Nova Sport 5 štartuje už vo štvrtok. Čo ponúkne počas prvých dní vysielania? (TV PROGRAM) | Magazín F1 - F1online.sk

Jedna vec je zapojit sa a ta druha aj reagovat vecne.

Samozrejme si tykáme. Snáď očakávaš niečo iné? Očividne Puff pochopil, že to nie je o peniazoch. Lebo cena za to vysielanie je úplne prijateľná. Ale sa tu vyskytla skupina, ktorá šaškuje, že kategoricky odmieta zaplatiť za službu. OK to všetci rešpektujú. A keď sem takí prihodia koment, tak len dostanú odpoveď.

3 Likes

Vsetci sme nejaky. Ospravedlnenie prijimam. Pre mna osobne a aj vela dalsich toto vsetko naozaj nie je o peniazoch. U mna je to len o tej F1. Je mi uplne jedno kto to bude komentovat a v akom jazyku. Podstatne sa dozviem tym, ze to vidim. Ide len o to, ze nie kazdy si moze dovolit menit operatora ako sa komu zmysli a hlavne nie na poslednu chvilu. A urcite kopec ludi to ma zazmluvnene na urcitu dobu, tak tym padom z toho vyplivaju aj nejake podmienky. Preto sa tu navzajom pomaha nejakym linkom na stream a tak pod.

To nie je žiadna šedá zóna. Je to pirátenie. Rovnako ako kreknutý softvér. V obchode keď niečo šlohneš a nechytia ťa. “Mali si to lepšie strážiť” nie je ospravedlnenie.

1 Like

U mě udělej prosím výjimku, já to dělám v zájmu lidstva.

U tohoto nejsou žádné vyjímky. Já jsem ti podpořil Rallye, tak doufám, že podpoříš F1.

Hmotná vec je jedna vec a digitálna kópia je druhá vec.

1 Like

Super muzička. Máš dobrý vkus.

Mal by si si to utriediť a minimálne odškálovať podľa závažnosti, aby vo výsledku napríklad opisovanie v škole nebolo rovnakým “zločinom” ako úmyselná vražda. :slightly_smiling_face:
Inak Tvoj dedo mal pravdu, najďalej zájdeš s poctivosťou, tým pádom si až do konca zachováš čisté svedomie, radosť a cit pre vnútorné prežívanie.

1 Like

Hezky napsané Šéfe, ale tady té neomarxistické bandě nevysvětlíš, jak funguje kapitalismus.
Snažím se tady o to už skoro dva roky a to je pořád: práva menšin, žen, dětí , svoboda slova a pohybu, dotace, regulace, placená dovolená, mateřská dovolená…
Samá práva by chtěli a povinnosti žádné…
Teď před chvílí na mě vytáhli dokonce odbory a zákoník práce.
Je to banda nevděčná :love_you_gesture:.

Vždyť jsem Ti postoval, že mám legálně F1 TV.
Co víc můžu udělat pro Tvoje uspokojení…

Vezmi mě do MIlton Keynes bez omezení pohybu.

No, možná tu teď nějakou dobu nebudu…

Obětuješ se za Hornera? :smile:

Hele, snažím se to tady brát s humorem, ale je to ohromně vyčerpávající.
Jsem hodně mimo běžné sociální prostředí, ale doufám, že ten vzorek tady, není ani vzdáleně průměrným vzorkem současné společnosti.
To by nás čekal strašný konec.

Letíš na Exumu nebo co se děje? :frowning:

Ten vzorek tady, to je výkvět společnosti. Věř mi, zapadáš :+1: :grin:

Co máš pořád s tou Exumou, ani jsem nevěděl, že něco tak nudného existuje :grinning:.

Měl jsem na mysli, že možná dostanu perma ban od šéfa za narušování ideologie…
Jestli je teda jako Vy.