Norrisovi sa nepáčia vyjadrenia o neporaziteľnosti McLarenu: Ľudia radi trepú dve na tri | Magazín F1 - F1online.sk

Tak Russell nepatří mezi top piloty F1, takže by se ta reakce dala čekat

Opravdu to bylo loni kdy Gasly málem narazil do traktoru na trati?

1 Like

Takže mu tolik nevěříš?! :open_mouth:

1 Like

A to kto tvrdi?

Este si aj vtipný

To je jedno aký rok to bol …pointa je inde.

Já ale reagoval na čas, né pointu.

Tak jsem se byl podívat na pneumatiky od Pirelli. :kissing_heart:

Ostatní je prý něco jako druhá formule u RB - větší váha, horší použité materiály, jiné tvary, linie, křivky…fake.

5 Likes

Šáhnul sis? :slightly_smiling_face:

image

Ne, choval jsem se slušně. Byl tam nějakej týpek co to hlídal.

2 Likes

Já tuhle cedulku přímo nesnáším. Samozřejmě ji chápu u nějakých historických skvostů, nebo třeba obrazu, ale proč by si člověk nemohl šáhnou třeba na pneumatiku, to opravdu nechápu.
Vlastně nalepené žvýkačky by gumám daly docela reálný základ. :grin:

1 Like

Ještě jsem udělal video, a ano, na pirelku jsem si sáhnout chtěl, ostatní mě nelákalo.

6 Likes

Přesně o tom mluvím. Karbon si všichni představit umíme, ale když do gumy nemůžeš zabořit nehet, tak nezjistíš jak je guma doopravdy měkká. :grin:
Někdy by se hodilo dát divákům nějaký šahací vzorek pro skutečnou představu.

1 Like

Je to tak, guma úplně táhne si to osahat, ale představ si třeba, že tam přijde nějakej týpek co zrovna snědl dvě klobásy. :thinking: Víš jak by ty pneumatiky vypadaly? :smiley:

2 Likes

Myslím, že gumy by gumy oproti jeho kalhotám pořád vypadaly stejně. :smile:

Presne tak to je. Ľudia chvália monopost, keď boduje Lando a jazdca, keď boduje Verstapen :-1:
A preto sa v RB znevýhodňuje druhý monopost. Aby sa im Max nepoložil. Ak by musel bojovať ešte aj s tímovým kolegom, ako Hamilton s Rosbergom, či Alonsom, Buttnom, mali by plnú vysielačku nariekania.
Ako keby to bolo včera, Verstapen verejne osočoval Russella, že závody sa nevyhrávajú v prvej zákrute, kam sa tlačí :laughing: On to však robiť môže, priam musí, lebo je pravý závodník a kde vidí medzeru, tam pichne nos.

Tak to nevím, to se pak zeptej Puffa. :smiley:

1 Like

Koukl jsem na dnešní fotku a jak na sviňu měli na stole i papírové ubrousky. :grin:

1 Like

Tak byl týmem vychovaný.

Už nech sú aspoň tréningy. Šiltovky č 28 a 29 z Fuel for fans sú doma :smiley:

6 Likes