??? Normalne mi je to jedno, ale nie od cloveka vasho tipu, pane. Ale myslim si, ze uz mate dost rokov na to, aby ste pochopil, ze to nie je o peniazoch.
Skoda, ze reagujete len na toto a ostatne uz nie. Asi som jeden z mala v dnesnej dobe, ale ja stale preferujem respekt a slusnost.
Omlouvám se pane Ferinko.
PS: není typ jako tip.